• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

من چه مشکلی دارم؟! [پزشکی]

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع 4245
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اگر آزمایش خون نداده باشیم و ندونیم آهن خونمون اوکیه یا نه...لازمه هفته ای یه بار رو قرص آهن خورد؟
اگه خانومید اشکالی نداره به هر حال مصرف میشه اما اگه اقا هستین مکمل اهن رو سرخود مصرف نکنید معمولا برای اقایون تجویز نمیکنن مگر اینکه خونریزی فعال داشته باشن مثل زخم معده و اینا ... یادمه استادی می‌گفت اهن خوردن اقایون باعث میشه بیشتر در خطر ابتلا به الزایمر و پارکینسون قرار بگیرن....

سلام برای اینکه موی سر پرپشت و ضخیم باشه چی مناسبه شامپو یا ...؟
موهام بلند هست ولی به مرور تا الان نازک شده و اون کیفیت رو نداره.

سلام برای اینکه موی سر پرپشت و ضخیم باشه چی مناسبه شامپو یا ...؟
موهام بلند هست ولی به مرور تا الان نازک شده و اون کیفیت رو نداره.
سلام.بیس نازکی و ضخیمی موهارو ژنتیک تعیین میکنه و فعلا مطالعات درمانی که مبتنی بر تغییر بیان ژن ها باشه در حد مراحل اولیه اس .. ولی میتونی از مکمل بیوتین ، اسپری رزماری و شامپو الپسین استفاده کنی...تغییر قابل قبولی میکنه

حدودا پنج روز؟ پیش پام یهو گرفت(قسمت زانو) و حتی با صاف کردنش دردش خوب نشد. تا آخر شب بالای زانوی باد کرد و تا دو سه روز حتی نمی‌تونستم درست راه برم یا پام رو زمین بذارم. الان انگار یه گره توی زانوم درد می‌کنه. ممکنه رباط باشه؟ پارگی مثلا؟

سلام.بیس نازکی و ضخیمی موهارو ژنتیک تعیین میکنه و فعلا مطالعات درمانی که مبتنی بر تغییر بیان ژن ها باشه در حد مراحل اولیه اس .. ولی میتونی از مکمل بیوتین ، اسپری رزماری و شامپو الپسین استفاده کنی...تغییر قابل قبولی میکنه
پشمام شما چقدر خفنید

حدودا پنج روز؟ پیش پام یهو گرفت(قسمت زانو) و حتی با صاف کردنش دردش خوب نشد. تا آخر شب بالای زانوی باد کرد و تا دو سه روز حتی نمی‌تونستم درست راه برم یا پام رو زمین بذارم. الان انگار یه گره توی زانوم درد می‌کنه. ممکنه رباط باشه؟ پارگی مثلا؟
شرح حالی که میدی تیپیک هست برای پارگی رباط صلیبی قدامی...یه ام ار آی زانو انجام بده تا میزان و موروفولوژی پارگی معلوم بشه

• لایک
امتیازات: Vayu
من از بچگی یه خطی همیشه زیر چشام هست مثل تیرگی زیر چشمه
نمیدونم خیلی ربطی داره یا نه ولی آزمایش خون میدادم کم خونی داشتم و خب قرص و مکمل مصرف میکنم ولی کمتر نشده بلکه بیشترم شده
نمیدونم ربطی به نمره چشم داشته باشه یا نه ولی عینک میزنم
بنظرتون چه کنم؟ داروخونه هم رفتم براشون شرح دادم گفتم کرمی چیزی باعث بهبودش نمیشه گفتن نه هیچ تاثیری نداره
از این روش های خونگی هم استفاده کردم ولی خب فرقی نداشت.

من از بچگی یه خطی همیشه زیر چشام هست مثل تیرگی زیر چشمه
نمیدونم خیلی ربطی داره یا نه ولی آزمایش خون میدادم کم خونی داشتم و خب قرص و مکمل مصرف میکنم ولی کمتر نشده بلکه بیشترم شده
نمیدونم ربطی به نمره چشم داشته باشه یا نه ولی عینک میزنم
بنظرتون چه کنم؟ داروخونه هم رفتم براشون شرح دادم گفتم کرمی چیزی باعث بهبودش نمیشه گفتن نه هیچ تاثیری نداره
از این روش های خونگی هم استفاده کردم ولی خب فرقی نداشت.
کبودی زیر چشم می‌تونه ژنتیکی باشه هم بخاطر آلرژی وقتی مدت طولانی باشه، پوست زیر چشم نازکه و موادی که بخاطر آلرژی توی خون ترشح میشن باعث گشاد شدن مویرگ های اپن ناحیه و خروج گلبول های قرمز و در نتیجه کمبودی بشن
اگه علتش آلرژی باشه و ارثی برای درمانش یسری کارای زیبایی مثل تزریق ژل میگن باعث بهتر شدنش میشه که موقتیه
سرم کافئین دار هم میگن موثره ولی نمیدونم تا چه اندازه
کمبودی زیر چشم در کل علت های مختلفی میتونه داشته باشه با توجه به اون درمانم متفاوته متخصص پوست برین تخصصی برسی کنید.

سر ساعت فیکسی هر روز میخوابم
آلارم رو جوری تنظیم میکنم که ۸ ساعت کامل بخوابم
ولی یهو سر ۵ ساعت از خواب پا میشم و هرچی خودمو تو تخت خواب نگه میدارم به زور، دیگه خوابم نمیبره

تا جایی که یادمه، ۱ ماهه اینطوری شدم
با اینکه سرحال یا خنثی از خواب بیدار میشم، ولی نمیدونم این کم خوابیدن تو بلندمدت قراره بهم آسیب بزنه یا نه.. میترسم..

سر ساعت فیکسی هر روز میخوابم
آلارم رو جوری تنظیم میکنم که ۸ ساعت کامل بخوابم
ولی یهو سر ۵ ساعت از خواب پا میشم و هرچی خودمو تو تخت خواب نگه میدارم به زور، دیگه خوابم نمیبره

تا جایی که یادمه، ۱ ماهه اینطوری شدم
با اینکه سرحال یا خنثی از خواب بیدار میشم، ولی نمیدونم این کم خوابیدن تو بلندمدت قراره بهم آسیب بزنه یا نه.. میترسم..
در مورد خواب دو تا فاکتور مهم است...کیفیت و کمیت..اگه ما بنارو بر این بذاریم که کیفیت خوابت خوبه،در مورد کمیت گفته میشه که یه انسان بزرگسال حداقل شش تا هفت ساعت رو باید بخوابه...شاید تو کوتاه مدت اثراتش رو( تحریک پذیری زیاد،پایین اومدن مود،پرخاشگری،کم انرژی شدن و...) رو حس نکنی ولی در درازمدت ریسک ابتلا به دیابت نوع دو،سندرم متابولیک،فشار خون بالا و پیری زودرس مغز و سکته مغزی رو قطعا و واضحا افزایش میده...یه سری مطالعات هم جدیدا میگه که ریسک ابتلا به برخی سرطان ها مثل روده بزرگ در افرادیکه شب ساعاتی رو بیدارن و خوابشون به حد استاندارد نمیرسه ( خواب روز جبران کننده خواب شب نبوده و نیست) افزایش پیدا میکنه...

Back
بالا