پاسخ : درن شان
به نقل از ستایش !! :
راجب مقایسه هری پاتر و درن شان هم بحثهای جالبی پیدا میکنین . نظر شخصی من اینه که درن شان واقعا فخیم تر از هری پاتره . مجموعه دموناتا تا "بک" خوب بود اما بعدش افت کرد " دیو همخون واقعا یه -0- بزرگ توکارنامه درن بود " اما حماسه واقعا از هری پاتر سر بود به چند دلیل :
جذابیتی که برای خواننده رده سنی بالا داشت ، تو هری پاتر پیدا نمیشد .
درن به خوبی حماسه رو تموم کرد اما هری پاتر واقعا به سبک کودکانه ای تموم شد
با توجه به کتاب " جادوگری در پس چهره هری پاتر " ، آثار "برای پول کارکردن " رولینگ تو کتابای 1 و 2 کاملا محسوس بود .
شخصیت پردازی درن ، نه خیلی روشن و شفاف بود و نه خیلی بسته و نامفهوم . اما رولینگ تو شخصیت پردازی ها یا خیلی بسته بود یا خیلی سطحی
شخصیت های اول کتاب ( درن ، هری ) در قیاس با هم ، فاکتور های زیادی رو رو میکنن . درن تو یه بالانسی بین دنیای واقعی و تخیلی میمونه و تصنعی از این بالانس بیرون نمیاد اما هری این تعادلو نداره و یا خیلی میشه یه نوجوون معمولی یا خیلی میشه جادوگر !!
خوب بچه ها یه حریف جدید اومد وسط !
ولی قبلش یه سوال دارم ازتون: الان دارین دارن شان را با رولینگ مقایسه میکنید یا اشباح را با هری پاتر؟
1- جذابیت هری پاتر به نظر من از دارن شان بیشتره و شبی که کتاب انگلیسی هار پاتر 7 تو ایران پخش مید نصفه بیشترشون آدم بزرگ بودن
البته به نظرم جذابیت برای بزرگسالان اصلا ملاک خوبی برای مقایسه نیست! چون هر کسی یه سلیقه ای داره ( به هر حال تو این بخش که هری پاتر اصلا کم نمیاره و بهترم هست)
2- از نظر پایان حرفتون را قبول دارم و به نظرم هری پاتر بهترم میتونست تموم شه ولی منظورم این نیست که پایان دارن شان خوبه!!!!!!!!!!!!!!
هندی ترین پایان کتاب که 100 درصد به دموناتا تعلق میگیره!
اما حماسه از هری بهتره قبول
( ولی به رولینگ گفته بودن اگه هری بمیره تو روحیه بچه ها میخوره!
برا همین پایانش بچه گانه شد)
3- فکر کنم این دیگه ئاقعا غیر قابل قبوله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نویسنده ای که ماهی یه کتاب میده بیرون و اصلا کتاباش ارزش ادبی ندارن و جز هیجان چیز دیگه ای نداره برا پول مینویسه یا اون کسی که میاد یه کتاب(بیدل نقال) مینویسه و تمام در آمد حاصل از اونو به فقیرا کمک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و اون کتاب هایی هم که شما دارین میگین اصلا برای پول نوشته نشدن !
4-من منظورتون را کامل نفهمیدم اگه میشه یه 2تا مثل بزنین و بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
5-اما اشکال 5متون به نظرم بی معناست!
دنیای این دو نویسنده با هم فرق داره و دنیای هری طوریه که باید خیلی از داستان را در مدرسه باشه که اونجا توانایی جادوگری داره ولی طبق قوانین که خود رولینگ تو کتاب میگه این جادو در خانه ی مشنگ ها ممنوعه و وقتی هری به خانه خالش میره یه پسر نو جوونه !(به نظرم من این یکی از خوبی های کتابه که باعث تنوع هم میسه
)
اما باز هم در مورده همین اشکالی که میگید تو کتاب دموناتا هم از جلد 6 به بعد گروبز جز کشتن هیولاها کار دیگه ای نمی کنه پس این اشکال به خوده دارن هم بر میگرده!