• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

یه نکته هم اینکه باتر پلاستیکیه ولی وان آلومینیومی...

اچ تی سی گوشیاشو 18 ما ساپورت میکنه(آپدیت رسمی) ...

ولی باتر اس تازه اومده...دیگه تصمیم با خودشونه کی چی بخرن :-"

به نقل از ایلیا :
دی:یک گیگ بودن رم آیفون دال بر ضعیف بودنش نیست دلیلش اینه که آی او اس os سبکیه و به بیشتر ازین نیاز نداره این در مورد سی پی یو هم صدق میکنه

بازهم ما پارازیت بیایم شرمنده.
ios اصلن سیستم عامل سبکی نیست(علی الخصوص این ios7)ولی ios موقع استفاده از سی پی یو یه درصد cpu رو هدر میده در حالی که این عدد برای اندروید حدود 10-20 درصده
برای همین S4 با وجود هشت هسته بودن تو بنچمارکها از آیفون ضعیف تره

به نقل از XxBeastxX :
بازهم ما پارازیت بیایم شرمنده.
ios اصلن سیستم عامل سبکی نیست(علی الخصوص این ios7)ولی ios موقع استفاده از سی پی یو یه درصد cpu رو هدر میده در حالی که این عدد برای اندروید حدود 10-20 درصده
برای همین S4 با وجود هشت هسته بودن تو بنچمارکها از آیفون ضعیف تره
کجاش پارازیته اتفاقا به نکته خوبی اشاره کردی منم میدونستم اینو تقربا فقط برای درک عامه نگفتم اینو ;D
یه مثال بخوایم بزنیم وا3 آی او اس و اندروید
اندروید مثل پزو آردیه موتور و گیربکس اصلا هماهنگ نیستن و اتلاف انرزی خیلی زیاده ولی آی او اس مثل ال نوده مثلا گیربکسو موتور کاملا هماهنگه و اتلاف انرزی کمتره در این صورت با مصرف کمتر و دور موتور پایین تر سرعت بیشتر بدست میاره ال نود(ای او اس)
+از بحث اصلی تاپیک داریم خارج میشیما زیاد اسپم نداین مدیر میاد شاکی میشه :-"

خب من که اصلن متوجه نشدم بحث اصلی تاپیک ینی چی،
پس اگه ازش منحرف شدم،بگین تا ویرایش کنم!
راستش میخواستم بررسی کنیم ببینیم که ایا نکسوس5 میتونه بهترین انتخاب تو گوشی های موجود باشه؟
ینی امکاناتش نسبت به قیمتش،و هر فاکتور دیگه...
توجیه میکنین؟
اگه بهترین نیست،
بهترین چیه پس؟

خوب اول از همه بنچمارکها:

11650415669409922549.jpg

31499952822348686331.jpg

88206603124197661509.jpg

میریم سراغ قیمتا:
Samsung Galaxy Note 3 N9000 - 32GB : 1,929,000
Sony Xperia Z1: 1,869,000
2,889,000 : Apple iPhone 5s - 32GB
$ Google Nexus 5: 399
وزن:
168 :Samsung Galaxy Note 3 N9000 - 32GB
Sony Xperia Z1 : 170
Apple iPhone 5s - 32GB : 112
Google Nexus 5 : 130

اندازه صفحه :
Samsung Galaxy Note 3 N9000 - 32GB : 5.7
Sony Xperia Z1 : 5.0
Apple iPhone 5s - 32GB : 4.0
Google Nexus 5 : 4.95

کیفیت دوربین:
Samsung Galaxy Note 3 N9000 - 32GB : 13.0
Sony Xperia Z1 : 20.7
Apple iPhone 5s - 32GB : 8.0
Google Nexus 5 : 8.0

قدرت باتری:
Samsung Galaxy Note 3 N9000 - 32GB :
زمان انتظار 420 ساعت
زمان مکالمه 21 ساعت
Sony Xperia Z1 :
زمان انتظار 880 ساعت
زمان مکالمه 13 ساعت
Apple iPhone 5s - 32GB :
زمان انتظار 250 ساعت
زمان مکالمه 10 ساعت
Google Nexus 5:
زمان انتظار 300 ساعت
زمان مکالمه 17 ساعت

پس به نظر من اگه اندازه واستون مهم نیست حتما note 3 بگیرید ولی اگه اندازه واستون مهمه(و مشخصا گوشی ارزون می خواید) Google Nexus 5 گوشی خوبی خواهد بود. ولی اگر قیمت هم واستون مهم نیست و کیفیت ساخت و کارکرد خوب براتون مهمه پس به عنوان کسی که 5s دارم بهتون پیشنهاد میکنم.

اول از همه و قبل از همه چیز،احساس شما نسبت به گوشی ای که میخواین بخرین مهمه! چون یک گوشی،هرچقدم که خوب باشه شاید نتونه احساس رضایت و به شما منتقل کنه!
مثلا هفته ی پیش داداشم نوت3،دوستم5s و عموم z1خرید. من کلا از کار کردن با گوشی های سامسونگ حس خوبی ندارم،ولی واقعا نوت3 یه چیز دیگه بود!البته 5sهم بدنبود! ولی از همه مهمتر این بود که من امروز وقتی با z1 کار کردم،تازه فهمیدم چقد دوس دارم من این و....... :))
من این و به عنوان یک متنفر واقعی از محصولات سونی دارم میگم(البته گوشیاش)!!

پس بعد از در نظر گرفتن قیمت،به احساستون نسبت به گوشی توجه کنید!شاید خنده دار باشه،ولی هروقت از گوشیتون سیر شدین میفهمین!! کشیدم که دارم میگم!! =))

بچه ها به نظرتون تو رنج 800 تا 900 چه گوشی ای بهتره؟؟؟ من خودم بین htc one xl و sony xperia sp موندم...لی به نظر خودم اس پی بهتره...ولی صفحه نمایشش و رابط کاربری سونی یه کم میندازتم تو شک!!!

one xl بگیر بهتره از همه نظر اون سی پی یو اس پی که میبینی عددش بیشتره اورکلاک شده و خیلی خودشو نشون نمیده در عوض صفحه و رابطه کاربریه اچ تی سی و همچنین طراحیش(نظر شخصی)از اس پی سرتره

به نقل از ایلیا :
one xl بگیر بهتره از همه نظر اون سی پی یو اس پی که میبینی عددش بیشتره اورکلاک شده و خیلی خودشو نشون نمیده در عوض صفحه و رابطه کاربریه اچ تی سی و همچنین طراحیش(نظر شخصی)از اس پی سرتره
جي پي يو اس پي سرتره... و يه مشكل ديگه اين كه شنيدم xl اپديت نميشه ولي sp به ٤.٤ آپديت ميشه...بنچمارك هاي اس پي رو اگه ببينين از بيشترپرچمدار ها هم بيشتره..

جی پی یو اس پی خیلی قوی تره حق با توئه.در مورد آپدیت اطلاعی ندارم ولی یادم میاد یه جا خوندم برای ایکس ال 4.2 میاد!
حالا تو میتونی حافظه داخلی 32 گیگی و صفحه ی با کیفیت فوق العاده و رابط کاربری عالی و طراحی قشنگ و دوربین دوم اچ دی در برابر vga ایکس الو فدای جی پی یو قوی تر و آپدیت احتمالی به 4.4 اس پی کنی حالا تصمیم با خودته :-"

Back
بالا