پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
به نقل از نيلوفر ب. :
دیگه نهایتا دو تومن میتونم خرج کنم ، بیشتر از این پول ندارم
من میخوام برای عکاسی حرفه ای باشه ، حالا میشه نزدیک دو تومن چی خریدجز 5c?
خوب حالا شد یه چیزی اون چیزی که من گفتم آیفون 5 اس بودش!قیمتش همون 1.5 که گفتم ولی اون آیفون 5 سی که شما گفتید قیمتش 999 تومن هستش و بدنش پلاستیکیه!و این یکی از اون قانون شکنی ها پس از مرگ استیو جابزه!به تحلیله بعضی از سایتا که تو این زمینه سر رشته دارن اگه استیو جابز زنده بود نمیذاشت این اتفاق بیوفته حالا فارغ از نرم افزارا و امکانتش ب نظرم غالب پلاستیکیش(البته از داخل فلزی
) خیلی جالب نیست!حالا این یه چیز سلقه ایه و ب نظر من امکانات گوشی مهم تره...
پیشنهاد:
1-گلکسی اس 6
دوربین
برای دوربین اصلی سامسونگ گلکسی اس6 از حسگر 16 مگاپیکسلی IMX240 ساخت شرکت سونی استفاده شده است که پیش از این در گلکسی نوت 4 به کار برده شده بود. اما دهانهی دیافراگم لنز دوربین اس6 در مقایسه با نوت 4، عریضتر شده و به f/1.9 رسیده است. حداقل روی کاغذ، توانایی لنز دوربین اس6 در جذب نور بیشتر نشان میدهد که کاربران میتوانند عکسهای روشن و با کیفیتی را در شرایط نوری ضعیف ثبت کنند. در زمان معرفی گلکسی اس6 نیز، سامسونگ مانور زیادی بر روی این ویژگی داده بود و گفته بود که گلکسی اس6 میتواند عکسهای بی نظیری را در هر شرایط نوری ثبت کند. از این رو کارشناسان دیجی کالا، بر حسب رسالتی که دارند، بر آن شدند تا صحت و سقم ادعای سامسونگ را مورد بررسی قرار دهند. نخست عکاسی در شب دوربین این گوشی را واکاوی میکنیم.
عکسایی که توی سایت دی جی کالا گذاشته بودن وضوح و شفافیت زیادی داشت حتی در نور شب قیمتشم :1.8 بوده الان شده 1725000 تومن
2-گلکسی اس 6 اج
وربین اصلی سامسونگ گلکسی اس6 اج را، حسگر 16 مگاپیکسلی IMX240 شرکت سونی تشکیل میدهد که پیش از این، در گلکسی نوت 4 به کار برده شده بود. اما لنز دوربین اس6 اج نسبت به نوت 4، فراختر شده و به f/1.9 رسیده است. بر روی کاغذ، گشودگی لنز دوربین اس6 اج نشان میدهد که کاربران میتوانند عکسهای روشن و با کیفیتی را در شرایط نوری ضعیف ثبت کنند. در زمان معرفی گلکسی اس6 اج نیز، سامسونگ مانور زیادی بر روی این ویژگی داده بود و گفته بود که گلکسی اس6 اج میتواند عکسهای بی نظیری را در هر شرایط نوری ثبت کند.
قیمت:2050000 بوده الان شده19490000
3-گلکسی اس 5!اینم ب نظرم خیلی خوبه ضد آبه و قابلیت عکس برداری زیر آب تا ارتفاع حدودن یک متری رو هم داره کیفیت تصویرشم خیلی خوبه
ز مهمترین ویژگیهای دوربین این گوشی میتوان به قابلیت فیلمبرداری به صورت HDR، قابلیت ثبت موقعیت زمانی و مکانی، فوکوس لمسی، قابلیت تشخیص چهره و لبخند و لرزش گیر دست اشاره کردکی از ویژگیهای چشمگیری که به دوربین این گوشی اضافه شده است، قابلیت فیلمبرداری به صورت 4K میباشد. در واقع به خاطر ارتقای پردازندهی دوربین این گوشی، سامسونگ توانسته این قابلیت را به پرچمدار خود اضافه کند. همان طور که میدانید سامسونگ جزو اولین شرکتهایی است که فناوری فیلمبرداری به صورت 4K را در گوشیهای خود به اجرا در آورده است. ما ویژگی جالب توجه دیگر دوربین گلکسی اس 5، فوکوس انتخابی آن میباشد. هنگامی که این حالت را فعال کنید، دوربین به طور خودکار دو عکس گرفته و آنها را پردازش میکند. دوربین در این حالت 3 گزینه پیش روی شما میگذارد. حالت اول اینکه میتوانید فوکوس را فقط بر روی سوژه تنظیم کنید، در حالت دوم میتوانید سوژه را از فوکوس در آورده (فولو کنید) و تنها بر روی پس زمینه تصویر، فوکوس کنید و حالت آخر اینکه بر کل تصویر فوکوس کنید. این ویژگی واقعاً شگفت انگیز است و برای خیلی از کاربران کاربردی خواهد بود. اما باید بپذیریم که این امکان در گوشی hTC M8 بهتر اتفاق افتاده است چرا که در M8 میتوانید بر روی هر قسمتی که بخواهید فوکوس کنید و مابقی قسمتها را از فوکوس خارج نمایید.
قیمت:1430000بوده الان شده 1399000
پ ن:مدیونی نخونی اینا رو!