ميشه بپرسم چرا؟به نقل از حجتــ :بچه ها اگه از من میشنوید از اندروید برید بیرون . اگر دارید، آیفون. اگر نه گوشی معمولی می خواید ویندوز فون . واقعا محشره این 2 تا. مطمئن باشید پشیمون نمیشید از اونا
به نقل از Miss Mysterious :ميشه بپرسم چرا؟
آخه منم ميخوام گوشى بگيرم و تصميمم بر سامسونگه.
من حس ميكنم دردسراى آى او اس واقعن زياده.
خب خودم آیپد دارم. آشنا هستم. از آیفوندارها هم پرسیدم و خب میدونین که ملاک یکسری افراد برایِ داشتنِ آیفون تو کشورما چه جوریاس.به نقل از حجتــ :کار کنی می فهمی چرا ! چندتا از دردسرهاش رو بگو برام ...
از بچه هایی که IOS دارن بپرس راضی ان یا نه ؟
به نقل از Miss Mysterious :خب خودم آیپد دارم. آشنا هستم. از آیفوندارها هم پرسیدم و خب میدونین که ملاک یکسری افراد برایِ داشتنِ آیفون تو کشورما چه جوریاس.
در کل برایِ تبلت آی اُ اس رو ترجیح میدم اما واسه گوشی غیرش رو.
مثلن مشکلاتِ انتقالِ فایل و اپل آیدیُ و جلبیریک و درستـه که یک بار برایِ همیشه میشه یه سری مشکلاتش رو حل کرد اما بازم من ترجیح میدم گوشیم آی اُ اس نباشه. یه قسمت هم شاید سلیقهای باشه.
در موردِ ویندوزفون بگین چرا پیشنهادش میکنین؟ من تا حالا تجربهش رو نداشتم.
Ios بهتره یا اندروید نداریم.بستگی به کاربری داره که میخواد استفاده کنه.از نظر امنیتی آی او اس بهترینه تا اینجا ولی خو از تعداد دیولوپر و ...اندروید بالاتره.آیفون 6( همون که خم میشه)به نقل از ᵯịʂʂ-ȤᵰɍȤᵰɍ ツ :شاید تکراری ولی خب حال نداشتم بخونم
IOS بهتره یا اندروید؟؟
بعد الان ایفون 6 از همه گوشیا بهتره؟؟
+ سوال حیاتی
به نقل از SABBA :این دیجی کالا برای خرید مطمئنه؟ تضمینیه پولمونو نخورن؟
باشه,خیلی ممنونبه نقل از ایلیا :دیجی کالا کاملا مطمعنه,کلی از اشناهام خرید کردن و همه راضی بودن.
به نقل از SABBA :این دیجی کالا برای خرید مطمئنه؟ تضمینیه پولمونو نخورن؟
به نقل از ᵯịʂʂ-ȤᵰɍȤᵰɍ ツ :شاید تکراری ولی خب حال نداشتم بخونم
IOS بهتره یا اندروید؟؟
بعد الان ایفون 6 از همه گوشیا بهتره؟؟
+ سوال حیاتی
هردو گوشی های خوبی هستن. به خودتون بستگی داره که iOS دوست دارین یا اندروید.به نقل از asal76 :دوستان گوشی sony z3 خوبه یا iphon6 من کدوم رو بخرم به نظرتون ؟؟
به نقل از asal76 :دوستان گوشی sony z3 خوبه یا iphon6 من کدوم رو بخرم به نظرتون ؟؟
بهترین مدل LTE دار N910C هست، حدود دو میلیون و سیصد هم می شه ایران پیدا کرد.به نقل از میم ح میم دال :این نوت ۴ چرا این همه گرونه لعنتی؟
LTE هاش میدونید چندن؟ مثلا تو آلمان چندن؟ بگم یه آشنا از اونجا بیاره.
جنس بدنش و قیافه ظاهریش باعث میشه تا ام 8 رو حتی نسبت به 5 اس ترجیح بدن!به نقل از NEO :این M8 چه چیزه خاصی داره که ملت اینقدر میخرنش؟