راهنمای خرید: موبایل

scamp42

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
مدال المپیاد
زیست
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

اخ ببخشید اون مشخصات اس3مینی بود

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

سلام بچه ها کی داره اینو ایم مشخصاتش http://www.mobile.ir/phones/specifications-37059-huawei-ascend-y300.aspx
اینطوری که از نظرات مردم قهمیدم خیلی خوبه نسبت به قیمتش همه هم میگن بخرین تا گرون نشده
من فقط یه سوال دارم آیا هوآوی دوام داره من یه گوشی میخوام که حداقل 2-3 سال دستم باشه D:

ایلیا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
97
مدال المپیاد
تلاشی بیهوده در المپیاد زیست شناسی!
دانشگاه
هنر تهران
رشته دانشگاه
عکاسی

http://static.mobile.ir/Static/cache/phonephotos/cachefile_phone_37059_Huawei_Ascend_Y300_01_0_f.jpg

usboy

کاربر حرفه‌ای

واقعا هركي بخواد ٢ تا٢.٥ ميليون پول موبايل بده واقعا ديوانه است كه به سامسونگ بده
بايد آيفون بگيره
درسته سامسونگ شايد امكانات خوبي داشته باشه ولي طوله عمرش در موبايل يه بار مصرفه
تازه موقعي كه داري چيزي بلوتوث ميكني با اس تري هنگ هم ميكنه

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

به نقل از Dr.House :
واقعا هركي بخواد ٢ تا٢.٥ ميليون پول موبايل بده واقعا ديوانه است كه به سامسونگ بده
بايد آيفون بگيره
درسته سامسونگ شايد امكانات خوبي داشته باشه ولي طوله عمرش در موبايل يه بار مصرفه
تازه موقعي كه داري چيزي بلوتوث ميكني با اس تري هنگ هم ميكنه
اتفاقا اصن قبول ندارم صحبتات رو میدونی ادم رو یاد اون طرفدارای الکی اپل تو جی اس ام میندازی

• لایک
امتیازات: JB

usboy

کاربر حرفه‌ای

نه دادو
اپل شاخ شكنه
سامسونگ درسته خيلي محصولاته شاخي داره اما كيفيت ساخت نداره
تازه تقليد كارم هست
تازه بعدي اينه كه آسيايي
اپل امريكايي

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

داداش با این حرفات معلومه که اطلاعاتت در حد 0 هست البته معزرت میخوام ها ولی کاملا اینجوریه
اولن که محصولات اصلی اپل پشتش نوشته ساخت چین
یعنی اگه یه وقت دیدی نوشته made in usa بدون میخوان تو پاچت کنن
دوما که الان کیفیت ساخت iphone5خوبه یعنی؟
یکی از بدترین بدنه ها رو داره
شما یکم برو تو نت بگرد ببین کی راضیه از بدنش
اینم اخرین تستی که از بدنش کردن و بیخود بودنش معلوم شوده
http://gsm.ir/news/show/21558/%D8%AA%D8%B3%D8%AA+%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%85+%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86+5+%D9%88+%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86+4S+%D8%AF%D8%B1+%D8%B7%D9%88%D9%84+%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86
از عمر آیفون 5 در حدود 7 ماه نیم این یعنی افتضاح عزیزم

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از آقا سِینا :
داداش با این حرفات معلومه که اطلاعاتت در حد 0 هست البته معزرت میخوام ها ولی کاملا اینجوریه
اولن که محصولات اصلی اپل پشتش نوشته ساخت چین
یعنی اگه یه وقت دیدی نوشته made in usa بدون میخوان تو پاچت کنن
دوما که الان کیفیت ساخت iphone5خوبه یعنی؟
یکی از بدترین بدنه ها رو داره
شما یکم برو تو نت بگرد ببین کی راضیه از بدنش
اینم اخرین تستی که از بدنش کردن و بیخود بودنش معلوم شوده
http://gsm.ir/news/show/21558/%D8%AA%D8%B3%D8%AA+%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%85+%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86+5+%D9%88+%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86+4S+%D8%AF%D8%B1+%D8%B7%D9%88%D9%84+%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86
از عمر آیفون 5 در حدود 7 ماه نیم این یعنی افتضاح عزیزم

واس ساخت چين حرفتو قبول دارم
ولي من خودم ٥ ماهه iphone 5 دارم و راضيم
مشكلش كجاس دقيقا مگه؟
درسته نسبت به iphone 4 & 4s پشتش بيشتر خش بر ميداره ولي خشگير هس
واس اينكه قاب پشت ي تيكه نيس اگه خشگير ب تيكه بندازي هوا ميره زيرش
من خش گير ٣ تيكه انداختم! مشكليم ندارم الان! قاب ژله ايم استفاده ميكنم معمولا!

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

[ من کلا پلاس‌م توی این تاپیک. هی پول می‌ذارم گوشی بخرم ؛ پشیمون می‌شم می‌گم بذار بودجه‌م بیشتر شه. یه ملتی رو علاف کردم اصلا. :-" ]

با بودجه‌ی زیر سه تومن ؛ چی پیشنهاد می‌کنید؟ [ گوشی‌هایی که هنوز وارد بازار نشدن و طی ماه آینده وارد بازار می‌شن رو هم حساب‌کنید. ]

بیشتر برام دوربین و نت مهم ـه. اس‌ام‌اس ـم زیاد می‌دم معمولا. :-"

× e.g : آیفون 5 ؛ اس‌فور ؛ اچ‌تی‌سی وان ؛ اکسپریا تی‌ایکس/زد/زد ال.

negar.mr

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ٢
شهر
اهواز
دانشگاه
علوم پزشكي فسا
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از مری ـم. :
[ من کلا پلاس‌م توی این تاپیک. هی پول می‌ذارم گوشی بخرم ؛ پشیمون می‌شم می‌گم بذار بودجه‌م بیشتر شه. یه ملتی رو علاف کردم اصلا. :-" ]

با بودجه‌ی زیر سه تومن ؛ چی پیشنهاد می‌کنید؟ [ گوشی‌هایی که هنوز وارد بازار نشدن و طی ماه آینده وارد بازار می‌شن رو هم حساب‌کنید. ]

مري اگه نتت خوبه سرعتش فقط ايفون ٥
جدي ميگم!

Parkoury

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلامه حلی 5
شهر
تهران

به نقل از مری ـم. :

من بهت Xperia ZL یا Galaxy S4 رو پیشنهاد میکنم. HTCکه 3,160,000 من دیروز قیمت کردم(علاءالدین)نمی ارزه به قیمتش(دوربینش عالیه ولی بقیه چیزاش بدرد نخوره اللخصوص خیلی سنگینه).iPhone 5و iPhone4S هم یکمی قیمتشون زیاده(برای تجهیزاتی که دارنا!!!) ولی به نظر من نمی ارزه که با اون تجهیزات اون قیمت باشه.و در آخر Xperia TX هم دیگه قدیمی شده ولی می ارزه.
آخ راستی Xperia Z هم خیلی عالیه ولی دیگه خز شده هر بچه ای دستش هست یدونه.
در آخر من باید بهتون بگم من خودم آیفون دارم ولی بنظرم(آقا نظر من اینه نزنین مارو) اشتباه بزرگی کردم که خریدمش.
حالا شما خود دانی :D
پ.پ(پیوست پست):شنیدم که Galaxy S4 های 16 گیگ فقط 9 گیگ جا دارن.آیا واقعیه یا شایعست؟

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

به نقل از negar.mr :
واس ساخت چين حرفتو قبول دارم
ولي من خودم ٥ ماهه iphone 5 دارم و راضيم
مشكلش كجاس دقيقا مگه؟
درسته نسبت به iphone 4 & 4s پشتش بيشتر خش بر ميداره ولي خشگير هس
واس اينكه قاب پشت ي تيكه نيس اگه خشگير ب تيكه بندازي هوا ميره زيرش
من خش گير ٣ تيكه انداختم! مشكليم ندارم الان! قاب ژله ايم استفاده ميكنم معمولا!
عزیزم کیفت ساخت گوشی رو بدون استفاده از خشگیرو گاردو این حرفا در نظر میگیرن
وگرنه یکی میاد گوشی میخره میزاره تو جعبش کلانم فثط باهاش زنگ میزنه این که نشد کیفیت ساخت
به هر حال من تو سایتا خارجی هم که رفتم خیلیا از این جنس بدنش ناراضی بودن
یکی از ضعفای اصلیشم همینه

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

اگه براتون دوربین مهمه که من قوین گوشی اچ تی سی وان و لومیا 920 رو پیشنها مینکم که باز اچ تی سی به خاطر صفحهی بزرگش تو نت گردی بهتره
ایفون رو که کلا پیشنهاد نمیکنم چون نه کیفیت ساخت داره نه خیلی چیز خاصی هس فقط بزرگش کردن
گلکسی اس 4 هم خیلی عالیه البته تو بررسی که جی اس ام گزاشته براش نشون داده که این قسمت های گوشی بعد از استفاده حدود 1ساعت داغ میکنه به طوری که دستتون اگعه بخوره بهش واقعا میسوزه
10.jpg

20.jpg

محصولات سونی هم خب خیلی عالین ولی من رفته بودم بازار از فروشنده ها میپرسیدم میگفت خریداراش خییلییی راضی نبودن
یک مشکل بزرگ هم داره که و من تو چنتا سایت گشتم ولی الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم اینه که
تو بعضی موارد خود گوشی یک دفعه خاموش میشد و به این سادگه ها هم روشن نمیشد
ولی این مشکل نرم افزاریه و با یک اپدیت حله
و اگرم سخت افزاری باشه مال سری اول هست و الان دیگه حله
ولی کلا پیشنهاد میکنم اصلا اینقده پول به گوشی ندی اگه خواستی مستونم بهت کمک کنم که با 3میلیون یک گوشی و یک تبلت خوب بخری
اینم چنتا لینک که میتونه بهت کمک کنه
1- بررسی تخصصی htc one http://gsm.ir/techRevs/show/21486/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%D9%85%3A+HTC+One
2-بررسی تخصصی galaxy s4 http://gsm.ir/techRevs/show/21561/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%D9%85%3A+%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C+%D8%A7%D8%B3+4
3- بررسی تخصصی sony experia Z http://gsm.ir/techRevs/show/21219/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C+%D8%AC%DB%8C+%D8%A7%D8%B3+%D8%A7%D9%85%3A+Xperia+Z+%28%D8%B3%D9%88%D9%86%DB%8C+%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D9%BE%D8%B1%DB%8C%D8%A7+%D8%B2%D8%AF%29
4-کار با گوشی اس4 به صورت مجازی http://www.samsungmobileusa.com/simulators/GalaxyS4/
5-اینم یکی از مشکلات گلکسی اس 4 که خب البته جواب مسولان سامسونگم درسته http://gsm.ir/news/show/21531/%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE+%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF+%D8%A8%D9%87+%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6+%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86+%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C+%D8%A7%D8%B3+4+%D8%AF%D8%B1+%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF+7+%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA+%D8%AD%D8%A7%D9%81%D8%B8%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C+%DA%A9%D9%87+%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B7+%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C+%D8%A7%D8%B4%D8%BA%D8%A7%D9%84+%D8%B4%D8%AF%D9%87+%D8%A7%D8%B3%D8%AA

MehrnaZz

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
زاهدان
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
مرحله 1 ریاضی
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
برق

به نقل از Parkoury :
من بهت Xperia ZL یا Galaxy S4 رو پیشنهاد میکنم. HTCکه 3,160,000 من دیروز قیمت کردم(علاءالدین)نمی ارزه به قیمتش(دوربینش عالیه ولی بقیه چیزاش بدرد نخوره اللخصوص خیلی سنگینه).iPhone 5و iPhone4S هم یکمی قیمتشون زیاده(برای تجهیزاتی که دارنا!!!) ولی به نظر من نمی ارزه که با اون تجهیزات اون قیمت باشه.و در آخر Xperia TX هم دیگه قدیمی شده ولی می ارزه.
در آخر من باید بهتون بگم من خودم آیفون دارم ولی بنظرم(آقا نظر من اینه نزنین مارو) اشتباه بزرگی کردم که خریدمش.
پ.پ(پیوست پست):شنیدم که Galaxy S4 های 16 گیگ فقط 9 گیگ جا دارن.آیا واقعیه یا شایعست؟

ن فک میکنم درست باشه اون بقیه حجمش رو سیتم عاملش اندروید پر کرده
چون در گوشی من هم همینطوریه.فروشندهه تو نمایندگی سامسونگ(در تهران) اینو بهم گفت.

sINAKINDEr

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد
شهر
مشهد
دانشگاه
برو بابا

به نقل از Parkoury :
بله اینم جواب سامسونگه
سامسونگ گفته که: "در گلکسی اس 4 مدل 16 گیگابایتی در حدود6.85 گیگابایت در اشغال سیستم‌های داخلی است، که این مقدار، از میزان حافظه اشغال شده توسط گلکسی اس 3 تنها 1 گیگابایت بیشتر است." سامسونگ ادامه داده: "این میزان حافظه اشغال شده برای صفحه نمایش فول اچ دی این گوشی و برای ویژگی‌هایی بسیار زیادی که در این گوشی ما در اختیار کاربران قرار دادیم لازم بوده است." سامسونگ همچنین می‌گوید که برای اینکه کاربران ما از این بایت مشکلی نداشته باشند ما درگاه حافظه خارجی microSD را در اختیار آن‌ها گذاشتیم.

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

من الان محدودیت قیمت تقریبا ندارم. اچ‌تی‌سی وان رو نمی‌خوام بخرم راستش ؛ آیفون رو هم نمی‌تونم از پس هزینه‌های بعدش بربیام. اگه خراب شه باید نصف پولی که دادمُ برای تعمیرش بدم که خب نمی‌تونم.

خودم نظرم روی اس‌فور هست. اکسپریا تی‌ایکس هم به نظر خوب می‌آد.

× در مورد تبلت ؛ خودم‌م هم‌چین فکری دارم. نظرتون در مورد پدفون چیه؟ ؛؛)

fitmal

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 2
شهر
کرمان (1 ر) - تهران (بقیه)
مدال المپیاد
یه سری مرحله 1 :-" 1 مرحله 2 :-"

به نظرم تبلت 7 اینچی بخر galaxy tab 2 هفت اینچی چون زن. میزنه اسمس هم ک میده گوشی هم xperia z خوبه

s.pegasus

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی ۲
شهر
تـهـران
دانشگاه
تهران غرب
رشته دانشگاه
معماری

به نقل از مری ـم. :
من الان محدودیت قیمت تقریبا ندارم. اچ‌تی‌سی وان رو نمی‌خوام بخرم راستش ؛ آیفون رو هم نمی‌تونم از پس هزینه‌های بعدش بربیام. اگه خراب شه باید نصف پولی که دادمُ برای تعمیرش بدم که خب نمی‌تونم.

در مورد خرابي ايفون بايد بگم خيلي به ندرت پيش مياد و قابل صرف نظر كردنه
حده اقلش تو دورو اطرافيان من كه برا كسي خراب نشده
اگه محدوديت قيمت نداري خب ايفون ٥ رو بگير
تو اندرويد ها هم اس فور به نظر جالب مياد
اما هنوز اونقدر جواب پس نداده كه بشه مطمئن خريدش
اگه سري اكسپريا هم ميخواي چرا زد رو نميگيري بجا تي ايكس
ولي من كلا ios رو ترجيح ميدم و نظرم رو ايفونِ

NEO

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بوشهر
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از مری ـم. :

من برادرم تازگی ها TX گرفته.
گوشی همه‌چی تمومیه ولی تنها مشکلی که داره اینه که به نسبت گوشی های دیگه خیلی زودتر شارج خالی میکنه و تقریبا باید هر روز شارجش کنی که یکم عذاب آوره !
تو گوشی های اکسپریا پیشنهاد من Z هست که هم خر کاره و هم میشه باهاش فوتبال بازی کرد :D
پس توصیه میکنم TX نخری.
S4 هم میگن به شدت داغ میکنه و فرق آنچنانی با مدل قبلیش نداره.
از اونجایی که محدودیت قیمت نداری من Z و htc one رو پیشنهاد میکنم.

جنا

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱
شهر
تهران

اکسپریا زد و زد-ال و تی‌ایکس خیلی فرق خاصی ندارن. ولی تی‌ایکس شیک‌تره از نظر من. از زد خیلی خوش‌م نمی‌آد. اگه بخوام اکسپریا بگیرم زد-ال می‌گیرم که بهتره. :د

× این اولتراپیکسل که روی اچ‌تی‌سی وان گذاشتن دقیقا چی کار می‌کنه که دوربین‌شُ در حد دوربین 13 مگاپیکسلی بالا می‌بره؟ :-"

×× کسی اس‌فور داره این‌جا؟ در چه حد داغ می‌کنه؟

بالا