- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان هفت تهران
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شهيد بهشتى تهران
- رشته دانشگاه
- اقتصاد
پاسخ : من چه مشکلی دارم ؟!
به پزشك مراجعه كنيد اگه مشكل ستون فقرات باشه با ورزش هاي اصلاحى درست ميشه.
من خودم دارو مصرف ميكردم براي از بين بردن دوربيني،دردش خيلي بد بود بعدش تصميم گرفتم شب موقع خواب بخورم كه دردشو نفهمم،اگر ميتونى قبل خواب استفاده كن كه مشكلى ايجاد نكنه برات.از استرس هم ميتونه باشه.
شايد به خاطر طرز نشستن يا راه رفتن بد شكل طبيعى ستون فقرات تغيير كرده باشه،مثل گودي شديد كمر كه باعث كمر درد و پادرد ميشه اينم باعث گردن درد شده.به نقل از A M I N :نه فقط ستون فقراتم می گیره اونم به طور مزمن و خفیف.
نمی دونم چه جوری (از لحاظ زاویه) باید باشه که نگیره.
به پزشك مراجعه كنيد اگه مشكل ستون فقرات باشه با ورزش هاي اصلاحى درست ميشه.
اگه مثلا يك روز باشه قرمزى چشم شايد ربطي به داروها نداشته باشه،مثلا دست كثيف يا خواب كم ميتونه اين مشكلو به وجود بياره.اما اگه چند روزه كه ممكنه براى داروها باشه.به نقل از incognito :من امروز از وقتی از خواب بیدار شدم ی چشمم کاملا قرمز شده میتونه از عوارض اینا دارو ها باشه؟
oftagel 2.5 و Hye(دیگه بقیش زیاد بود!)
البته من 8 _9 ماهی میشه از Hyeاستفاده میکنم ولی اون یکی جدید تقریبا دو هفته ست ک پزشک تجویز کرده
بعد ی چیز دیگه من با اینکه از اینا استفاده میکنم بازم چشمام درد میکنه ،اینکه چشمام درد میکنه میتونه از استرسم باشه؟!
من خودم دارو مصرف ميكردم براي از بين بردن دوربيني،دردش خيلي بد بود بعدش تصميم گرفتم شب موقع خواب بخورم كه دردشو نفهمم،اگر ميتونى قبل خواب استفاده كن كه مشكلى ايجاد نكنه برات.از استرس هم ميتونه باشه.

من خودم هر سری که می رفتم بیرون همینجوری می شدم.بعد شروع کردم کار هایی که از گرم شدن بیش از حد بدنم جلوگیری میکرد،مثل نوشیدن شربت اب لیموی خنک،نرفتن زیر افتاب،فعالیت شدید مثل پیاده روی و ورزش.بهتر شدم.

مثلا کبدت درست کار نمیکنه یا همون هموگلوبین و اینا مشکل داره!