پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
به نقل از shnava :
میشه برای من یه مقایسه ی دقیق بین
iphone 6
galaxy s7
انجام بدید
شدنش که میشه ولی هزینه داره
ازدونجاییی که پرچمدار اپل آیفون 6 اسه من آیفون 6 اس رو مقایسه میکنم که خیلی شبیهن با آیفون 6 و جزئی تفاوت دارن
صفحه نمایش گلکسی اس 7 رزولوشن 1440x2560 داره با تراکم پیکسلی 577 پیکسل در هر اینچ :)
صفحه نمایش آیفون 6 اس رزولوشن 750x1334 داره با تراکم پیکسلی 326 پیکسل در هر اینچ
خوب اینا که مقایسه رو کاغذ بود ولی در عمل هر 2 صفحه نمایش عالی و بی نقصن
صفحه نمایش گلکسی اس 7 جزئیاتو بهتر نشون میده و زاویه دید خیلی خوبی داره و رنگهاش طبیعی و زنده ان و ضمنا زیر نور آفتاب کیفییت خوبی داره
صفحه نمایش آیفون 6 اس بخاطر پنل ips lcd کاربری بهتری زیر نور خورشید داره+رنگهای طبیعی
در کل بخوایم بگیم لکسی اس 7 صفحه نمایش بهتری داره!
بدنه اس 7 از شیشه مقاوم ضد خش(Corning Gorilla Glass 4) و بدنه آیفون 6 از جنس آلومینیومه! \
/
از لحاظ بدنه و ظاهر گوشی هم هر 2 مدل از با کیفیت ترین مواد اولیه درست شدن و فقط به سلیقه شما بستگی داره که ظاهر کدومو بیشتر میپسندین!
از لحاظ حافظه گلکسی اس 7 در 2 مدل 32 و 64 گیگ موجوده که از کارت حافظه تا 256 گیگ پشتیبانی میکنه! :)
آیفون 6 اس هم در 3 مدل 16 و 64 و 128 گیگ موجوده و از کارت حافظه پشتیبانی نمیکنه!
در بخش حافظه با توجه به قیمت گلکسی اس 7 خیلی بهتره B-) :P
از لحاظ مکانات ارتتباطی مثله GPS و NFCو LTE هر 2 گوشی مثله هم هستند و کامل ساپورت میکنند این موارد رو! B-)
دوربین گلکسی اس 7 کیفیت 12 مگاپیکسل داره با تکنولوژی DUAL PIXEL که کیفیت خیلی خوبی داره و امکانات متفاوت و بی نظیر!
دوربین آیفون 6 اس هم کیفیت 12 مگاپیکسل داره با کیفیت عالی و خیلی خوب!
دوربین سلفی هر 2 مدل 5 مگاپیکسله ولی دوربین جلوی اپل میتونه فیلم 720p با سرعت 240 فریم بگیره که گلکسی اس 7 این ویژگی رو نداره!
در بخش دوربین هم هر 2 کیفیت خوبی دارن و تفاوت خاصی بینشون نیست و نمیشه برنده ای اعلام کرد!
در مورد سخت افزار هم گلکسی اس 7 از چیپست 8 هسته ای Exynos 8890 Octa که شامل 2 پردازنده 4 هسته ای Quad-core Mongoose + Quad-core Cortex-A53 با فرکانسهای 2.3 و 1.6 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Mali-T880 MP12 در کنار 4 گیگ رم استفاده میکنه :)
آیفون 6 اس از چیپست apple a9 با فرکانس 1.8 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی PowerVR GT7600 (six-core graphics) در کنار 2 گیگ رم استفاده میکنهcکه متاسفانه در استفاده زیاد داغ میکنه!
در بنچمارک ها گلکسی اس 7 با اختلاف بسیار کم از آیفون 6 اس امتیاز بیشتری بدست آورده اما در کل هر 2 گوشی سریع ترین عملکرد رو دارن اما آیفون 6 بخاطر سیستم عامل یکپارچش بازی ها رو کمی بهتر اجرا میکنه!
در این بخش هم نمیشه برنده ای اعلام کرد!
در بخش باتری هم گلکسی اس 7 باتری با ظرفیت 3000 میلی آمپر داره که شارژ دهی بهتری نسببت به آیفون 6 اس داره! ^-^
آیفون 6 اس هم باتری با ظرفیت 1715 میلی آمپر داره که شارژدهی خوبی داره!
در بخش سیستم عامل هم که کاملا بحث سلیقه پیش میاد.
سیتم عامل اندروید با اکثر گجت ها به راحتی میتونه ارتباط برقرار کنه اما در برابر ios اپل سنگین محسوب میشه.
سیستم عامل ios غیر از گجتهای اپل ارتباط سخت و خیلی کمی رو با گجت های دیگه داره اما در مقابل فوق العاده سیستم عامل روون و سبکیه اما متاسفانه جدیدا برای این سیستم عامل مثله اندروید باگ های زیادی اومده.
و خوب میمونه امکانات جانبی خاص دیوایس ها.
گلکسی اس 7:مقاومت در برابر آب و گرد و غبار،Dual Pixel Auto Focus،حسگر اثر انگشت،مجهز به خنک کننده cpu،حسگر قلب و گام شمار
آیفون 6 اس:حسگر اثر انگشت،فناوری 3D touch \
/
جمع بندی:هر 2 گوشی بسیار عالی هستند و فرق آنچنانی بینشون نیست و از نظر من تفاوت سلیقه در انتخاب سیستم عامل تایین میکنه کدوم رو بخریم!
من خودم با اندروید راحت ترم و برام ویژگی ضد آب بودن مهمه! :P
اما یک نفرم هست سادگی و روون بودن ios رو ترجیح میده! :-[
پ.ن:چون 1 ساعت مشغول نوشتن بودم دیدم خیلی شلوغ شد ته هر خط یک اموجی گزاشتم خسته نشه خواننده مطلب