من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
من تازگیا نیمکره چپم یهویی به مدت ۷ ۸ ثانیه خیلی شدید تیر میکشه و بعد خودش خوب میشه
روزی سه تا پنج بار
پیش چه دکتری برم:/
مغز و اعصاب؟
حس میکنم تومور دارمD:

من تازگیا نیمکره چپم یهویی به مدت ۷ ۸ ثانیه خیلی شدید تیر میکشه و بعد خودش خوب میشه
روزی سه تا پنج بار
پیش چه دکتری برم:/
مغز و اعصاب؟
حس میکنم تومور دارمD:

تو خونواده کس دیگه هم این مشکل رو داره؟
داروی خاصی مصرف میکنی؟
موقع سردرد چه علائم دیگه داری؟ مثلن حس گرفتگی بینی, گوش تعریق, گرفتگی, اشک ریختن!

این مواردی ک میگی نشونه سردرد ساده ست که اصطلاحن بهش میگن Cluster headache. نشونه بیماری خاصی نیست و پیدا کردن دلیلش معمولن خیلی پیچیده ست!

تو خونواده کس دیگه هم این مشکل رو داره؟
داروی خاصی مصرف میکنی؟
موقع سردرد چه علائم دیگه داری؟ مثلن حس گرفتگی بینی, گوش تعریق, گرفتگی, اشک ریختن!

این مواردی ک میگی نشونه سردرد ساده ست که اصطلاحن بهش میگن Cluster headache. نشونه بیماری خاصی نیست و پیدا کردن دلیلش معمولن خیلی پیچیده ست!
نه هیشکی
نه هیچی
فقط احساس میکنم دمای بدنم یهو خیلی میره بالا
و احساس میکنم از تو مغزمودارن فشار میدن

تو یه لحظه حس میکنم سیخ فرو میکنن تو سرم و سرم گیج میره و چشامم سیاهی میره و چشامم درد میکنه
دلیلش چی میتونه باشه؟

اوممم... یه چیزی معادل همون که پلک آدم میپره. شدید تر و بیشتر تو جاهای دیگه از بدن هم. قشنگ نبض تو اون منطقه (مثلا پام) رو حس میکنم انگار یه چیزی اون داخل تند تند چند ثانیه خودشو میکوبه به پوست بخواد بیاد بیرون. هر دو سه ساعت یکبار عموما تو دست و پا و گاهی صورت و خصوصا همون چشم و پلک. چیه این وضع؟:/ چرا؟!

اوممم... یه چیزی معادل همون که پلک آدم میپره. شدید تر و بیشتر تو جاهای دیگه از بدن هم. قشنگ نبض تو اون منطقه (مثلا پام) رو حس میکنم انگار یه چیزی اون داخل تند تند چند ثانیه خودشو میکوبه به پوست بخواد بیاد بیرون. هر دو سه ساعت یکبار عموما تو دست و پا و گاهی صورت و خصوصا همون چشم و پلک. چیه این وضع؟:/ چرا؟!
اگه پلکت میپره...خبر خوش قراره برات بیاد...

نه هیشکی
نه هیچی
فقط احساس میکنم دمای بدنم یهو خیلی میره بالا
و احساس میکنم از تو مغزمودارن فشار میدن

همون کلاستر عه ک گفتم.

حفظ خونسردی!, چای و قهوه هم میتونه کمک کننده باشه

منم اینو دارم ولی نه به این شدت
مثلا هر دوسه روز یه بار

سلام.
من حدود یک ماه هست تنگی نفس دارم. بهش توجه نکردم اوایل ولی الان خیلی بد شده. اصلا نمیتونم نفس بکشم. حس میکنم مجاری تنفسیم بسته شده. خس و خس و سرف هم ندارم. دلیلش چیا میتونه باشه؟
مرسی

سلام.
من حدود یک ماه هست تنگی نفس دارم. بهش توجه نکردم اوایل ولی الان خیلی بد شده. اصلا نمیتونم نفس بکشم. حس میکنم مجاری تنفسیم بسته شده. خس و خس و سرف هم ندارم. دلیلش چیا میتونه باشه؟
مرسی
شاید بخاطر خشکی هواست . رو بخاری اتاقت ی کتری اب بذار یکم مرطوب شه هوا چون اونجایی ک هستی ب شدت خشکه :-"

ولی خب بگو این علائمو نداری ؟
سرگیجه حالت تهوع ورم کرده باشه پشت دستت یا پشت پاهات . سیگاری نیستی ؟ خلط هم داری ؟ خونریزی گوارشی ؟ سابقه مریضی خاصی ؟ بعد فعایت اینجوری میشی یا همیشه اینجوری ؟ با فعالیت تشدید پیدا میکنه ؟ سابقه اسم تو خونوادتون یا بیماری قلبی خاصی . درد قفسه سینه یا تیر بکشه و اینا
میتونه کم خونی باشه میتونه از قلب باشه میتونه هم از ریه هات باشه میتونه هم از همون خشکی هوا باشه . اگه این بالاییا رو نداری بنظرم خشکی هواست :-"

• لایک
امتیازات: Sep
شاید بخاطر خشکی هواست . رو بخاری اتاقت ی کتری اب بذار یکم مرطوب شه هوا چون اونجایی ک هستی ب شدت خشکه :-"

ولی خب بگو این علائمو نداری ؟
سرگیجه حالت تهوع ورم کرده باشه پشت دستت یا پشت پاهات . سیگاری نیستی ؟ خلط هم داری ؟ خونریزی گوارشی ؟ سابقه مریضی خاصی ؟ بعد فعایت اینجوری میشی یا همیشه اینجوری ؟ با فعالیت تشدید پیدا میکنه ؟ سابقه اسم تو خونوادتون یا بیماری قلبی خاصی . درد قفسه سینه یا تیر بکشه و اینا
میتونه کم خونی باشه میتونه از قلب باشه میتونه هم از ریه هات باشه میتونه هم از همون خشکی هوا باشه . اگه این بالاییا رو نداری بنظرم خشکی هواست :-"
هیچ کدوم از بالای ها رو ندارم. ممنونم

کتری اب گذاشتی اگه نفست باز تر نشد بهم بگو :-"
برگ اکالیپتوس هم بندازی تو ابش بهتر نفستو باز میکنه :-"

• لایک
امتیازات: Sep
چرا زود ب زود دستم بی حس میشه
بدون هیچ حرکتی بی حس میشه و ی چند دقیقه طول میکشه تا درست بشه

چرا زود ب زود دستم بی حس میشه
بدون هیچ حرکتی بی حس میشه و ی چند دقیقه طول میکشه تا درست بشه
منم توی تابستون زیاد اینجوری می شدم
مخصوصا وقتی گوشی توی دستم بود
ولی الان نه

من یه مدته درد شدید و وحشتناک داشتم تو فقسه سینم که رفتم بیمارستان نوار قلب دادم و اینا
بهم یه قرص داد پروپرانولول
ولی اصلا رو دردام تاثیر نداره حتی بعضی وقتا شدید ترم میشه
من ممکنه چم باشه
نمیرم یه وقت

ی مدتم هست دست چپم از کتف تا نوک انگشتام
یهو میسوزه بی حس میشه حدود سی چهل ثانیه

من یه مدته درد شدید و وحشتناک داشتم تو فقسه سینم که رفتم بیمارستان نوار قلب دادم و اینا
بهم یه قرص داد پروپرانولول
ولی اصلا رو دردام تاثیر نداره حتی بعضی وقتا شدید ترم میشه
من ممکنه چم باشه
نمیرم یه وقت

ی مدتم هست دست چپم از کتف تا نوک انگشتام
یهو میسوزه بی حس میشه حدود سی چهل ثانیه

اگر مشکل جدی و اورژانسی بود, با نوار قلب مشخص میشد.

به بیان خیلی ساده و ابتدایی, پروپرانول از تپش قلب جلوگیری میکنه. داروی ایمن و عوارض خیلی کمی داره.

این علائم الزامن نشونه مشکل قلب نیست, میتونه دردای تنشی یا ناشی از ضعف عضلات اسکلتی باشه

Back
بالا