شاكسول
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 1
- شهر
- اصفهان - تبريز
- دانشگاه
- علوم پزشکی شهرکرد
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
اون زیاد خرابی نداره؟به نقل از علیسینا :گرند چیه؟
بهترین گزینه واست one x هست.
به نظر من Galaxy Nexus هم گزینه مناسبیه. الان قیمتش حدود 1400000 شده.به نقل از na shenas :به نظرتون: بین گوشی هایhtc در حدود قیمت1-1.5 میلیون بهترین و کارآمدترین گوشی چیه؟بین همه گوشی هادر حدود قیمت1-1.5 میلیون بهترین و کارآمدترین گوشی چیه؟
آقا چرا شایعه میکنی؟ من یک ساله One X دارم و مث سگ باش رفتار میکنم اون مث شیر کار میکنه.به نقل از کیارش :به نظر من Galaxy Nexus هم گزینه مناسبیه. الان قیمتش حدود 1400000 شده.
One X هم اگه واست سوختنش مشکلی نیست خوبه!
به شخصه 5 نفر رو می شناسم که One X داشتن و یه مشکلی پیش اومده واسش!
morotola atrixبه نقل از محمّد :گوشی Galaxy S advance گوشی خوبیه؟
گوشی های معادل با اون تو رنج قیمت چی (۸۰۰-۹۰۰) هست؟ یعنی چه انتخاب های بهتری میشه داشت؟
شایعه کجا بود عزیز من!به نقل از علیسینا :آقا چرا شایعه میکنی؟ من یک ساله One X دارم و مث سگ باش رفتار میکنم اون مث شیر کار میکنه.
گلکسی نکسوس هم خوبه ولی گفتhtc
این دیگه بهترینه که میتونی بخریبه نقل از ΟPΣΤΗ :اندروید تو خون من نیست . اپل هم گرونه . گوشی ویندوز تا 1 ملیون چی پیشنهاد میکنید ؟
پیشنهاد من HTC Windows Phone 8S هست .به نقل از ΟPΣΤΗ :اندروید تو خون من نیست . اپل هم گرونه . گوشی ویندوز تا 1 ملیون چی پیشنهاد میکنید ؟
اما HTC معتبر ترهبه نقل از ΟPΣΤΗ :lumia 620 عین همینیه که میگید
Samsung Galaxy Young S6312به نقل از ilimo :سلام بچه ها من میخوام htc explorer بگیرم قیمتش 400 تا 420 هستش به نظر تون تو این رنج قیمت بهتر از این هست
ببین واسه قیمتای پایین سونی بهترین گزینست .به نقل از NEO :بین قیمت ۶۰۰ تا ۹۰۰ هزار تومن در بین برندهای htc ، Samsung و Sony چی پیشنهاد میکنید ؟