راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

به نقل از نيلوفر ب. :
دیگه نهایتا دو تومن میتونم خرج کنم ، بیشتر از این پول ندارم :)) من میخوام برای عکاسی حرفه ای باشه ، حالا میشه نزدیک دو تومن چی خریدجز 5c?
با توجه به اینکه گفتی صفحه بزرگ نمیخوای گلکسی اس 6 بهترین انتخاب ممکنه :)
به نقل از ملکه شیشه ای :
من یه گوشی هواوی خریدم 450 اسمشو بعدا چک میکنم میگم، و یک گوشی گلسی گراند پرایم سامسونگ خریدم 540 اصلا قابل مقایسه نیستناااا
100 تومن اختلاف قیمت!
ولی خوب با همون قیمت گوشی هو آ وی آنر 3 سی بهتره از گرند پرایم :)
به نقل از نــيما :
دوستان بین A5-2016 سامسونگ و نکسوس 5x به نظرتون کدوم بهتره ؟ :دی

از گوشی هم چیز خاصی نمیخوام راستش کلا ! :دی
نه زیاد اهل بازی هستم ، نه زیاد باهاش کار سنگین میکنم اصولا، فقط اهل گوشی عوض کردن نیستم.
میخوام هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ فیزیکی تا 3- 4 سال دیگه حداقل عمر کنه ! :دی
از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و آپدیت قطعا نکسوس بهتره ، اما بدنه پلاستیکیش نگرانم میکنه که از لحاظ فیزیکی 3 سال عمر نکنه !
با توجه به ملاکهایی که دارید سامسونگ a5 2016 انتخاب خوبیه :D
ولی اگه نخواستیش میتونی اچ تی سی وان ام 8 بخری :)

به نقل از نيلوفر ب. :
دیگه نهایتا دو تومن میتونم خرج کنم ، بیشتر از این پول ندارم :)) من میخوام برای عکاسی حرفه ای باشه ، حالا میشه نزدیک دو تومن چی خریدجز 5c?
با تومن 5c می خوای؟واقعا؟ :o
g4 قطعا یکی از بهترین گزینه هاست بخاطر برنامه ی خیلی خوب دوربینش و سنسور دوربین فوق العادش،می تونی دو سه ماهی هم منتظر باشی تا g5 به یه قیمت مناسب برسه.اگه با الجی حال نمی کنی s6 هم گزینه ی خوبیه.فقط برای عکاسی حرفه ای نرو سراغ میان رده ها هر چند قدرتمند.

به نقل از نــيما :

نه زیاد اهل بازی هستم ، نه زیاد باهاش کار سنگین میکنم اصولا، فقط اهل گوشی عوض کردن نیستم.
میخوام هم از لحاظ سخت افزاری و هم از لحاظ فیزیکی تا 3- 4 سال دیگه حداقل عمر کنه ! :دی
از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری و آپدیت قطعا نکسوس بهتره ، اما بدنه پلاستیکیش نگرانم میکنه که از لحاظ فیزیکی 3 سال عمر نکنه !

آپدیت نرم افزاری نکسوس رو دست کم نگیر و فدای کیفیت پایین تر بدنش نسبت به a5 نکن.a5 2016 مشخصات سخت افزاری خوب و البته بدنه ی زیبا و با کیفیتی داره ولی هرچه باشه میان رده هستش و نهایت آپدیت مارشملو رو بگیره و دیگه تموم.بعد اونم چند ماهی خوبه ولی طبق روال همیشگی اندروید رو میان رده ها گوشی اذیتت می کننه و غیر قابل تحمل میشه حتی برای استفاده ی عادی.
همچنین لزوما بدنه ی پلاستیکی از بدنه ی فلزی ضعیف تر نیست مثلا s5 بدنه ی قوی تری نسبت به s6 داره.

به نقل از نيلوفر ب. :

دوربین بخر :-? (هرچند الان دوربین خز شده :D )

به نقل از نــيما :

همونطور که خودتم اشاره کردی ، نکسوس ها همیشه به روز رسانی میشن . من با سری A آشنایی چندانی ندارم اما به نظرم
قبل از خرید ، اگر بین دو مدل گوشی مردد هستی ، توو مغازه هردو گوشی رو دستت بگیر و باهم مقایسه ش کن ، یا مثلا توی سایت های مختلف نظرات رو بخون ببین اونایی که دارن راضی هستن یا نه . اگه دوست یا آشنایی داری که ازین گوشی ها داره ازش بخواه اجازه بده کمی باهاش کار کنی ببینی اصلا فضا و شرایط این گوشی رو میپسندی یا نه .
در نهایت تریلر و ویدئو های تبلیغاتی هردو مدل رو هم ببین .

به نقل از Farzin2x :
با تومن 5c می خوای؟واقعا؟ :o
g4 قطعا یکی از بهترین گزینه هاست بخاطر برنامه ی خیلی خوب دوربینش و سنسور دوربین فوق العادش،می تونی دو سه ماهی هم منتظر باشی تا g5 به یه قیمت مناسب برسه.اگه با الجی حال نمی کنی s6 هم گزینه ی خوبیه.فقط برای عکاسی حرفه ای نرو سراغ میان رده ها هر چند قدرتمند.

آپدیت نرم افزاری نکسوس رو دست کم نگیر و فدای کیفیت پایین تر بدنش نسبت به a5 نکن.a5 2016 مشخصات سخت افزاری خوب و البته بدنه ی زیبا و با کیفیتی داره ولی هرچه باشه میان رده هستش و نهایت آپدیت مارشملو رو بگیره و دیگه تموم.بعد اونم چند ماهی خوبه ولی طبق روال همیشگی اندروید رو میان رده ها گوشی اذیتت می کننه و غیر قابل تحمل میشه حتی برای استفاده ی عادی.
همچنین لزوما بدنه ی پلاستیکی از بدنه ی فلزی ضعیف تر نیست مثلا s5 بدنه ی قوی تری نسبت به s6 داره.
به نقل از نيلوفر ب. :
× موبایلی که کیفیت دوربینش عالی باشه معرفی کنید لطفن؟ اپل 5c iphoneچطورع؟ نمیخوام صفحش بزرگ باشه .
سری آ سامسونگ حداقلش تا اندروید بعد مارشالو پشتیبانی میشن و اینکه خندا دار بود گفتی بدنه اس 5 از اس 6 قوی تره :D
اسما میان ردست این گوشی ولی مشخصاتش فرقی نداره با نکسوس :)
البته واقعا بدنه پلاستیکی باعث افت عمر گوشی نمیشه :-?
بدنه مقاوم و زیبایی سامسونگ در برابر پشتیبانی عالی ال جی بستگی به خودت داره که کدوم برات مهمه :D
من با توجه به ملاک مقاومت فیزیکی سامسونگ رو پیشنهاد دادم :D

به نقل از امیررضا رحمتی :
سری آ سامسونگ حداقلش تا اندروید بعد مارشالو پشتیبانی میشن و اینکه خندا دار بود گفتی بدنه اس 5 از اس 6 قوی تره :D
اسما میان ردست این گوشی ولی مشخصاتش فرقی نداره با نکسوس :)
البته واقعا بدنه پلاستیکی باعث افت عمر گوشی نمیشه :-?
بدنه مقاوم و زیبایی سامسونگ در برابر پشتیبانی عالی ال جی بستگی به خودت داره که کدوم برات مهمه :D
من با توجه به ملاک مقاومت فیزیکی سامسونگ رو پیشنهاد دادم :D
می خوای خودت برو چندتا دراپ تست ببین.بدنه ی اس 5 قوی تره

عاقا بین یه شک مسخره افتادم با این مضمون که میشه سامسونگ j7 رو به هوآوی p8 لایت ترجیح داد :|
حالا واقعا میشه ترجیح داد یا نه؟؟؟؟؟

به نقل از DARK SHADOW :
عاقا بین یه شک مسخره افتادم با این مضمون که میشه سامسونگ j7 رو به هوآوی p8 لایت ترجیح داد :|
حالا واقعا میشه ترجیح داد یا نه؟؟؟؟؟
از نظر من میشه
جی 7 سامسونگ خیلی بهتر از چیزای رو کاغذشه.
من جی 7 رو پیشنهاد مینمایم

یک عدد گوشی خانم پسند سایز متوسط قیمت زیر ۸۰۰ معرفی کنید بی زحمت.

به نقل از میم ح میم دال :

:| این که خیلی کلیه!چه برندی میخواین باشه؟خانم پسند یعنی چی؟؟مثلن رنگی؟!یا اون گوشیایی که رو خود قابش طرح داره؟!ب نظر من یه سری به دی جی کالا بزنید هم محدوده قیمتی رو میتونید مشخص کنید هم میتونید گزینه ی طراحی مناسب برای بانوان رو انتخاب کنید هم برند و اندازه صفحه و ... ویژگی های ساخت هر کدومم نوشته میتونید ببینید این طوری گزینه های بیشتری هم دارید

http://www.digikala.com/Search/Category-Mobile-Phone/#!/Category-Electronic-Devices/Category-Mobile/Category-Mobile-Phone/MaxPrice-919000/

من گرند پرایممو راضیم ازش. 540خریدم.

دوستان من خودم در مورد بیشتر گوشی ها اطلاع دارم ، اما این تبدیل شده به یه نقطه ضعف ! الان 6 ماهه نمیتونم خودمو راضی کنم چی بخرم .
محدودیت بودجه ندارم ،پذیرای پیشنهادات شما ( ترجیحن الزامات) هستم :D

منم بین نوت 5 و S6 موندم دوس دارم صفحش بزرگ باشه و خب نظرم روی نوت5عه
ولی بعضیا میگن S6 بگیر
دوربین هم خیلی مهمه :دی
به نظر شما کدومش بهتره ؟
بودجه به S7 نمیرسه فک کنم :دی

به نقل از Nirmanov :
دوستان من خودم در مورد بیشتر گوشی ها اطلاع دارم ، اما این تبدیل شده به یه نقطه ضعف ! الان 6 ماهه نمیتونم خودمو راضی کنم چی بخرم .
من یه نکسوس 6P دارم کارنکرده بیا اونو بخر :))

به نقل از ZDM :
ولی بعضیا میگن S6 بگیر
به نظر شما کدومش بهتره ؟
این دو گوشی عملا در یه سطحن. اگه اندازش برات مهم نیست قطعا نوت ۵ بهتره چون باهاش راحت تر میتونی کار کنی.

به نقل از Nirmanov :
قطعا HTC 10. :د

من یه نکسوس 6P دارم کارنکرده بیا اونو بخر :))
هوآوی نَدوست :D آیفون نداری ؟ :-"

به نقل از باريون :
هنوز نیومده آخه . منم ترجیح میدم سری اول نخرم و وایسم عقب فیدبک رو بررسی کنم :-"

به نقل از Nirmanov :
اگه نمیخوای آیفون بخری سونی بخر... من موندم چرا هیچکس سونی رو پیشنهاد نمیده. :-?

به نقل از мȒƝᾋ :
اگه نمیخوای آیفون بخری سونی بخر... من موندم چرا هیچکس سونی رو پیشنهاد نمیده. :-?
تیم پشتیبانی سونی ضعیف ترین و غیرمسئول ترین آدم‌های دنیا رو گرد هم آورده. آپدیت‌های سیستم عاملش رو با یکی دو سال تاخیر می ده، اگر بده تازه. بقیه ش هم چیز خوبی نداره به نظرم حقیقتا. گوشی‌های High-end ـِش بدک نیستن.
*لطفا با احترام برخورد کنید:)

به نقل از Nirmanov :
ملت خودتونو خسته ی مشاوره دادن به این نکنید گوشی بخر نیست :))
و خوب در جوابت قطعا اس7 :دی
به نقل از ZDM :
ولی بعضیا میگن S6 بگیر
به نظر شما کدومش بهتره ؟
نوت 5 خوبه ولی اگه بتونید اس 7 بگیرید خوبه :D
ال جی وی 10 هم گزینه خوبیه البته :)
به نقل از کوروش :
تیم پشتیبانی سونی ضعیف ترین و غیرمسئول ترین آدم‌های دنیا رو گرد هم آورده. آپدیت‌های سیستم عاملش رو با یکی دو سال تاخیر می ده، اگر بده تازه. بقیه ش هم چیز خوبی نداره به نظرم حقیقتا. گوشی‌های High-end ـِش بدک نیستن.
سونی شاید نسبت به برندهای تاخیر 2 تا 3 ماهه در ارائه آپدیت داشته باشه اما دیگه 2 یا 3 سال زیادی اغراقه!
سونی اکسپریا زد یعنی پرچمدار سال 2012 خودش رو تا اندروید 5.1 ساپورت کرده اما سامسونگ برای نوت 3 که پرچمدار 2013 سامسونگه اندروید 6 رو عرضه نمیکنه :)
سونی شاید با تاخیر آپدیت بده ولی سعی میکنه پشتیبانی خوبی از همه رده گوشیاش داشته باشه :)
البته در مورد سامسونگ هم استثنا شده نوت 3.اخه حتی برای نوت 2 و اس 4 هم تا اندروید 5 اپدیت دادده!

به نقل از امیررضا رحمتی :
ملت خودتونو خسته ی مشاوره دادن به این نکنید گوشی بخر نیست :))
و خوب در جوابت قطعا اس7 :D

خب مگه چیه ، بیشتر اونایی که میرن جلو بنگاه قیمت میدن هم خریدار نیستن . مهم فعال شدن تاپیکه :-"
نوت رو به سری اس ترجیح میدم . اس زشته 8-|

به نقل از Nirmanov :
خب مگه چیه ، بیشتر اونایی که میرن جلو بنگاه قیمت میدن هم خریدار نیستن . مهم فعال شدن تاپیکه :-"
نوت رو به سری اس ترجیح میدم . اس زشته 8-|
اتفاقا سری اس خیلی ظریف و خوش ظاهر ترن تا سری نوت ;)

Back
بالا