• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

اصنnokiaکلن بیخیال با اون سیستم عامل
بین بقیه mini صفش همه بزرگتره ، cpuش بیشتره(این 800ه بقیه 600ه ولی اکسپریا رو شک دارم )باتری شم از همه بیشتره ولی بدیش اینه که نسخه سیستم عاملش از بقیه یه نسخه کمتره تازه شمارش گر صوتی داره که اینا هیچ کدوم ندارن

سلام ببخشيد من توي خريدن galaxy not يا galaxy tab 7.7 شك دارم كه كدومو بخرم راهنمايي كنيد لطفا :(( :(( #-

به نقل از mozart :
سلام ببخشيد من توي خريدن galaxy not يا galaxy tab 7.7 شك دارم كه كدومو بخرم راهنمايي كنيد لطفا :(( :(( #-

بستگی به مورد استفادت داره فرزندم!
اگه تب خالی میخوای مسما تب باید بگیری....اگه یه چیز بینابین دم دس تر میخوای نوت :x

اگه هم گوشی میخوای هم یه چیزی تو مایه های تبلت نوت واست بهتره

سلام
دوستان کسی میدونه اگه من بخام یه گوشی اندروید دست دوم بخرم(با کمترین قیمت)باید چی کار کنم؟

خوب چرا یه فابریک با قیمت پایین نمیگیری؟

به نقل از جنا :
سلام
دوستان کسی میدونه اگه من بخام یه گوشی اندروید دست دوم بخرم(با کمترین قیمت)باید چی کار کنم؟
بستگی داره چی بخوای و چقدر بخوای خرج بکنی. چقدر میخوای خرج بکنی؟ حداقل قیمت گوشی دست دوم آندرویدی که میتونی پیدا کنی ۲۰۰ تومنه.
در حالت عادی باید بری بازار بگی گوشی دست دوم میخوای. علاالدین پره ولی خب اگر از آشناها بخری بهتره.

بستگی داره چی بخوای و چقدر بخوای خرج بکنی. چقدر میخوای خرج بکنی؟ حداقل قیمت گوشی دست دوم آندرویدی که میتونی پیدا کنی ۲۰۰ تومنه.
در حالت عادی باید بری بازار بگی گوشی دست دوم میخوای. علاالدین پره ولی خب اگر از آشناها بخری بهتره.
همون رنج 200 تومن خوبه

به نقل از علی سینا :
اگه هم گوشی میخوای هم یه چیزی تو مایه های تبلت نوت واست بهتره
در کل چون قیمتاشون یکیه کدوم قیمتش می ارزه به ارزشش

Back
بالا