scamp42
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- رشت
- مدال المپیاد
- زیست
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
اخ ببخشید اون مشخصات اس3مینی بود
اخ ببخشید اون مشخصات اس3مینی بود
اتفاقا اصن قبول ندارم صحبتات رو میدونی ادم رو یاد اون طرفدارای الکی اپل تو جی اس ام میندازیبه نقل از Dr.House :واقعا هركي بخواد ٢ تا٢.٥ ميليون پول موبايل بده واقعا ديوانه است كه به سامسونگ بده
بايد آيفون بگيره
درسته سامسونگ شايد امكانات خوبي داشته باشه ولي طوله عمرش در موبايل يه بار مصرفه
تازه موقعي كه داري چيزي بلوتوث ميكني با اس تري هنگ هم ميكنه
به نقل از آقا سِینا :داداش با این حرفات معلومه که اطلاعاتت در حد 0 هست البته معزرت میخوام ها ولی کاملا اینجوریه
اولن که محصولات اصلی اپل پشتش نوشته ساخت چین
یعنی اگه یه وقت دیدی نوشته made in usa بدون میخوان تو پاچت کنن
دوما که الان کیفیت ساخت iphone5خوبه یعنی؟
یکی از بدترین بدنه ها رو داره
شما یکم برو تو نت بگرد ببین کی راضیه از بدنش
اینم اخرین تستی که از بدنش کردن و بیخود بودنش معلوم شوده
http://gsm.ir/news/show/21558/%D8%AA%D8%B3%D8%AA+%D8%AF%D9%88%D8%A7%D9%85+%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86+5+%D9%88+%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86+4S+%D8%AF%D8%B1+%D8%B7%D9%88%D9%84+%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86
از عمر آیفون 5 در حدود 7 ماه نیم این یعنی افتضاح عزیزم
مري اگه نتت خوبه سرعتش فقط ايفون ٥به نقل از مری ـم. :[ من کلا پلاسم توی این تاپیک. هی پول میذارم گوشی بخرم ؛ پشیمون میشم میگم بذار بودجهم بیشتر شه. یه ملتی رو علاف کردم اصلا. ]
با بودجهی زیر سه تومن ؛ چی پیشنهاد میکنید؟ [ گوشیهایی که هنوز وارد بازار نشدن و طی ماه آینده وارد بازار میشن رو هم حسابکنید. ]
بیشتر برام دوربین و نت مهم ـه. اساماس ـم زیاد میدم معمولا.
× e.g : آیفون 5 ؛ اسفور ؛ اچتیسی وان ؛ اکسپریا تیایکس/زد/زد ال.
من بهت Xperia ZL یا Galaxy S4 رو پیشنهاد میکنم. HTCکه 3,160,000 من دیروز قیمت کردم(علاءالدین)نمی ارزه به قیمتش(دوربینش عالیه ولی بقیه چیزاش بدرد نخوره اللخصوص خیلی سنگینه).iPhone 5و iPhone4S هم یکمی قیمتشون زیاده(برای تجهیزاتی که دارنا!!!) ولی به نظر من نمی ارزه که با اون تجهیزات اون قیمت باشه.و در آخر Xperia TX هم دیگه قدیمی شده ولی می ارزه.به نقل از مری ـم. :[ من کلا پلاسم توی این تاپیک. هی پول میذارم گوشی بخرم ؛ پشیمون میشم میگم بذار بودجهم بیشتر شه. یه ملتی رو علاف کردم اصلا. ]
با بودجهی زیر سه تومن ؛ چی پیشنهاد میکنید؟ [ گوشیهایی که هنوز وارد بازار نشدن و طی ماه آینده وارد بازار میشن رو هم حسابکنید. ]
عزیزم کیفت ساخت گوشی رو بدون استفاده از خشگیرو گاردو این حرفا در نظر میگیرنبه نقل از negar.mr :واس ساخت چين حرفتو قبول دارم
ولي من خودم ٥ ماهه iphone 5 دارم و راضيم
مشكلش كجاس دقيقا مگه؟
درسته نسبت به iphone 4 & 4s پشتش بيشتر خش بر ميداره ولي خشگير هس
واس اينكه قاب پشت ي تيكه نيس اگه خشگير ب تيكه بندازي هوا ميره زيرش
من خش گير ٣ تيكه انداختم! مشكليم ندارم الان! قاب ژله ايم استفاده ميكنم معمولا!
اگه براتون دوربین مهمه که من قوین گوشی اچ تی سی وان و لومیا 920 رو پیشنها مینکم که باز اچ تی سی به خاطر صفحهی بزرگش تو نت گردی بهتره[ من کلا پلاسم توی این تاپیک. هی پول میذارم گوشی بخرم ؛ پشیمون میشم میگم بذار بودجهم بیشتر شه. یه ملتی رو علاف کردم اصلا. ]
به نقل از Parkoury :من بهت Xperia ZL یا Galaxy S4 رو پیشنهاد میکنم. HTCکه 3,160,000 من دیروز قیمت کردم(علاءالدین)نمی ارزه به قیمتش(دوربینش عالیه ولی بقیه چیزاش بدرد نخوره اللخصوص خیلی سنگینه).iPhone 5و iPhone4S هم یکمی قیمتشون زیاده(برای تجهیزاتی که دارنا!!!) ولی به نظر من نمی ارزه که با اون تجهیزات اون قیمت باشه.و در آخر Xperia TX هم دیگه قدیمی شده ولی می ارزه.
آخ راستی Xperia Z هم خیلی عالیه ولی دیگه خز شده هر بچه ای دستش هست یدونه.
در آخر من باید بهتون بگم من خودم آیفون دارم ولی بنظرم(آقا نظر من اینه نزنین مارو) اشتباه بزرگی کردم که خریدمش.
حالا شما خود دانی
پ.پ(پیوست پست):شنیدم که Galaxy S4 های 16 گیگ فقط 9 گیگ جا دارن.آیا واقعیه یا شایعست؟
بله اینم جواب سامسونگهبه نقل از Parkoury :من بهت Xperia ZL یا Galaxy S4 رو پیشنهاد میکنم. HTCکه 3,160,000 من دیروز قیمت کردم(علاءالدین)نمی ارزه به قیمتش(دوربینش عالیه ولی بقیه چیزاش بدرد نخوره اللخصوص خیلی سنگینه).iPhone 5و iPhone4S هم یکمی قیمتشون زیاده(برای تجهیزاتی که دارنا!!!) ولی به نظر من نمی ارزه که با اون تجهیزات اون قیمت باشه.و در آخر Xperia TX هم دیگه قدیمی شده ولی می ارزه.
آخ راستی Xperia Z هم خیلی عالیه ولی دیگه خز شده هر بچه ای دستش هست یدونه.
در آخر من باید بهتون بگم من خودم آیفون دارم ولی بنظرم(آقا نظر من اینه نزنین مارو) اشتباه بزرگی کردم که خریدمش.
حالا شما خود دانی
پ.پ(پیوست پست):شنیدم که Galaxy S4 های 16 گیگ فقط 9 گیگ جا دارن.آیا واقعیه یا شایعست؟
در مورد خرابي ايفون بايد بگم خيلي به ندرت پيش مياد و قابل صرف نظر كردنهبه نقل از مری ـم. :من الان محدودیت قیمت تقریبا ندارم. اچتیسی وان رو نمیخوام بخرم راستش ؛ آیفون رو هم نمیتونم از پس هزینههای بعدش بربیام. اگه خراب شه باید نصف پولی که دادمُ برای تعمیرش بدم که خب نمیتونم.
خودم نظرم روی اسفور هست. اکسپریا تیایکس هم به نظر خوب میآد.
× در مورد تبلت ؛ خودمم همچین فکری دارم. نظرتون در مورد پدفون چیه؟ ؛؛)
به نقل از مری ـم. :من الان محدودیت قیمت تقریبا ندارم. اچتیسی وان رو نمیخوام بخرم راستش ؛ آیفون رو هم نمیتونم از پس هزینههای بعدش بربیام. اگه خراب شه باید نصف پولی که دادمُ برای تعمیرش بدم که خب نمیتونم.
خودم نظرم روی اسفور هست. اکسپریا تیایکس هم به نظر خوب میآد.
× در مورد تبلت ؛ خودمم همچین فکری دارم. نظرتون در مورد پدفون چیه؟ ؛؛)