Sevda Gholami
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان 5
- شهر
- تهران
پاسخ : واژه هاي عجيب فارسي شده!!
ذوزنقه: چهارگوش دوسر پخ!!!!!!!
ذوزنقه: چهارگوش دوسر پخ!!!!!!!
به نقل از z@hra :به نظر من براي بعضي کلمه ها که تازه وارد زبان ميشن و هنوز خيلي جانيفتادن ميشه معادل ساخت ولي کلماتي که چندين ساله جا افتاده و همه بهش عادت کردند ديگه نميشه يه شبه کلمه تصويب کرد و انتظار داشت همه هم استفاده کنن.
کاملا موافقمبه نقل از soroor76 :خب حالا معادل سازی میکنن اشکال نداره ولی
نه یه کلمه 4 حرفی رو 2 خط توضیح بدن خوب معلومه که کسی حوصله استفاده کردنش رو نداره
موافقم و کلا با معادل سازی واسه اصطلاحات علمی هم مخالفم
در ضمن به قول یکی ا ز استاد های زبان فارسی استفاده از کلمات غیر فارسی (یا همون بیگانه) گاهی نه تنها مشکل دار نیست بلکه ممکنه باعث گسترش دایره لغات اون زبان بشه اما مشکل خیلی بزرگتر اونجاییه که قواعد دستوری زبانی به سمت زبانی بیگانه بره مثلا در کتابایی مثل تاریخ بیهقی که جملات در اون کاملا ساختار عربی دارند!!!
کراوات لغت فرانسویه!!!به نقل از گولـی :اون کروات و پاپیون واقعا اسمشون اون نیس اونو وا3 مسخره بازی گفتن!!!
اصن من یه جا خوندم خود کروات ایرانیه
خیر دوست عزیزبه نقل از maedeh.m :کراوات لغت فرانسویه!!!
احیانا آسانسور چیزی نیست که آسون سر میخوره ؟ !به نقل از مــُــنــا :حمل بر:اسانسور
جدیدن ب پست الکترونیکی میگن " رایانامه " !!!!!به نقل از ! ๖ۣۜAmir ! :click = تلیک (منبع: کتاب رایانه سوم دبیرستان)
آهان یکی دیگه هم وظیفه ی فرهنگ فارسی اینه که لغات خارجی رو فارسی کنه. آخه برادر من e-mail رو کردی پست الکترونیکی. قبول!!!
پست و الکترونیک، هر دو تاش خارجیند آخه.
به نقل از Athena :خیر دوست عزیز
کروات ایرانیه و از اسم قوم کروواتها که یک قوم آریایی و ایرانی بودن. گرفته شده،مردان این قوم دستمالی را دور گردن خود می بستند تا در مواقع نیاز ازش استفاده کنن،و به خاطر اسم این قوم،به دستمال دور گردن اونا کراوات گفته میشد تا اینکه به اروپا رفت و مورد توجه زیادی قرار گرفت
کراوات یک کلمه ی ایرانیه و نماد غرب هم نیست،نماد ایرانه،چون متعلق به فرهنگ و تاریخ ماست
درسته ... نمیدونم والا جز واژه های تصویب شدس اومدن برگردونن به فارسی بدترش کردن..به نقل از علیرضا! :تجمع هم عربیه