راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

میشه یه گوشی خوب درحد 1.5 تا 2 ت.من معرفی کنید؟ میخام صفحه اش بزرگ باشه و عمر باتریشم مهمه برام. تا یه چندسالیم بشه ازش کار کشید و البته محکمم باشه :دی
نظر خودم روی note4 هست ولی میخام پیشنهادای دیگه رو هم بررسی کنم. ممنون

به نقل از puzzle :
میشه یه گوشی خوب درحد 1.5 تا 2 ت.من معرفی کنید؟ میخام صفحه اش بزرگ باشه و عمر باتریشم مهمه برام. تا یه چندسالیم بشه ازش کار کشید و البته محکمم باشه :دی
با این بودجه شما از هر برندی یک گزینه خوب برای انتخاب هست :دی
اپل:apple iphone 6
ال جی:lg v10 و lg g5
سامسونگ:note 5 و note 4 و s7 و s6 edge plus
سونی:Xperia Z5 Premium
موتورولا:Moto X Style
هو آ وی:Nexus 6P
البته من خودم نوت 5 رو پیشنهاد میدم چون علاوه بر صفحه بزرگش قلم بی نظیر و فوق العاده کاربردی ای داره که از بقیه گوشیا متمایزش میکنه :دی

به نقل از امیررضا رحمتی :
با این بودجه شما از هر برندی یک گزینه خوب برای انتخاب هست :دی
اپل:apple iphone 6
ال جی:lg v10 و lg g5
سامسونگ:note 5 و note 4 و s7 و s6 edge plus
سونی:Xperia Z5 Premium
موتورولا:Moto X Style
هو آ وی:Nexus 6P
البته من خودم نوت 5 رو پیشنهاد میدم چون علاوه بر صفحه بزرگش قلم بی نظیر و فوق العاده کاربردی ای داره که از بقیه گوشیا متمایزش میکنه :دی

آخه حس میکنم نوت 5 مزیتی نسبت به نوت4 نداره که به این تفاوت قیمتشون بیارزه! اشتباه میکنم؟
یه کوچولو هم بین ال جی و سامسونگ دودلم ولی به نظرم قلم سامسونگ خیلی به دردم میخوره

به نقل از puzzle :
آخه حس میکنم نوت 5 مزیتی نسبت به نوت4 نداره که به این تفاوت قیمتشون بیارزه! اشتباه میکنم؟
یه کوچولو هم بین ال جی و سامسونگ دودلم ولی به نظرم قلم سامسونگ خیلی به دردم میخوره
البته نوت 4 هم تا اندروید ساپورت میشه حداقل ولی خوب به هر حال نوت 5 ظاهر خوبی داره ولی به قول شما فرق آنچنانی ندارن ;)
نوت 4 گزینه خوب و مقرون به صرفه ایه برای شما :D

میشه برای من یه مقایسه ی دقیق بین
iphone 6
galaxy s7
انجام بدید

• لایک
امتیازات: Diyar

به نقل از shnava :
میشه برای من یه مقایسه ی دقیق بین
iphone 6
galaxy s7
انجام بدید
شدنش که میشه ولی هزینه داره :-"
ازدونجاییی که پرچمدار اپل آیفون 6 اسه من آیفون 6 اس رو مقایسه میکنم که خیلی شبیهن با آیفون 6 و جزئی تفاوت دارن :D
صفحه نمایش گلکسی اس 7 رزولوشن 1440x2560 داره با تراکم پیکسلی 577 پیکسل در هر اینچ :)
صفحه نمایش آیفون 6 اس رزولوشن 750x1334 داره با تراکم پیکسلی 326 پیکسل در هر اینچ >:D<
خوب اینا که مقایسه رو کاغذ بود ولی در عمل هر 2 صفحه نمایش عالی و بی نقصن ;)
صفحه نمایش گلکسی اس 7 جزئیاتو بهتر نشون میده و زاویه دید خیلی خوبی داره و رنگهاش طبیعی و زنده ان و ضمنا زیر نور آفتاب کیفییت خوبی داره ;;)
صفحه نمایش آیفون 6 اس بخاطر پنل ips lcd کاربری بهتری زیر نور خورشید داره+رنگهای طبیعی ;))
در کل بخوایم بگیم لکسی اس 7 صفحه نمایش بهتری داره! 8-^
بدنه اس 7 از شیشه مقاوم ضد خش(Corning Gorilla Glass 4) و بدنه آیفون 6 از جنس آلومینیومه! \:D/
از لحاظ بدنه و ظاهر گوشی هم هر 2 مدل از با کیفیت ترین مواد اولیه درست شدن و فقط به سلیقه شما بستگی داره که ظاهر کدومو بیشتر میپسندین! :D
از لحاظ حافظه گلکسی اس 7 در 2 مدل 32 و 64 گیگ موجوده که از کارت حافظه تا 256 گیگ پشتیبانی میکنه! :)
آیفون 6 اس هم در 3 مدل 16 و 64 و 128 گیگ موجوده و از کارت حافظه پشتیبانی نمیکنه! ;)
در بخش حافظه با توجه به قیمت گلکسی اس 7 خیلی بهتره B-) :P
از لحاظ مکانات ارتتباطی مثله GPS و NFCو LTE هر 2 گوشی مثله هم هستند و کامل ساپورت میکنند این موارد رو! B-)
دوربین گلکسی اس 7 کیفیت 12 مگاپیکسل داره با تکنولوژی DUAL PIXEL که کیفیت خیلی خوبی داره و امکانات متفاوت و بی نظیر! ;;)
دوربین آیفون 6 اس هم کیفیت 12 مگاپیکسل داره با کیفیت عالی و خیلی خوب! :x
دوربین سلفی هر 2 مدل 5 مگاپیکسله ولی دوربین جلوی اپل میتونه فیلم 720p با سرعت 240 فریم بگیره که گلکسی اس 7 این ویژگی رو نداره! :>
در بخش دوربین هم هر 2 کیفیت خوبی دارن و تفاوت خاصی بینشون نیست و نمیشه برنده ای اعلام کرد! =D>
در مورد سخت افزار هم گلکسی اس 7 از چیپست 8 هسته ای Exynos 8890 Octa که شامل 2 پردازنده 4 هسته ای Quad-core Mongoose + Quad-core Cortex-A53 با فرکانسهای 2.3 و 1.6 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی Mali-T880 MP12 در کنار 4 گیگ رم استفاده میکنه :) /m\
آیفون 6 اس از چیپست apple a9 با فرکانس 1.8 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی PowerVR GT7600 (six-core graphics) در کنار 2 گیگ رم استفاده میکنهcکه متاسفانه در استفاده زیاد داغ میکنه! ;))
در بنچمارک ها گلکسی اس 7 با اختلاف بسیار کم از آیفون 6 اس امتیاز بیشتری بدست آورده اما در کل هر 2 گوشی سریع ترین عملکرد رو دارن اما آیفون 6 بخاطر سیستم عامل یکپارچش بازی ها رو کمی بهتر اجرا میکنه! :D
در این بخش هم نمیشه برنده ای اعلام کرد! ;)
در بخش باتری هم گلکسی اس 7 باتری با ظرفیت 3000 میلی آمپر داره که شارژ دهی بهتری نسببت به آیفون 6 اس داره! ^-^
آیفون 6 اس هم باتری با ظرفیت 1715 میلی آمپر داره که شارژدهی خوبی داره! ;)
در بخش سیستم عامل هم که کاملا بحث سلیقه پیش میاد. :))
سیتم عامل اندروید با اکثر گجت ها به راحتی میتونه ارتباط برقرار کنه اما در برابر ios اپل سنگین محسوب میشه. :D
سیستم عامل ios غیر از گجتهای اپل ارتباط سخت و خیلی کمی رو با گجت های دیگه داره اما در مقابل فوق العاده سیستم عامل روون و سبکیه اما متاسفانه جدیدا برای این سیستم عامل مثله اندروید باگ های زیادی اومده. 8-^
و خوب میمونه امکانات جانبی خاص دیوایس ها. ;))
گلکسی اس 7:مقاومت در برابر آب و گرد و غبار،Dual Pixel Auto Focus،حسگر اثر انگشت،مجهز به خنک کننده cpu،حسگر قلب و گام شمار =D>
آیفون 6 اس:حسگر اثر انگشت،فناوری 3D touch \:D/
جمع بندی:هر 2 گوشی بسیار عالی هستند و فرق آنچنانی بینشون نیست و از نظر من تفاوت سلیقه در انتخاب سیستم عامل تایین میکنه کدوم رو بخریم! :D
من خودم با اندروید راحت ترم و برام ویژگی ضد آب بودن مهمه! :P
اما یک نفرم هست سادگی و روون بودن ios رو ترجیح میده! :-[
پ.ن:چون 1 ساعت مشغول نوشتن بودم دیدم خیلی شلوغ شد ته هر خط یک اموجی گزاشتم خسته نشه خواننده مطلب :))

دمت گرم
چقدر کامل
انتخابم شد اس 7

پ.ن:شماره حساب بده. هزینه رو پرداخت کنم! :))

• لایک
امتیازات: Diyar

به نقل از حمیـده :
میشه یه مقایسه بین Huawei P8 و HTC Desire 820G انجام بدین؟

هوآوی به دلم کلا نمی چسبه ! HTC توصیه منه
از کسانی که هوآوی داشتن (بیشتر از دو سال) و کسانی که اچ تی سی داشتن (بیشتر از دو سال) بپرسید. همچنین این افراد کارشون حرفه ای باشه با گوشی. نه تلگرام چک کردن روزانه و اس ام اس دادن و ... . قشنگ دو بار گوشی از دستشون افتاده باشه ، به شارژر های غیر رسمی زده باشن ، رام های مختلف رو روش تست کرده باشن ، تو آب افتاده باشه و ... از همه لحاظ

به نقل از حمیـده :
میشه یه مقایسه بین Huawei P8 و HTC Desire 820G انجام بدین؟
هو آ وی 2 ساله داری عالی و در سطح یک برند درجه 1 کار میکنه و مطمئنا هو آوی پی 8 بهتره!
شرمنده به علت امتحانات وقت مقایسه کردن نیست :)

یه گوشی تا یک تومن. 4جی باشه. دوربینش[بالاخص عکس برداری تو شب:-?] و باطریش خوب باشه. و سایز صفحش ترجیحن زیر 5 اینچ باشه چی پیشنهاد میدید؟
××در زمینه دوربینش ک گفتم مثلا از g3 م راضیم ولی متاسفانه باطریش دیگه داغونم کرده و صفحشو هم عوض کردم و مشکل داره. میخوام بذارمش کنار. یا با آیفون6 دوستم تو شب عکس گرفتم عکساش خوب در میومد. ولی از یکی از بچه ها نوت ش رو گرفته بودم همچین خوب در نمیومد عکساش. نوت 4 بود اگه اشتباه نکنم.

به نقل از Fireball.II :
یه گوشی تا یک تومن. 4جی باشه. دوربینش[بالاخص عکس برداری تو شب:-?] و باطریش خوب باشه. و سایز صفحش ترجیحن زیر 5 اینچ باشه چی پیشنهاد میدید؟
××در زمینه دوربینش ک گفتم مثلا از g3 م راضیم ولی متاسفانه باطریش دیگه داغونم کرده و صفحشو هم عوض کردم و مشکل داره. میخوام بذارمش کنار. یا با آیفون6 دوستم تو شب عکس گرفتم عکساش خوب در میومد. ولی از یکی از بچه ها نوت ش رو گرفته بودم همچین خوب در نمیومد عکساش. نوت 4 بود اگه اشتباه نکنم.
با توجه به قیمتی که دادی به ترتیب اینا رو توصیه میکنم :
HTC One M8 - 16GB
Sony Xperia Z3 Plus
HTC Desire Eye

به نقل از Fireball.II :
علاوه بر این چیزایی که ادیب گفت هواوی P9 Lite خیلی خوبه مخصوصا برای عکاسی شب.
صفحشم که قابل قبوله و اینکه از باتریش اطلاعی ندارم:-"
3000 میلی آمپره فکر کنم خوب باشه

به نقل از Fireball.II :

Galaxy A3
خواهشا هوآوی نخرید ! واقعا بی کیفیته این گوشی !

به نقل از حجتــ :
Galaxy A3
در طی این 2 ساله واقعا پیشرفت کرده هو آ وی وگرنه مطمئن باشید ورشکست میشد.
گوشیهای اسند پی8 و پی 8 لایت که عالی بودن لابد پی 9 هم خوب تره!

به نقل از حجتــ :
Galaxy A3
منم از هواوی راضی نیستم. نخرید به نظرم.

به نقل از Fireball.II :

خیلی سخت هست که با یه تومن همه ی این ویژگی ها رو داشته باشه:))
من خودم جی4 دارم راضی هستم.... قیمتش هم همین حدوده هست.... فقط باتریش بیشتر از یه روز شارژ نگه نمی داره....

به نقل از ملکه شیشه ای :
منم از هواوی راضی نیستم. نخرید به نظرم.
مدلی که شما گرفتید یک پایین رده ماله 3 4 سال پیشه طبیعیه راضی نباشید!

به نقل از puzzle :
سلام
با این مشخصات اس7 بی گارانتی پیشنهاد میشه :D

قیمت : 1750000

به نقل از Nirmanov :
با توجه به قیمتی که دادی به ترتیب اینا رو توصیه میکنم :
HTC One M8 - 16GB
Sony Xperia Z3 Plus
HTC Desire Eye
زد 3 پلاس من دیجی رو نگاه کردم خیلیا میگفتن داغ میکنه میترسم مثل جی 3 م بشه اینم :/
ام 8 علاوه بر این که نسبت ب گزینه های فعلیم قدیمی تره تو چن تا نقد نوشته بودن عکس در شبش نویز داره، زیاد
نکسوس 5ایکس هم خ دلربایی میکنه فقط اینکه حافظه جانبی نمیخوره خیلی بده.)):
دیزایر آی هم خوب بود. باز هم تو دیجی البته از دوربینش خوب نگفته بود.
امیررضا@ خوب بود اونم.:-? دوربینش تو شب هم اگه اوکی باشه گوشی خوبیه.
حجت@ سامسونگ عکسای تو شبش افتضاحه.

بین نکسوس 5 ایکس و پی 9 لایت و زد 3 پلاس کدوم بهتره بنظرتون؟ گوشی دیگه ای هس تو این بازه قیمتی؟

Back
بالا