• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

به نقل از S2MA :
خدا رو شکر بعد از دو سال استفاده از گوشی های سونی تا به حال هنگی ندیدم!
در دوستان لطف کنند کم سوادی خودشان یا اطرافیانشون رو گردن هیچ کمپانی نندازن! توی گوشی هایی با باتری غیر قابل تعویض از ترکیب دکمه های سخت افزاری برای ریست یا خاموش شدن گوشی تحت هر شرایطی می شه استفاده کرد و لازم نیست صبر کنید تا شارژ گوشی تموم بشه!

این اغراقه که سونی طی دوسال تابه حال هنگ لحظه ای یا موقت نداشته باشه . ;)
در ضمن اون مشکل مربوط میشد به مشکل اکثر Z ها که بعدا با اپدیت نسخه مشکلش حل شد
و بهش میگفتن مرگ خاموش اکسپریا زد.
اونی که شما میگی واسه ریست در حالت هنگه که دکمه صدا رو با پاور میگیری تا ریست بشه . این روش واسه مرگ خاموش جواب نمیده.و مجبوری وایسی تا شارژش تموم بشه یا ببریش نمایندگی و بعدا آپدیتش کنی تا دیگه پیش نیاد.

به نقل از ...moOn... :
سه . از کاربرایِ آی اُ اس هم شنیدم که راضی نیستن و بنظرشون بی مصرفه و ...! مخصوصن بشدت معتقدن که تو ایران به درد نمیخوره. اما کسی رو نمیشناسم که از نحوه یِ عملکردِ آی اُ اس ناراضی باشه یا تا بحال گوشی و آی پدش هنگ کرده باشه .

نتیجه گیریِ غیر تخصصی من ;D : هرکدوم یه سری برتری هایی دارن و در نهایت، سلیقه تعیین کننده ست و اگه کار کردن با آی اُ اس بلد باشید که عالیه واقعن : )
مبارک باشه! :)
با IOs که یکم کار کنی دقیقا به همون جمله های بالایی من می رسی که واقعا حقیقتا جدا اندروید سیستم عامل نیییییییست !!!! . تو ایران هم راحت میشه باهاش کار کرد. اونایی که می گن نمیشه دارن با اندروید مقایسه می کنن. من الان خودم ویندوز فون دارم و راحت دارم از استورش خرید می کنم و کار می کنم باهاش .
بعضی ها فقط عادت کردن برن تو بازار، دانلود کنن و حال کنن! بابا بخدا یکم چهارچوب مند تر و رو حساب کتاب تر بد نیست!!! هر کی از راه برسه یه apk بزنه و پخش کنه، بلوتوث کنه و ...
در کل اگر مشکلی داشتی با IOS بگو اگه بلد بودم خوشحال میشم کمکت کنم .

به نقل از Nirman :
این اغراقه که سونی طی دوسال تابه حال هنگ لحظه ای یا موقت نداشته باشه . ;)
در ضمن اون مشکل مربوط میشد به مشکل اکثر Z ها که بعدا با اپدیت نسخه مشکلش حل شد
و بهش میگفتن مرگ خاموش اکسپریا زد.
اونی که شما میگی واسه ریست در حالت هنگه که دکمه صدا رو با پاور میگیری تا ریست بشه . این روش واسه مرگ خاموش جواب نمیده.و مجبوری وایسی تا شارژش تموم بشه یا ببریش نمایندگی و بعدا آپدیتش کنی تا دیگه پیش نیاد.
حدود ده ماه Z داشتم بدون هیچ هنگی! و حدود نه ماه Z1 بدون هیچ هنگی!
فقط به خاطر باگ یه نسخه از نرم افزار جیمیل گه خیلی گوشی ها رو از انواع برند ها خراب کرده بود مجبور شدم یه بار Z رو فلش کنم!
شما اگر همون دکمه ی پاور و صدا رو 10 ثانیه نگه داری تحت هر شرایطی خاموش می شه و ریست نمی شه!
منم شنیده بودم بعضی اگسپریا Z ها همچین مشکلی داشتن و با خاموش و فلش کردن مشکلش حل می شد اما توی کل پاساژ پایتخت فقط دو تا گوشی دیده بودند که این مشکل براش پیش اومده بود و منم به شخصه بهش برنخوردم.

این هنگا برا همه سیستم عاملا طبیعیه.
حتی آی او اسم هنگ میکنه.
مخصوصا آیفون 5 با آی او اس 6 هر ماه 2 باری هنگ میکرد.
ولی اندروید روزانه اینطوریه و بعد 6 ماه استفاده شاید با کمی تاخیر در سیستم عامل مواجه بشیم.
ولی این هنگ کردن تو زد و زد وان و اس3 و از نوت 2 به قبل زیاد تر میشه.
دوستم زد 1 داره یه بار وسط بازی هنگ کرد هر کاری کردیم نشد.
مجبور شدیم وایسیم تا خاموش شه.
یعنی قابل تعویض بودن باتری خیلی مزیته.
ایسوسم این مشکلو داره.
ولی کلا این هنگا کمه.

به نقل از امیررضا رحمتی :
حتی آی او اسم هنگ میکنه.
ولی اندروید روزانه اینطوریه و بعد 6 ماه استفاده شاید با کمی تاخیر در سیستم عامل مواجه بشیم.
ایسوسم این مشکلو داره.
ولی کلا این هنگا کمه.

من ویندوز فون دارم تو این سه ماه یکبار به مدت 30 ثانیه فقط هنگ کرده . آدمی هم نیستم که فقط با گوشی زنگ بزنم، نه ! بازی های سنگین هم باهاش کردم، هر کاری بگی باهاش کردم . IOS هم هنگ نمی کنه یا بسیار کم . اون هم به خاطر سیستم عامل نیست . طبیعتا هنگ عادیه ولی نه اینقدری که اندروید داره!

به نقل از امیررضا رحمتی :
حتی آی او اسم هنگ میکنه.
ایسوسم این مشکلو داره.
ولی کلا این هنگا کمه.
کلی توضیح دادم راجع خاموش کردن و ریست کردن گوشی هایی که قابلیت تعویض باتری توسط کاربر ندارن توضیح دادم آخرش باز یکی می یاد همچین نظری می ده!
در ضمن هنگ بستگی به استفاده از گوشی داره، اگه درست استفاده کنی هنگ توی هر گوشی بالا رده کم پیش می یاد.

به نقل از S2MA :
کلی توضیح دادم راجع خاموش کردن و ریست کردن گوشی هایی که قابلیت تعویض باتری توسط کاربر ندارن توضیح دادم آخرش باز یکی می یاد همچین نظری می ده!
در ضمن هنگ بستگی به استفاده از گوشی داره، اگه درست استفاده کنی هنگ توی هر گوشی بالا رده کم پیش می یاد.

دوست من، راه حل مهم نیست برای هنگ کردن سونی های سری زد ! که اگر فلان کلید رو بگیری ری استارت می شه!! مهم هنگ کردن یا نکردنشه! هنگ یه چیز کاملا طبیعیه تو اندروید ! همه هم عادت کردن! ولی تو سیستم عامل های دیگه امکان بوجود اومدنش بسیار پایین تره.

والا من اون موقع نمیدونستم که همچین کاری میشه کرد.
یه جور میحرفی انگار دعوا داری.
با لحن خوب حرف بزن.
خیر سرت سمپادی.

لطفا تمومش کنید این بحث رو دوستان :)

بحثی نبود ایلیا جون ! من عذر می خوام آقا امیررضا . اصلا لحن بدی نداشتم شاید بد نوشتم . ;)

Back
بالا