- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- شهربابک
- سال فارغ التحصیلی
- 1398
واسه درمان یبوست چیکار میشه کرد؟؟

یبوست یک عالمه دلیل داره نمیشه همینطوری براش نسخه پیچید..مثلا یکی بهتون بگه فلانمسهلو بخور که ممکنه خیلی خطرناک باشه....ممکنه برای روده هات مشکل ایجاد کنه بشدت و دیگه روده هات بدون اون مسهل کار نکنن اصلا..واسه درمان یبوست چیکار میشه کرد؟؟![]()
مرسییبوست یک عالمه دلیل داره نمیشه همینطوری براش نسخه پیچید..مثلا یکی بهتون بگه فلانمسهلو بخور که ممکنه خیلی خطرناک باشه....ممکنه برای روده هات مشکل ایجاد کنه بشدت و دیگه روده هات بدون اون مسهل کار نکنن اصلا..
باید ببینی ریشه یبوست چیه؟؟مثلا رژیم لاغری گرفتی جدیدا؟؟تحرکت کم شده؟؟ رژیم کم چربی گرفتی؟؟دارویی میخوری که عوارضش یبوسته..خیلی دلایل هست..
سرخود مسهل خاصی مصرف نکن..
برای درمانش از ملین هایی مثل آلو و خاکشیر استفاده کن و اگر بعد از ده روز درمان نشد برو دکتر تا بهت مسهلی که لازمه بده یا درمانی که نیازه..
اگر یبوستت خیلی ناگهانی بر اثر تغییر رژیم غذایی ایجاد شده یا بر اثر کمبود تحرک پیشنهاد میکنم یک قاشق(نه بیشتر)خاکشیرو بریزی تو یک لیوان آب ولرم و ناشتا مصرف کنی..به مدت یک هفته اثر خودشو نشون میده..ملین هست و خطرناکم نیست و برای روده ها ضرر نداره اصلا..مفید هم هست برای پاکسازی بدن^_^
)خوب برگ سنا مسهل هست نه ملین به هیچ وجه نجوشون و نخور قرصشم نخور اصلا..قرص کرچک(اگه اسمشو اشتباه نکنم)هم نخور..مرسی
به خاطر کمبود تحرک+استرس به نظرم
به نظرم مقعد زخم هم شده(از بس زور زدم)
برگ سنا رو جوشونده(البته نه کامل)میخورم
دردم کمترشده ولی هنوز شکمم کار نکرده
از چهارشنبه هم وضعم اینه
حتی بعضی وقتا نشستن برام سخته
مرسی
به خاطر کمبود تحرک+استرس به نظرم
به نظرم مقعد زخم هم شده(از بس زور زدم)
برگ سنا رو جوشونده(البته نه کامل)میخورم
دردم کمترشده ولی هنوز شکمم کار نکرده
از چهارشنبه هم وضعم اینه
حتی بعضی وقتا نشستن برام سخته

سلام و عرض ادب،ببخشید من از چهار پنج ساعت پیش اعضای بدنم یکم بی حس و خیلی ضعیف شده،سردرد و تب شدید دارم و وقتی می ایستم حس میکنم هر لحظه به خاطر ضعیفی بدنم ممکنه بیفتم، و ایستادن برام خیلی سخته و مقداری دردناکه...یه اتفاقی هم که خیلی کم برای من می افته و امروز افتاد، وقتی رفتم دراز بکشم فکر کردم کلا بیست سی دقیقه بدون خواب دراز کشیدم ولی در واقعیت یه ساعت و نیم ظاهرا خوب بودم و یه طورایی در عالم خواب و بیدار بودم، و فک کنم به خاطر سردردم مغزم درست کار نمیکنه که تشخیص بده...
لطفا دلیل این اتفاق رو همراه درمانش (ترجیحا با گیاهان دارویی)لطف کنید بگید، خیلی ممنون میشم:)...

البته الان کمتر شده...سر دردت چطوریه؟ ینی کدوم ناحیه از سر درد میکنه؟
حرکت میکنی بدتر میشه یا درحال استراحت
البته الان کمتر شده...
بیشتر طرف پیشونی،وقتی حرکت میکنم بیشتر حس میکنم
از دیروز هم بیشتر چیزایی که میخورم پس میدم...
به نورولوژیست مراجعه کنید..لرزش دست دلایل زیادی داره..فقط نورولوژیست میتونه مشکلتونو حل کنه..با لرزش دست چ کنیم؟>_<
قرص بیزاکودیل چه عوارضی داره؟؟؟

سلام
کسی میدونه با ویتامین دی 46 باید چقد مکمل بخوریم؟
با لرزش دست چ کنیم؟>_<
از بچگی اینطوری بودی؟؟من خودم از بچگی دمای بدنم چه تابستون و چه زمستون بالاست و داغم کلا..آزمایش دادم و تیروئیدم نرماله و کلا بدنم سالمه...دکتر گفت بخاطر طبعمه..سلام بچه ها.
دمای بالای بدن ناشی از چیه؟ (همیشگی هست و اونقدر بالانیس که شبیه تب باشه ولی از دمای بدن بقیه افراد بالاتر و داغتره)

ببین من دقیقا از وقتی به دنیا اومدم مامانم میگه همین بودم..از بچگی نه. یکی دوسالی هستآره خودمم حدس زدم ممکنه مربوط به طبعم باشه
ولی آخه خیلی بده
ینی طبع ادمها عوض میشه در طول عمرشون؟
به کبدی کلیه ای چیزی ربط نداره؟
![]()