• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

راهنمای خرید: موبایل

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع shayan-emperor
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : راهنمای خرید: موبایل

یه سوال:کسی اینجا galaxy fit داره؟راضیید از داشتنش.از نظرتون گوشی خوبیه؟ من برم بخرم؟ ???

به نقل از sara mathers :
یه سوال:کسی اینجا galaxy fit داره؟راضیید از داشتنش.از نظرتون گوشی خوبیه؟ من برم بخرم؟ ???
نظر من اینه که گوشی های ارزون قیمت سامسونگ به درد نمی خورن

گوشیه galaxy fit خوبه ولی فک کنم wild fire sبهتره از اون ولی fitگوشی بدی نیس فقط یکم قطرش زیاده

wild fire s که اصلا ارزش قیمتش رو نداره
htc گوشی با cpu 600 اندازه سونی cpu daul core

من با هردوش کار کردم به نظرم سرعته wildfire s بیشتر بود درسته cpuاش ضعیف تره
تازه فلش داره fit نداره بقیه چیزاش هم تقریبا شبیه همه فقط صفحه wildfire s یک اینچ کوچیکتره از fit

Fit هم که چیز خیلی عالی نیست بعدشم HTC به خاطر طراحی و جنسش هسته که یه 50% بیشتر میگیره 8-|

به نظر من گوشی خوب باید آندروید باشه چون هم تعداد نرم افزارش بالاست هم قیمتش مناسبه
این طور نسیت... ^-^

به نقل از speed :
به نظر من گوشی خوب باید آندروید باشه چون هم تعداد نرم افزارش بالاست هم قیمتش مناسبه
این طور نسیت... ^-^

در ایران آره ولی در خاج از کشور قیمت ها زیاد تفاوت آنچنانی ندارن مثل اینجا

من میخوام گالکسی یانگ بخرم ؟
شنیدم این گوشی تویه جعبه اش هندز فری نداره ؟ میتونیم خودمون یکی بخریم بذاریم ؟ بعد هم میخواستم نظرتونو راجع بهش بدونم ؟ در ضمن دوربینش چه طوره چون عکاسیش برام خیلی مهمه ؟ من عکس های s3310 سامسونگ رو که اون هم دوربین 2 مگاپیکسلی داره دیدم بد نیس ... توی این هم همین طوره ؟
در مقایسه با گلکسی جیو چه طوره ؟؟

به نقل از شیدانگار ... ه :
من میخوام گالکسی یانگ بخرم ؟
شنیدم این گوشی تویه جعبه اش هندز فری نداره ؟ میتونیم خودمون یکی بخریم بذاریم ؟ بعد هم میخواستم نظرتونو راجع بهش بدونم ؟ در ضمن دوربینش چه طوره چون عکاسیش برام خیلی مهمه ؟ من عکس های s3310 سامسونگ رو که اون هم دوربین 2 مگاپیکسلی داره دیدم بد نیس ... توی این هم همین طوره ؟
در مقایسه با گلکسی جیو چه طوره ؟؟
این جمله رو میگم تا آخرش برو !
" گلکسی یانگ آشغال به معنی واقعی کلمه ـست "
Gio باز خیلی بهتر از یانگه
بودجه چقد داری ؟

Back
بالا