استرسو اینا چی؟به نقل از sadlove :ن ندادم . ن کسی تو بستگان درجه 1 و درجه 2 ام مشکل تالاسمی نداره .
اخه این حالتهام مال سه چهار ماهه و هعی هم داره تشدید پیدا میکنه .
به نقل از MHO :استرسو اینا چی؟
ی سرت ضربه نخورده؟(اسیب مخچه هم اینارو داره)
در جریانی منو که؟:د
به نقل از CrazyBṍy :بنظر من برو دکتر یه آزمایش چک-آپ کامل انجام بده ببین چته ! سیاهی دورچشمت ممکنه ژنتیکی باشه ولی چون میگی سرگیجه و خستگی هم داری احتمالا یه مشکل تو خونت و اینا داری مثلا کبدت درست کار نمیکنه یا همون هموگلوبین و اینا مشکل داره!
+تب نداری ؟
به نقل از CrazyBṍy :اگه عوهوم به معنی بله میباشد() : شاید معده یا روده ایت زخم شده باشه و یا عفونتی چیزی کرده باشه بنظرم زودتر یه دکتری برو تا هزارتا مریضی بهت نچسبوندم : ))
اخه ی علامت خیلی شایع زخم معده همین درد قفسه سینه ایناست!به نقل از sadlove :ملیکا @ ن درد نمیکنه :د
بهار نارنج و طالونه و گلاب خوراک روزانمه :د بستنیو شربت :د
پروپرانول هم ک دارم میخورم برا دستور پزشک خودش استرسو کم میکنه
محمدصالح @ کم کم ننگ سرطانی بودن بهم می چسبونی میگی تومور داری )) ممنون میرم دکتر ))
شاید بخاطر زیاد نشستن و نداشتن تحرک باشه! یهویی شروع شده ؟به نقل از əlireza :تازگیا بعضی وقتا زمانی که میشینم یا خم میشم کمرم تیر میکشه...چه مرگم میتونه باشه؟!
به احتمال زیاد گم کرده باشن یا مثلا یادشون رفته باشه تو فریزر بزارن!به نقل از نازنیــــــــــن :سلام، من دو روز پیش ازمایش چکاپ کامل دادم امروز جواب ازمایش ندادن گفتن تو خونش اشکال هست باید دوباره خون بگیریم :-s و پرسید بیماری خاصی داری؟
و بعد گفت خونت غلیظه و اشکال داره
تو چه مواقعی جواب ازمایشو نمیدن نکنه سرطان دارم :-s
تازگیا دستم پره کک مک شده لکه های قهوه ای ،تپش قلب دارم و تعرق زیاد کاهش وزن هم دارم سرگیجه هم دارم تو خونوادمون سابقه بیماری کبدی هم هست
به نظرم عصبیه وعلتش میتونه خستگی زیاد یا نداشتن خواب کافی و مناسب باشه.به نقل از FoReVer~NeVeR :[SIZE=small]یه مدته پلک پایین چشم راستم می زنه....یعنی یه حالت منقبض شدن ناخودآگاه داره
گاهی اوقات همین حالت گوشه لبم هم اتفاق می افته و ناخودآگاه منقبض میشه!
آزمایش کامل هم دادم،گلبول های سفید و تری گلیسیریدم پایینه.
مشکل از کجاست؟[/SIZE]
آره برو!به نقل از نازنیــــــــــن :اگه گلبول سفیدا زیاد باشن چیکار باید کرد؟ینی خیلی زیاد
دکتر باید رفت؟من ازمایشی که دادم گلبول سفیدام خیلی زیادتر از حالت نرمالشه
سرطان تو این سن شایع نیس!به نقل از نازنیــــــــــن :سرطان؟ ^-^ اگه داشتم تو چکاپ مشخص نمیشد؟ :-s
نرمالش 4.5 تا 11 ئه ماله من 163.8
گلبول قرمزمم زیاده از 4.2 تا 5.4 نرمالشه ماله من 5.47
تب یا استفراغم ندارم!کاهش وزن شدید و عرق زیاد دارم و