معنی عشق چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nini joon

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد
پاسخ : معنی عشق چیه؟

عشق جيه؟
همه اينا حرفه
عشق واقعي بعد از مرك اشنا ميشه
فعلا انسان ها اندكي از اون عسل شيرينو مي جشن

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

قبول ندارم چون تو همین دنیا هم به اندازه خودش عشق وجود داره عشق هایی با جلوه الهی که پاک و منزهند

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از Mohammadreza128 :
چون انسان حاظره بهترین چیزا و کساشو بده واسه اونی که عاشقشه حاظره حتی جونشم بده واسه این بزرگش کردن اصلا بزرگ هست همچین چیزی مقدس هست خودش.
چرا مقدسه؟چون ادم را از زندگی عقب می اندازد؟خود گفتی حضره همه چیزش را بدهد پس یعنی موجب عقب افتادگی میشه
حالا این مقدسه؟بله من هم عاشق پول قدرت عزت اقتدارو...هستم اما ایا اینا مقدسن؟حالا فرض کن من به جای اینکه عاشق اینا باشم عاشق یه دختره بشم به قول عربا لاتفاوت بینهما

روژین د.

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از GOD FATHER :
چرا مقدسه؟چون ادم را از زندگی عقب می اندازد؟خود گفتی حضره همه چیزش را بدهد پس یعنی موجب عقب افتادگی میشه
حالا این مقدسه؟بله من هم عاشق پول قدرت عزت اقتدارو...هستم اما ایا اینا مقدسن؟حالا فرض کن من به جای اینکه عاشق اینا باشم عاشق یه دختره بشم به قول عربا لاتفاوت بینهما
من به هیچ وجه قبول ندارم که آدمو عقب میندازه.اتفاقا بعضی وقتا به زندگی شخص نشاط میده و باعث میشه که بیشتر تلاش کنه.بستگی به آدمش داره.

ShivaG

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 ساری
شهر
ساری

وقتی یکی واست مهم ِ ، وقتی هر لحظه ی زندگیتُ داری به اون فک می کنی ، وقتی تمام خودت او می شود ، وقتی در نبود ِ او هیچی ... تو عاشقشی و به این می گن عشق ... زیاد پیچیده نیس ! :-<

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

چرا اتفاقا خیلی پیچیدس والا همه به ما میگن واسه چیزایی که دوس داری مثل خونه ماشین پول زیاد حرص نزن بعد چه جوری میشه که وقتی نوبت زن (یامرد)به میون میاد این حرص زدن ایراد نداره؟ اینم یه کالاست مثل اون
بعدشم شما کسی را میشناسید که طبق تعریفتون عاشق باشه؟به نظر من که جوابتون منفیه چون این جور عشق واسه داستاناس یا دیوونه ها من که در کل خاندانمون کسی را نمی شناسم که طبق تعریف شما عاشق شده باشه اونا فقط زنا یا شوهراشون را می خواستند فقط همین

AMT

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشاپور
مدال المپیاد
المپیاد علوم آزمایشگاهی-المپیاد زبان-المپیاد ادبی-المپیاد ریاضی 3 دوره-المپیاد شیمی
دانشگاه
علوم پزشکی ایران (ان ش
رشته دانشگاه
پزشکی

:)) :)) :)) :)) :)) :)) کسی که عاشق نشده باشه نمی فهمه که عشق یعنی چی... پس لطفا کسی که عاشق نشده یا نیست چیزی نگه که به دیگران و عقایدشون توهین نشه!
عشق شیرین ترین تجربه من در زندگی بوده و هست!

نام مرکز سمپاد
شهید حقانی
شهر
بندرعــباس
سال فارغ التحصیلی
1392

به نقل از GOD FATHER :
عشق دروغ بزرگی است که بزرگان برای سرگرم کردن جوونا گفتن تا تو کار مملکت دخالت نکند وشایدم شیرین ترین دروغه
ا
این حرف یعنی چی؟ شما به بالاترین و پاکترین جلوه انساتیت داری توهین میکنی از قبل اینکه حکومتی در که قدرت مند باشه بوجود بیاد عشق بوده بزرگان خودشون عاشق میشدند و می شوند. حرف شما از پایه غلطه و فقط یک حرف بچه گانه ست.

xxfairladyxx

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 -
شهر
مشهد

به قول من وقتی بخوای عشق صادق می شه ولی کلا عشق پر از نیازه ....

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

ولی هنوز کسی جواب پست اخری من را نداد
((چرا اتفاقا خیلی پیچیدس والا همه به ما میگن واسه چیزایی که دوس داری مثل خونه ماشین پول زیاد حرص نزن بعد چه جوری میشه که وقتی نوبت زن (یامرد)به میون میاد این حرص زدن ایراد نداره؟ اینم یه کالاست مثل اون
بعدشم شما کسی را میشناسید که طبق تعریفتون عاشق باشه؟به نظر من که جوابتون منفیه چون این جور عشق واسه داستاناس یا دیوونه ها من که در کل خاندانمون کسی را نمی شناسم که طبق تعریف شما عاشق شده باشه اونا فقط زنا یا شوهراشون را می خواستند فقط همین))

narenjak

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی

من می خوندم دیدم خیلی ها عشقو آسمونیش کردن !
آقا جان زن و عطر و نماز حقایقه
عشق هم زمینی داریم هم معنوی
هم عشق به جنس مخالف داریم
هم عشق به خدا
عشق آسمونی به زمینی ها فقط به تفکر ساخته ی ذهن ایده آل گراهاست
به زمینی ها باید زمینی عشقید تا زندگی کرد

نام مرکز سمپاد
شهید سلطانی
شهر
البرز-کرج
سال فارغ التحصیلی
89
دانشگاه
خوارزمی (کرج)
رشته دانشگاه
زبان و ادبیات انگلیسی

زن و مرد کالا نیستن
توهین نکنین
در خاندان شما کسی داستان خواستگاری و نامزدی و حرفا و ماجراهای رو که بوده رو برای شما تعریف کرده؟
نه!
کسی نمیگه ولی هست!
عشق و عشق بازی هست!
مدل عشق بازی هم بعد از ازدواج فرق می کنه
کسی که مجرده به سادگی متوجه نمیشه

ALt3rnA

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
مدال المپیاد
ریاضی خوندم 2 سال . هیچ کدوم ثبت نام هم نکردم حتی .

زندگی نه کتاب ریاضیه و نه بر اساس منطق ساخت بشر پیش میره . اینکه بخواین چیزی مثل عشق رو با منطق بررسی کنید غلطه .
منطق محض میگه من باید در هر شرایطی هر کسی رو فدا کنم تا خودم بتونم زنده بمونم . اگه پدر و مادرم پیر شدن باید بسپرمشون خونه ی سالمندان تا جلوی دست و پای منو نگیرن و مانع خوشگذرونیم نشن .
ولی عشق به یه نفر دیگه میگه برو خودت رو فدا کن چون بقیه هم مهمن .میگه برو در راه کشورت شهید شو . میگه پدر و مادرت در حقت خیلی کارا کردن حالا وقت توئه که یکم به فکر اونا باشی . میگه همیشه فقط به خودت فکر نکن
عشق به جنس مخالف هم مستثنی نیست . عشق به جنس مخالف نه کثیفه و نه ضعف . اون چیزیم نیست که بهش متوسل میشن و بهانه قرارش میدن تا نیاز های جسمیشونو ارضا کنن . اگه این مورد آخر نبود مطمئن باشید چیزی که بشه اسمشو عشق گذاشت خیلی کم پیدا میشد . این که کسی که دوستت داره تورو برای خوشی خودش نخواد . بین چند میلیارد آدم تو دنیا تا همه رو نگردین نمیتونید بگید عشق اینجوری وجود نداره .
برای اینکه بفهمین عشقتون واقعیه از خودتون بپرسید اگه طرف رو دیگه هیچوقت ندیدین و هیچوقت باتون حرف نزد بازم دوستش خواهید داشت ؟

علی دلاور

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی اراک
شهر
اراک
مدال المپیاد
المپیاد زیست
دانشگاه
علوم پزشکی ایران
رشته دانشگاه
پزشکی

بعدازقریب 1ماه اولین پستمه چون خداحافظی کردم وخیلی کم می ام واصلا پست نمی دم اما این جا باید پست بدم چون من طرف بحثم
زندگی یعنی چی زندگی یعنی خرید کالای مورد نیاز که بخش کوچکیش هم مربوط به پوله حتی جمع اوری خیرات برای اخرت هم نوعی خرید در اصل شما وقت و پول خودتون را هزینه میکنید تا رضایت خدا را بخرید
ازدواج هم به طبع ان نوعی خرید است یعنی شما میرید دختری را که دوست دارید(یا پسر)بخرید باید با پدرش صحبت کنید اون هم تا میتونه چونه میزنه تا جنس خودش را بندازه اثباتشم اینه که اگه اگه یکی برای دخترش دوتا خواستگاره یکی بیکار ودیپلمه ودیگری پول دارو دکتره شما به من بگید اون دخترش را به کی میده(اصلا بابا یا مادرش نه خودش دوست داره چه کار کنه؟)
بله این یه معاملس اما یه معاملیه بزرگ اصلا چرا خودتون را زجر میدید تا چیزی را که به قول خودتون فرا درک ادم هست بفهمید به حرفای من دقت کنید خیلی فهمیدنش اسونه اصلا به قول خودتون اون عشق ماورایی کمه اما وجود داره شما معنی همین عشق99999999999999999999/99درصدی را بفهمید
ویرایش:من خوب میدونم مثالی بیارم
امروزه تقریبا میشه با 2تومن رفت امستر دام و5روز اونجا بود اما اگه هم سرت را هم با خودت ببری باید 4تومن هزینه کنی به اضافه اینکه باید یک مقداری هم هزینه کنی اگه با دوتا بچه بری باید 8 تومن هزینه کنی خوب من ترجیح میدم همون 8تومن را هزینه کنم وعلاوه بر امستردام به پاریس ورم ولندن هم برم
بله امروزه کسانی که ازدواج میکنن دارن این هزینه را برای ارضای نیاز جنسی میدن ولی من فک میکنم که این قدر نمی ارزه بلکه لذت های دیگه ای هم وجود داره که به مراتب بیشتر از لذت جنسی است
من قصد توهین به کسی را ندارم امید وارم ناراحت نشده باشید
اقایی که گفتی نباید در مورد عشق بحث منطقی کرد اینجا انجمن فلسفهومنطقهست

ALt3rnA

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
کرمانشاه
مدال المپیاد
ریاضی خوندم 2 سال . هیچ کدوم ثبت نام هم نکردم حتی .

به نقل از GOD FATHER :
اقایی که گفتی نباید در مورد عشق بحث منطقی کرد اینجا انجمن فلسفهومنطقهست
پس تاپیک جای اشتباهی درست شده ! اینو مردم 1000 سال پیشم میدونستن که دل و عقل کاملا با هم کارشون در تضاده چیزی نیست که جدیدا بگم

sara_naz

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1
شهر
همدان
مدال المپیاد
...!
دانشگاه
خدا بخواد بهشتی---&gt; خدا خواست
رشته دانشگاه
صنایع شاخه ی کنترل کیفی

پرسیدم عشق چیست؟
گفت آتش است.
گفتم مگر آن را دیده ای؟
گفت : نه! در آن سوخته ام

mr wayne

کاربر
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Auschwitz
سال فارغ التحصیلی
94

عشق معانی مختلف داره..
عشق هم میتونه یک نوع وابستگی باشه ،هم میتونه بوجودآورنده ی نفرت وانتقام باشه وهم میتونه یه توهم باشه..

NegR

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک ساری

از اونجاییکه پست ها زیاده من نمیخونمشون و فقط نظر خودمو میگم...عشق فلسفی نیست چون جایگاهش عقل نیست...عشق عرفانیه و جایگاهش قلبه...فلسفه یعنی چیزی که بشه براش دلیل آورد...عرفان دلیل نمیخواد و قلبیه...عشق خیلی معنیه پیچیده ای داره...عشق زمینی(عشق به جنس مخالف)اگه تورو به عشق خدایی نرسونه فایده نداره و واقعی نیست..پیشنهاد میکنم کتاب عرف جان سوخته نوشته نهال تجدد رو بخونین که داستان زندگی مولاناست...منو خیلی متحول کرد...عشق آسمانی هم یعنی اینه دیگه نتونی خودتو از عشقت تشخیص بدی..یعنی هر دوتاتون یکی شین...یعنی مهم نیست که با توئه یا نه مهم اینه که از خوشحالیش تو هم خوشحال شی...:D

sh-sh

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
اصفهان
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
یزد- صنعتی اصفهان
رشته دانشگاه
مهندسی مواد

پستا خیلی زیاد بود ومن هم همشون را نخوندم اما به نظر من عشق را الان میشه سه دسته کرد:
1)عشق واقعی که اصلا کاری با عقل و منطق نداره (مثل لیلی ومجنون :)x
2)عشقای خیابونی و اینترنتی که اصلا عشق نیست ومیشه بش گفت هوس کالا زود گذر وبدرد نخور(فقط طرفین فکر میکنن عاشقن :D)
3)یه چیز دیگم هست که تغریبا تازه پیدا شده یکی از طرفین با نقشه وارد زندگیه طرف میشه ،با احساساتش بازی میکنه وهربلایی خواست سر طرف مقابلش میاره،تازه بهخودش میگه عاشق وبه رابطشون میگه عشق
به نظر من دو مورد آخر باعث بد نامی واز بین رفتن عشق به معنای واقعی شده طوریکه الان هرکس بگه عاشقم بهش به چشم یک خائن یا حتی بدتر از اون نگاه میکنن
عشق اگه زمینی ولی واقعی باشه تورا به عشق الهی میرسونه مثل عشقایی که تا حالا زیاد شنیدیم(عشق زلیخا،یا حتی همون مجنون)اما خواهشی که دارم اینه که اگه رابطتون از نوع دوم یا سومه بهش نگین عشق ^#^ شایدچند سال آینده عشق دوباره معنای واقعیش را پیدا کنه
x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x: =(( x:

hiam jun

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
سمپاد!!

کسی که عاشقه(عشق زمینی) در حقیقت داره به دنبال جلوه ی یه مجهول آرمانی میگرده که خداس.اگه عاشق واقعی باشه جلوه ی معبودشو پشت قلب معشوقش پیدا میکنه...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا