• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد منابع المپیاد فیزیک

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : منابع المپیاد فیزیک

من از روی دانشگاهی خوندم ولی بعد که مال صفار رو دیدم کلی ناراحت شدم که چرا صفا رو نخوندم X-(
مال صفار توضیحاتشم کامل تره ولی دانشگاهی کتاب بی روحیه

به نقل از آلبرت :
من از روی دانشگاهی خوندم ولی بعد که مال صفار رو دیدم کلی ناراحت شدم که چرا صفا رو نخوندم X-(
مال صفار توضیحاتشم کامل تره ولی دانشگاهی کتاب بی روحیه
ینی اینقد فرق داره :o
من دانشگاهیشو خوندم خیلیَم بد نبود :-?........صفار ینی درحد دبیرستان توضیح داده :-/

به نقل از R @ Y :
ینی اینقد فرق داره :o
من دانشگاهیشو خوندم خیلیَم بد نبود :-?........صفار ینی درحد دبیرستان توضیح داده :-/

منظور این نیست ...

منظور ترجمه ، کیفیت رسم نمودار ها و اشکاله ...

به نقل از H O S E I N :
با تشکر از راهنمایی که کردن ولی مرکز نشر دانشگاهی رو نخر ... مال صفار رو بگیر.

دوستان از همه راهنمايي شما نتشکرم خيلي خوبه....!

اين رو نقل قول کردم که بگم بله مال صفار بهتره من مال هاليدي رو از صفار گرفتم اولا همون محتوا تو سه جلد هست بعد هم اينکه چاپ نهمش خيلي معرکه هست هم رنگيه و هم خيلي خوبه.

به هر حال از همه شما ممنون. پس اين کتاببي که گفتيد جوابگوي رياضي ما هست؟

به نقل از Mohammadjj :
به هر حال از همه شما ممنون. پس اين کتاببي که گفتيد جوابگوي رياضي ما هست؟ تا جایی که من پرسیدم هس :)

ممنون دوستان خيلي ممنون فقط يک سوال اين هاليدي قسمت اولش که مکانيک و گرما هست به طور استاندارد بايد چند روزه تموم بشه.

بالاخره که باید تمومش کنی ... حالا چه یه روز ... چه یه سال...

به نقل از Mohammadjj :
ممنون دوستان خيلي ممنون فقط يک سوال اين هاليدي قسمت اولش که مکانيک و گرما هست به طور استاندارد بايد چند روزه تموم بشه.
بستگی به برنامه خودت دارع.......استاندارد کیلو چنده؟
ممکنه بخوای دو سه تا مبحثو باهم بخونی بعد اونوخ قضیه فرق میکنه تا موقعی که بخوای فقط یه مبحثو بخونی :)

یه توصیه برای مطالعه ی نوسانات!!!

روی فصل نوسانات کلپنر خیلی وقت نگذارید . چون نوسانات دوره همش محاسبه ی نوسانات کوچکه ولی تو سوالای کلپنر سوالات اکثرا"

مهندسی هستند تا المپیادی!!!

>>>>(فصل نوسانات کلپنر رو نخونید ...اشتباه نکنید...اشتباه نکنید .. ..که نوسان رو بی خیال بشید. نوسان مهمه)

Back
بالا