- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!
چی کار کنم گردنم نگیره؟
چی کار کنم گردنم نگیره؟
شايد به خاطر طرز نشستن يا راه رفتن بد شكل طبيعى ستون فقرات تغيير كرده باشه،مثل گودي شديد كمر كه باعث كمر درد و پادرد ميشه اينم باعث گردن درد شده.به نقل از A M I N :نه فقط ستون فقراتم می گیره اونم به طور مزمن و خفیف.
نمی دونم چه جوری (از لحاظ زاویه) باید باشه که نگیره.
اگه مثلا يك روز باشه قرمزى چشم شايد ربطي به داروها نداشته باشه،مثلا دست كثيف يا خواب كم ميتونه اين مشكلو به وجود بياره.اما اگه چند روزه كه ممكنه براى داروها باشه.به نقل از incognito :من امروز از وقتی از خواب بیدار شدم ی چشمم کاملا قرمز شده میتونه از عوارض اینا دارو ها باشه؟
oftagel 2.5 و Hye(دیگه بقیش زیاد بود!)
البته من 8 _9 ماهی میشه از Hyeاستفاده میکنم ولی اون یکی جدید تقریبا دو هفته ست ک پزشک تجویز کرده
بعد ی چیز دیگه من با اینکه از اینا استفاده میکنم بازم چشمام درد میکنه ،اینکه چشمام درد میکنه میتونه از استرسم باشه؟!
به نقل از انـــیـــســـ :صبحا که از خواب بیدار میشم سر درد دارم در طی روز زیاد سردرد میگیرم
زیاد هم نمیتونم سر پا وایسم حس میکنم پاهام توان ندارن
من چرا این جوریم :///
اين حس شبيه زمانيه كه اختلاف فشار شديدي به وجود مياد مثلاً وقتي از كوه بالا مى ريم.به نقل از Believe :داخل گوش سمت راستم لرزش داره.از داخل...انگاری پرده ی گوشمه(حسش اینجوریه نمیدونم چیه).معاینه شده گوشم چیزی داخلش نبوده.بنظرتون مشکل از چیه؟داره عصبیم میکنه
گرمازدگی باشه شاید من خودم هر سری که می رفتم بیرون همینجوری می شدم.بعد شروع کردم کار هایی که از گرم شدن بیش از حد بدنم جلوگیری میکرد،مثل نوشیدن شربت اب لیموی خنک،نرفتن زیر افتاب،فعالیت شدید مثل پیاده روی و ورزش.بهتر شدم.به نقل از حمیـده :من تقریبا یه هفته، ده روزه که سر درد دارم. خون دماغ هم میشم چند روزه ولی نه شدید. جزئی. مشکل از کجاست؟
مثلا الان که خونهام خوندماغ شدم. حس میکنم همون گرما زدگی باید باشه.به نقل از sadlove :کیا خون دماغ میشی ؟ احیانن گرمازدگی نیست ؟
یکم عرقیجات خنک بخور مث بیدمشک کیالک نسترن یا هندونه کشک ماست و.. ببین بهترت نمیکنه .
میری بیرون اب خنک ببر بخور مدام گرما زده نشی .
چیزای گرمم نخور مث طالبی خربزه بادمجون تخم مرغ گوجه فرنگی و.. یا عرق طالونه بهار نارنج اینا..
مرسی از راهنماییتبه نقل از ماهِ ـشاد :گرمازدگی باشه شاید من خودم هر سری که می رفتم بیرون همینجوری می شدم.بعد شروع کردم کار هایی که از گرم شدن بیش از حد بدنم جلوگیری میکرد،مثل نوشیدن شربت اب لیموی خنک،نرفتن زیر افتاب،فعالیت شدید مثل پیاده روی و ورزش.بهتر شدم.
تا حالا آزمایش هموگلوبین دادی ؟ مشکل تالاسمی تو خونواده ندارین ؟به نقل از sadlove :سرگیجه ؛ سیاهی جلو جشم ؛ احساس خستگی
اینا علائم چیه ؟
کم خونی ندارم اهنمو مرتب دارم میخورم . ولی دیگه بیش از حد این علائمو دارم . خستم کردع حتی گاهی نمیتونم راه برم سرم گیج میره اونقدری ک نزدیکه بخورم زمین باید دستمو بگیرم دیوار . واقعن مشتاقم بدونم راه حلشو تا برطرف شع .
× بعید میدونم گرمازدگی هم باشه چون هم ادم سرمایی عی هستم هم این علائمو زیر کولر وقتی همش اب و شربت میخورمم دارم :/