راهنمای خرید: موبایل

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

به نقل از ...moOn... :
با توجه به بودجم مجبورم بین اپل فایواس و گلکسی نوت 3 یکی رو انتخاب کنم. (به جا 6 و4 :D )
بهم میگن که نمیتونم از اپل تو ایران استفاده کنم :|
امروزم فروشنده ها بابامُ از اپل منصرف کردن :|
ولی من عشق اپل و استیو جابز دارم :D

+دوربین برام مهمه.
+تا حالا با سیستم عامل آی اُ اس کار نکردم.

کدومُ بهم پیشنهاد میکنید ؟

اینکه شما 3 و 5 رو به جای 4 و 6 میخواید واقعا خوبه چون به نظر من نوت 4 اون طور که باید نبود و 6 هم که در جریانید :-"
سعی کنید اول با اندروید کیت کت و IOS کار کنید . گوشی دوستاتون یا یکی از اقوام ! بعد میتونید از رو سیستم عامل راحت تر تصمیم بگیرید!
البته به نظر من 5اس واسه خانوم ها مناسب تر باشه ، هم بخاطر پُز دادن هم بخاطر سایز مناسبش !
چون نوت 3 صفحه بزرگ تری داره و خب دخترا اصولا سایز دستشون انقدر نیست که بتونن راحت گوشی رو دستشون بگیرن و
مسائلی مثه افتادن گوشی از دستشون رو بارها شاهد بودم !
هم دوربین نوت 3 و هم 5 اس سطح خیلی بالایی داره .
در کل دوتاشون گوشی های خوبی ن و انتخاب شما برمیگرده به یه چیز : سلیقه ی سیستم عامل و ظاهر گوشی.

در مورد فروشنده ها هم پیشنهاد میکنم همیشه برای شناخت یه گوشی پیش کسی برین که برند تخصصی داره.
بر فرض شما وقتی برین پیش نمایندگی سامسونگ یا هوآوی طبیعتا اول میره نوت 3 و P7 میذاره جلو دستتون.

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

به نقل از ...moOn... :
با توجه به بودجم مجبورم بین اپل فایواس و گلکسی نوت 3 یکی رو انتخاب کنم. (به جا 6 و4 :D )
بهم میگن که نمیتونم از اپل تو ایران استفاده کنم :|
امروزم فروشنده ها بابامُ از اپل منصرف کردن :|
ولی من عشق اپل و استیو جابز دارم :D

+دوربین برام مهمه.
+تا حالا با سیستم عامل آی اُ اس کار نکردم.

کدومُ بهم پیشنهاد میکنید ؟

سراغ اندروید اصلا نرید!!! یه سیستم عامل پر از باگ و مزخرف!! اگر بحث مالیش مشکلی نداره براتون IOS که iPhone 5s گوشی خیلی عالی ایه. دوربین آیفون هم فوق العاده قویه
من خودم هم ویندوز فون دارم . واقعا محشره. گوشی من Lumia 1020 هست . دوربینش هم بدک نیست :DDDDD (;
لومیا ها چون از لنز های کارل زایس استفاده می کنن فوق العاده دوربین های قوی ای دارن

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

من شنیدم تو اندرویدها گوشی‌های سونی خیلی هنگ میکنن.
حقیقت داره این مسئله؟

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

به نقل از NEO :
من شنیدم تو اندرویدها گوشی‌های سونی خیلی هنگ میکنن.
حقیقت داره این مسئله؟

کلا اندروید هنگ زیاد میکنه.
از دوستانی که IOS یا WP یا هر سیستم عامل اسمارتی جز اندروید دارن بگن اینجا که گوشی هاشون آیا هنگ می کنه؟؟!
سونی من خودم هیچ وقت نداشتم ولی از کسایی که داشتن شنیدم آره زیاد هنگه . سونی معروفه تو هنگ

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

همون طور که دوستان گفتن ، سونی زیاد هنگ میکنه ! من دوستای خودم اکثرن سونی دارن !
یادمه یکی از دوستام اکسپریا زد داشت ، گوشیش هنگ کرد و صفحه ش خاموش شد اما گوشی عملا روشن بود !
بعد قاب ش باز نمیشه و باید ببریش نمایندگی ، نمیتونست باتری شو در بیاره تا گوشی خاموش بشه !
هیچی دیگه خلاصه صبر گردیم تا شارژش تموم شد بعدش روشنش کرد و درست شد :D

fateme.RMA

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از NیرمـاN :
همون طور که دوستان گفتن ، سونی زیاد هنگ میکنه ! من دوستای خودم اکثرن سونی دارن !
یادمه یکی از دوستام اکسپریا زد داشت ، گوشیش هنگ کرد و صفحه ش خاموش شد اما گوشی عملا روشن بود !
بعد قاب ش باز نمیشه و باید ببریش نمایندگی ، نمیتونست باتری شو در بیاره تا گوشی خاموش بشه !
واقعا؟! من پس فردا میخاستم برم زد بخرم :-" نخرم آیا؟!
چی بخرم؟! فیمتش نمیخوام از 1-1200 بیشتر بشه. فقط دوربین و این قضیه هنگ نکردن و شارژ نگه داشتن مهمه برام!

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

به نقل از Fateme.RMA :
واقعا؟! من پس فردا میخاستم برم زد بخرم :-" نخرم آیا؟!
چی بخرم؟! فیمتش نمیخوام از 1-1200 بیشتر بشه. فقط دوربین و این قضیه هنگ نکردن و شارژ نگه داشتن مهمه برام!

والا حقیقتش من نمیگم سونی برند خوبی نیست ! اما خب معایب خاص خودش رو داره !
من دقیق قیمت نکسوس 5 رو نمیدونم اما این گوشی جزء گوشی های طرح گوگل هستش که
شرکت ال جی اونو ساخته و فک کنم نکسوس 6 هم امسال توسط شرکت موتورولا ساخته شد !

از اونجایی که "اندروید" رو "گوگل" طراحی کرده ، نکسوس 5 هم گوشی خوبیه و جواب داده و من پیشنهادش میکنم
چون که واسه وب گردی عالیه و در حد خودش گوشی خوبیه .

غیر از نکسوس 5 ، میتونید یه سرچی توی گوشی های HTC داشته باشید .
در ضمن ، من خودم هوآوی دارم و تعصبی هم روش ندارم اما مراقب باشین چون مدل هایی مثل P7 و اینا
زیاد مدلای خوبی نیستن و توو امارات و اینا سرهم شدن ! در کل اطلاعاتش شاید روی کاغذ مطلوب باشه
اما خب مشکلات خاص خودش رو داره و من برند هوآوی رو واسه بازه قیمتی 400 الی 700 تومن پیشنهاد میکنم مخصوصا سری G هوآوی.

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

کلا به عنوان یوزر اندروید و آی او اس به طور همزمان، باید عرض کنم خدمتتون که این اتفاق رایجه که مثلا دوستی گوشی آیفونش رو 6 ماه شده که خاموش یا ریست نکرده و گوشی داره بدون هنگ به کارش ادامه میده. اما خود من حداقل روزی یه هنگ از گوشی اندرویدیم میبینم. گاهی با یه سری لطایف الحیل درست میشه، گاهی باید خاموشش کنم. کلا خیلی خیلی خیلی زیاد هنگ می کنه اندروید. 10 سال دیگه هم بگذره، اندروید به آی او اس نمیرسه.
به دوستانی که آیفون نداشتن و ندیدن، اصلا توصیه نمی کنم آیفون بخرن. چون محدودیت های آیفون همیشه اذیتشون میکنه. من الان گوشی اندرویدی دارم، اما هیچوقت از بلوتوثش استفاده نکردم، جز برای کانکت شدن به موس بلوتوثم که نشون بدم گوشیم تواناییش رو داره! یا زمانی که حال ندارم برم کابل گوشیمو از کیفم بیارم، مثلا آهنگو با بلوتوث از لپ تاپ میریزم توش. اینو گفتم که بدونین رد و بدل فایل با بلوتوث واقعا اونقدرها هم اهمیت نداره. تا zapya هست، به نظرم بلوتوث شوخیه. اما اگه آیفون بگیری، تا بعد از 6 ماه یکی یه چی برای دوستش بلوتوث می کنه، به این فکر می کنی که بدترین گوشی عالم رو دستت گرفتی. صرفا جنبۀ روانی قضیه اذیتت می کنه. یا مثلا اینکه با آیتونز باید همه کار بکنی، به عنوان یه کاربر عادی برات میشه غم و غصه. اما الان از خدا می خوام کاش اندروید هم با آیتونز کار می کرد. چون نظمی که الان آیپاد من داره، یک هزارمش در گوشیم نیست. همۀ آهنگا پخش و پلا، همه نامرتب. یه آهنگ می خوام پیدا کنم 10 جا رو می گردم. از دید من، آیتونز یه نعمته. از دید کسی که با آیفون هنوز آشنایی کامل نداره، یه مشکله. یا مثلا ان اف سی نداشتن گوشی، یه جا یکی به دوستش نشون بده ان اف سی گوشی چه طوری کار میکنه، تورو نسبت به گوشیت بدبین می کنه که کاش مال منم داشت. یا مثلا تراکم پیکسلی های عجیب غریب، رمهای بالا، سی پی یو های 8 هسته ای. همه چیزاییه که ممکنه آدمو بدبین کنه. به همین خاطر کسی که آیفون رو باهاش یه کمی مانوس نباشه، از آیفون خریدن نا امید میکنه. به همین دلیل من به همه توصیه می کنم که برید اول یه اندروید بخرید، خوب که خسته شدید ازش، حسابی هنگ کردناش حالتون رو جا آورد، خوبیهایی که فکر می کردید خیلی مهمن رو وقتی دیدید هیچ کاربردی براتون نداره، کلافه که شدید، وقتی آیفون بخرید می فهمید که چقدر همه چی سر جاشه، حاضرید حالا گوشیتون بلوتوث هم نداشت، نداشت! حداقل روزی یه بار هنگ نکنه! اون موقع معایبش رو به جون می خرید. حالا منوهاش از این ور به اون ور کاستومایز نشد هم براتون دیگه اهمیت نداره.
کاملا بی تعصب نوشتم. اندورید سیستم عامل بزرگیه. اما همینکه یه گوشی با ظرفیت باتری نصف، میاد هم اندازۀ همردۀ اندرویدیش شارژدهی میکنه، با رم یک سوم و فرکانس سی پی یوی نصف و تعداد هستۀ یک چهارم، توی بنچمارک همردۀ نمونۀ اندرویدی عمل می کنه، باید به ما بفهمونه که اصلا بهینه نیست و اصلا خوب نیست اندروید. اینکه آی او اس دست و پای آدم رو میبنده و مثلا نمیذاره منوها رو فلان جور کاستوم کنی، شاید محدودیت باشه، اما به نظرم می ارزه. و تا زمانی که جفتشون رو از نزدیک نبینید، باهاشون یه مدت زندگی نکنید، متوجه نمیشید کدوم به کدوم برای شما برتری داره. اینایی که تعصبی بدون دلیل فقط آیفون میخرن اشتباه می کنن. اینایی هم که آیفون رو می کوبن بدون دلیل هم اشتباه می کنن.

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از Nirman :
خدا رو شکر بعد از دو سال استفاده از گوشی های سونی تا به حال هنگی ندیدم!
در دوستان لطف کنند کم سوادی خودشان یا اطرافیانشون رو گردن هیچ کمپانی نندازن! توی گوشی هایی با باتری غیر قابل تعویض از ترکیب دکمه های سخت افزاری برای ریست یا خاموش شدن گوشی تحت هر شرایطی می شه استفاده کرد و لازم نیست صبر کنید تا شارژ گوشی تموم بشه!

moOn:)

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ارومیه

یکـ . تشکر از نیرما و حجت بابتِ راهنماییشون : ) من آیفون فایو اس گرفتم! و خیلی هم خوبه ! ممنون : )
دو . این مدتی که من درگیر خرید گوشی جدید بودم فروشنده ها بشدت اصرار داشتن که گلکسی اس فایو بگیرم . البته من اطلاعاتم بسیار محدوده و صرفن بر اساس تجربه این حرفو میزنم. تبلتم گلکسی تب ه و سیستم عامل گوشی مامان و بابام اندرویده. تبلت که رسمن اعصابمو خورد کرده بسکه هنگ میکنه و گوشی بابام هم که ایکسپریا زد ه چند باری پیش اومده که هنگ کنه. مخصوصن هنگ هایِ لحظه ای!ش خیلی زیاده . به همین خاطر و به دلیل خاطره هایِ بد (:د) بشدت از گلکسی بدم میاد و سونی هم چندان بابِ میلم نیست. هرچند بابام خودش راضیه و حتا اصرار داشت من هم سونی بگیرم!!!
سه . از کاربرایِ آی اُ اس هم شنیدم که راضی نیستن و بنظرشون بی مصرفه و ...! مخصوصن بشدت معتقدن که تو ایران به درد نمیخوره. اما کسی رو نمیشناسم که از نحوه یِ عملکردِ آی اُ اس ناراضی باشه یا تا بحال گوشی و آی پدش هنگ کرده باشه .

نتیجه گیریِ غیر تخصصی من :D : هرکدوم یه سری برتری هایی دارن و در نهایت، سلیقه تعیین کننده ست و اگه کار کردن با آی اُ اس بلد باشید که عالیه واقعن : )
البته من خودمم دارم تجربه کسب میکنم :D

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

به نقل از S2MA :
خدا رو شکر بعد از دو سال استفاده از گوشی های سونی تا به حال هنگی ندیدم!
در دوستان لطف کنند کم سوادی خودشان یا اطرافیانشون رو گردن هیچ کمپانی نندازن! توی گوشی هایی با باتری غیر قابل تعویض از ترکیب دکمه های سخت افزاری برای ریست یا خاموش شدن گوشی تحت هر شرایطی می شه استفاده کرد و لازم نیست صبر کنید تا شارژ گوشی تموم بشه!

این اغراقه که سونی طی دوسال تابه حال هنگ لحظه ای یا موقت نداشته باشه . (;
در ضمن اون مشکل مربوط میشد به مشکل اکثر Z ها که بعدا با اپدیت نسخه مشکلش حل شد
و بهش میگفتن مرگ خاموش اکسپریا زد.
اونی که شما میگی واسه ریست در حالت هنگه که دکمه صدا رو با پاور میگیری تا ریست بشه . این روش واسه مرگ خاموش جواب نمیده.و مجبوری وایسی تا شارژش تموم بشه یا ببریش نمایندگی و بعدا آپدیتش کنی تا دیگه پیش نیاد.

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

به نقل از ...moOn... :
سه . از کاربرایِ آی اُ اس هم شنیدم که راضی نیستن و بنظرشون بی مصرفه و ...! مخصوصن بشدت معتقدن که تو ایران به درد نمیخوره. اما کسی رو نمیشناسم که از نحوه یِ عملکردِ آی اُ اس ناراضی باشه یا تا بحال گوشی و آی پدش هنگ کرده باشه .

نتیجه گیریِ غیر تخصصی من :D : هرکدوم یه سری برتری هایی دارن و در نهایت، سلیقه تعیین کننده ست و اگه کار کردن با آی اُ اس بلد باشید که عالیه واقعن : )
مبارک باشه! :)
با IOs که یکم کار کنی دقیقا به همون جمله های بالایی من می رسی که واقعا حقیقتا جدا اندروید سیستم عامل نیییییییست !!!! . تو ایران هم راحت میشه باهاش کار کرد. اونایی که می گن نمیشه دارن با اندروید مقایسه می کنن. من الان خودم ویندوز فون دارم و راحت دارم از استورش خرید می کنم و کار می کنم باهاش .
بعضی ها فقط عادت کردن برن تو بازار، دانلود کنن و حال کنن! بابا بخدا یکم چهارچوب مند تر و رو حساب کتاب تر بد نیست!!! هر کی از راه برسه یه apk بزنه و پخش کنه، بلوتوث کنه و ...
در کل اگر مشکلی داشتی با IOS بگو اگه بلد بودم خوشحال میشم کمکت کنم .

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از Nirman :
این اغراقه که سونی طی دوسال تابه حال هنگ لحظه ای یا موقت نداشته باشه . (;
در ضمن اون مشکل مربوط میشد به مشکل اکثر Z ها که بعدا با اپدیت نسخه مشکلش حل شد
و بهش میگفتن مرگ خاموش اکسپریا زد.
اونی که شما میگی واسه ریست در حالت هنگه که دکمه صدا رو با پاور میگیری تا ریست بشه . این روش واسه مرگ خاموش جواب نمیده.و مجبوری وایسی تا شارژش تموم بشه یا ببریش نمایندگی و بعدا آپدیتش کنی تا دیگه پیش نیاد.
حدود ده ماه Z داشتم بدون هیچ هنگی! و حدود نه ماه Z1 بدون هیچ هنگی!
فقط به خاطر باگ یه نسخه از نرم افزار جیمیل گه خیلی گوشی ها رو از انواع برند ها خراب کرده بود مجبور شدم یه بار Z رو فلش کنم!
شما اگر همون دکمه ی پاور و صدا رو 10 ثانیه نگه داری تحت هر شرایطی خاموش می شه و ریست نمی شه!
منم شنیده بودم بعضی اگسپریا Z ها همچین مشکلی داشتن و با خاموش و فلش کردن مشکلش حل می شد اما توی کل پاساژ پایتخت فقط دو تا گوشی دیده بودند که این مشکل براش پیش اومده بود و منم به شخصه بهش برنخوردم.

Diyar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
shahid beheshti
شهر
بجنورد

این هنگا برا همه سیستم عاملا طبیعیه.
حتی آی او اسم هنگ میکنه.
مخصوصا آیفون 5 با آی او اس 6 هر ماه 2 باری هنگ میکرد.
ولی اندروید روزانه اینطوریه و بعد 6 ماه استفاده شاید با کمی تاخیر در سیستم عامل مواجه بشیم.
ولی این هنگ کردن تو زد و زد وان و اس3 و از نوت 2 به قبل زیاد تر میشه.
دوستم زد 1 داره یه بار وسط بازی هنگ کرد هر کاری کردیم نشد.
مجبور شدیم وایسیم تا خاموش شه.
یعنی قابل تعویض بودن باتری خیلی مزیته.
ایسوسم این مشکلو داره.
ولی کلا این هنگا کمه.

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

به نقل از امیررضا رحمتی :
حتی آی او اسم هنگ میکنه.
ولی اندروید روزانه اینطوریه و بعد 6 ماه استفاده شاید با کمی تاخیر در سیستم عامل مواجه بشیم.
ایسوسم این مشکلو داره.
ولی کلا این هنگا کمه.

من ویندوز فون دارم تو این سه ماه یکبار به مدت 30 ثانیه فقط هنگ کرده . آدمی هم نیستم که فقط با گوشی زنگ بزنم، نه ! بازی های سنگین هم باهاش کردم، هر کاری بگی باهاش کردم . IOS هم هنگ نمی کنه یا بسیار کم . اون هم به خاطر سیستم عامل نیست . طبیعتا هنگ عادیه ولی نه اینقدری که اندروید داره!

MMAskary

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
شهر
قم

به نقل از امیررضا رحمتی :
حتی آی او اسم هنگ میکنه.
ایسوسم این مشکلو داره.
ولی کلا این هنگا کمه.
کلی توضیح دادم راجع خاموش کردن و ریست کردن گوشی هایی که قابلیت تعویض باتری توسط کاربر ندارن توضیح دادم آخرش باز یکی می یاد همچین نظری می ده!
در ضمن هنگ بستگی به استفاده از گوشی داره، اگه درست استفاده کنی هنگ توی هر گوشی بالا رده کم پیش می یاد.

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

به نقل از S2MA :
کلی توضیح دادم راجع خاموش کردن و ریست کردن گوشی هایی که قابلیت تعویض باتری توسط کاربر ندارن توضیح دادم آخرش باز یکی می یاد همچین نظری می ده!
در ضمن هنگ بستگی به استفاده از گوشی داره، اگه درست استفاده کنی هنگ توی هر گوشی بالا رده کم پیش می یاد.

دوست من، راه حل مهم نیست برای هنگ کردن سونی های سری زد ! که اگر فلان کلید رو بگیری ری استارت می شه!! مهم هنگ کردن یا نکردنشه! هنگ یه چیز کاملا طبیعیه تو اندروید ! همه هم عادت کردن! ولی تو سیستم عامل های دیگه امکان بوجود اومدنش بسیار پایین تره.

Diyar

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
shahid beheshti
شهر
بجنورد

والا من اون موقع نمیدونستم که همچین کاری میشه کرد.
یه جور میحرفی انگار دعوا داری.
با لحن خوب حرف بزن.
خیر سرت سمپادی.

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

لطفا تمومش کنید این بحث رو دوستان :)

hojjatele

کاربر حرفه‌ای
شهر
قم
مدال المپیاد
ندارم !
رشته دانشگاه
نرم

بحثی نبود ایلیا جون ! من عذر می خوام آقا امیررضا . اصلا لحن بدی نداشتم شاید بد نوشتم . (;

بالا