آزمایش تیروئید هم نوشته بوده, عکس اون و احتمالن یه عکس دیگه رو نذاشتین.
ممنون از جواب دهیتون.آزمایش تیروئید هم نوشته بوده, عکس اون و احتمالن یه عکس دیگه رو نذاشتین.
به لحاظ آهن و هموگلبین مشکلی نداری. یه نوع خاص از کمخونی عه. کمبود فولیک اسید و B12 مشهوده
دارو یا مکمل خاصی مصرف نمیکنی؟ هرچیزی, حتی گیاهی
آزمایش تیروئید هم نوشته بوده, عکس اون و احتمالن یه عکس دیگه رو نذاشتین.
به لحاظ آهن و هموگلبین مشکلی نداری. یه نوع خاص از کمخونی عه. کمبود فولیک اسید و B12 مشهوده
ممنون از جواب دهیتون.
آره. تیروئید و هورمونم بود ولی چون توی بازه نرمال خودش بود نذاشتمش. اگر لازمه اونارو هم بذارم.
نه. چیزی نمیخورم. نمیدونم چرا اینجوری شده...
ممنوناونا رو هم بذارین. عدد دقیق و روش اندازه گیری ازمایشگاه میتونه کمک کننده باشه..
من خیلی سعی کردم نگم, ولی اون تعییرات گلبول سفید بخاطر تنش و استرسهای جسمی یا روانی شدید عه... احتمال بیماری خاص خیلی کمه. مگر موارد نادر که نیاز به آزمایشای خیلی بیشتر و تخصصی داره.
توضیح کاملتر باید بگم که در واقع تعداد گلبولهای قرمز کم شده و برای جبران حجم سلولهای خونی زیاد شده, این مورد معمولن نشونه کبود فولات یا B12 یا هر دو عه.
این علائم رو ندارین؟
مور مور شدن دست و پا, کرختی بدن, ضعف عمومی, تپش قلب, رنگ پریدگی, تنفس سطحی و تند, تهوع, اسهال
معمولن مواد خوراکی که سرشار از آهن, فولیک اسید و B12 هم دارن, و چون ب هیچ وجه کمبود آهن ندارین, ینی مشکل از عادتهای تعذیه نیست... پس حتمن موضوع رو پیگیری کنین
یعنی... یه ریزش مو میتونه این همه دلیل و... داشته باشه؟؟؟
یا خدا!!! خب منم ریزش مو دارم... ولی بی خیال
من بعضی وقت ها در مری حس درد دارم البته بعضی وقت ها خیلی دردش زیاد میشه من سوزش ندارم ولی درد دارم
یک بار بعد از خوردن صبحانه خیلی درد شدیدی احساس کردم .
چه ازمایشی باید بدم؟
نمیدونم
پرکاری تیرویید که نه. ممکنه پارا تیرویید اختلال داشته باشه... خیلی چیزای دیگه هم هست که بهتره با تشخیص پزشک باشه
تقریبا سه هفته ی پیش نوشتم کسی نظری نداره راجع به مشکلم ؟گاهی اوقات عضلات صورتم منقبض میشن یا چند تا از عضلاتم دچار پرش میشن مثلا چند ساعت پیش وقتی داشتم شام میخورم احساس کردم لب بالام بی حس شده بعد انقباض عضلات صورتم شروع شد به مرور شدت انقباض بیشتر شد طوری که احساس میکردم دارن صورتم رو فشار میدن بعد چند دقیقه دچار پرش عضله شدم مثلا عضله ی بازو ، ساق پا و گونه هام بعدشروع پرش عضله تو سمت دیگه بدنم و ... تا الان که دارم اینو مینویسم انقباض شون ادامه داره و دچار خشکی چشم هم شدم البته بقیه عضلات بدنم هم دچار پرش شدن مثل مچ دست ،ران ،ساق پام
نه همیشه اینطور نمیشه ولی بعضی وقت ها حتی لقمه کوچک هم میخورم انگار حس میکنم گیرکرده.
سلام من حدود ده روزه گلودرد و سرفه به همراه خشکی گلو دارم.دردش جوری شده که موقع نفس کشیدن هم احساس درد میکنم.صبح هم که بیدار میشم گلوم خشک شده و انگار راه تنفسم بسته شده با سرفه هم درد خیییلی شدیدی میگیره دارو و... هم اثر چندانی نداشتن.مشکل چیه چکار باید بکنم؟
زادیتن.بله مراجعه کردم.روزای اول تب و لرز داشتم.بله خلط دارنسلام عزیزم
چه دارویی مصرف کردی ؟
پزشک مراجعه کردی ؟
تب و لرز ؟ سرفه هات خلط دارن ؟