چرا مقدسه؟چون ادم را از زندگی عقب می اندازد؟خود گفتی حضره همه چیزش را بدهد پس یعنی موجب عقب افتادگی میشهبه نقل از Mohammadreza128 :چون انسان حاظره بهترین چیزا و کساشو بده واسه اونی که عاشقشه حاظره حتی جونشم بده واسه این بزرگش کردن اصلا بزرگ هست همچین چیزی مقدس هست خودش.
من به هیچ وجه قبول ندارم که آدمو عقب میندازه.اتفاقا بعضی وقتا به زندگی شخص نشاط میده و باعث میشه که بیشتر تلاش کنه.بستگی به آدمش داره.به نقل از GOD FATHER :چرا مقدسه؟چون ادم را از زندگی عقب می اندازد؟خود گفتی حضره همه چیزش را بدهد پس یعنی موجب عقب افتادگی میشه
حالا این مقدسه؟بله من هم عاشق پول قدرت عزت اقتدارو...هستم اما ایا اینا مقدسن؟حالا فرض کن من به جای اینکه عاشق اینا باشم عاشق یه دختره بشم به قول عربا لاتفاوت بینهما
این حرف یعنی چی؟ شما به بالاترین و پاکترین جلوه انساتیت داری توهین میکنی از قبل اینکه حکومتی در که قدرت مند باشه بوجود بیاد عشق بوده بزرگان خودشون عاشق میشدند و می شوند. حرف شما از پایه غلطه و فقط یک حرف بچه گانه ست.به نقل از GOD FATHER :عشق دروغ بزرگی است که بزرگان برای سرگرم کردن جوونا گفتن تا تو کار مملکت دخالت نکند وشایدم شیرین ترین دروغه
ا
پس تاپیک جای اشتباهی درست شده ! اینو مردم 1000 سال پیشم میدونستن که دل و عقل کاملا با هم کارشون در تضاده چیزی نیست که جدیدا بگمبه نقل از GOD FATHER :اقایی که گفتی نباید در مورد عشق بحث منطقی کرد اینجا انجمن فلسفهومنطقهست