پاسخ : راهنمای خرید: موبایل
به نقل از ایلیا :
چون اصلا ربطی به این تاپیک نداره این پسته تو

برای این کارت اول باید با مدیر انجمن (
پر(و)یا ) درمیون بذری اگه صلاح دیدش اون موقع یه تاپیک جدا ایجاد کنی
اصن عیبی نداره،
فقط یه سوال:میشه به این قوانینتون نگاه کنید ببینید که من الان اجازه دارم نفس بکشم یانه؟:-اخه میترسم فردا یکی هم بگه ....
"ایلیا"خان،
میشه بگی دقیقا تو این تاپیک چیکار میکنین شما؟
غیر از اینه که اطلاعات یه گوشی رو از سایتای مختلف کپی میکنید اینجا؟
اینو صادقانه جواب بده لدفن:تو این 47 صفحه تا حالا شده از قید و بند های مقایسه ای معمول بیرون بیاین؟:-بعد انوقت اسممونو گذاشتیم سمپادی و ادعای خلاقیت و نواوری هم هستیم!
مثلا تا حالا شده به کاربر فرق ویدوز فون و اندروید و ای او اس رو توضیح بدید؟مثلا توضیح بدید که اگه یکیشون بهتره پس دلایل کمپانی های دیگه چیه که هنوزم گوشی هایی رو میسازن که از اونیکی سیستم عامل ها استفاده میکنه؟
انتقاد پذیر هستی؟(باشی یا نباشی به حال من فرق نمیکنه،من حرف خودمو میزنم) همین پست قبلی این تاپیک رو داشته باش:
کیفیت صفحه ی نمایش خوب باشه،حداقلhd
ببخشید میشه یه مثال نقض برام بزنین؟ینی تو این همه پرچم دار،یکی رو بگین که صفحه نمایشش نسبت به بقیه وضع مطلوبی رو نداشته باشه!
اندازه ی صفحه حداقل اندازه ی 5s باشه
دوباره همون حرفم،خب هممون میدونیم که این فقط اپله که به لحاظ جسه از بقیه عقب مونده،پس ینی این حرف ایشون هم روی تمام گزینه های احتمالی صدق میکنه
دوربین کیفیت خوب رو به بالایی داشته باشه چون زیاد فیلم و عکس با موبایل میگیرم
خداییش دیگه اصلن در مورد این حرف هم نمیزنم!گاهی وقتا حتی میبینیم که طرف دوربین خریده سیم کارت میخوره(

) مثلا لومیا 1020 بعد انوقت این اقا میگه رو به بالا؟داداش اصلن حواست هس به بازار؟
خب حالا ایلیا خان دیدی وضع تاپیک رو؟کل تاپیک همین وضعه،نباید تغییری کنه؟