به نقل از kdbwnf :خوب چطور کار بشه؟ چه کاری از دست ما بر میاد؟
از من که گدشته! باید سعی کنید وزیر شید سیستمو عوض کنیدبه نقل از kdbwnf :اینایی که شما می گید درست هستن. ولی لطفا پیشنهاد بدید که چطوری مشکلات رو برطرف کنیم؟
بله. گفتنش ساده است. دانش آموزا با هم متحد می شن بر علیه این مشکلات. خواسته هاشون رو ارائه می دن و تا زمان اجرای خواسته هاشون مثلا اعتصاب کنن. یا راهپیمایی یا ...به نقل از Dr.Stansfield :چطوری؟بگین من هستم
حالا انقلابم که بکنیم تا موقعی که قوانین جدیدو بذارن و تصویب (تسویب . تثویب) کنن که نمیکنن ما پیر شدیم
بنده هم یک ماهه دارم تلاش می کنم همین رو از دانش آموزان این جا بپرسم. شما نظری دارید؟به نقل از Dr.Stansfield :خوب چه جوری هماهنگ میشه؟
نکته همین جاست که باید راضی بشن. باید درست تبلیغ انجام بشه.به نقل از Dr.Stansfield :فک نمیکنم کسی راضی بشه این کارو انجام بده ...
مخصوصا" واسه دانش آموزای بعد از خودمون
بعضى دروس براى همه رشته ها لازمن از جمله تاريخ.در همه نظام هاى اموزشى هم همينطوره كه در همه رشته ها اين دروسى كه گفتيد وجود داره.همه دروس طبق علاقه طبقه بتدى نميشن.و براى هر كسى در هر رشته اى لازمه يا به قول ژاپنى ها:مردى كه تاريخشو بلد نباشه حتى در جايگاه پروفسور هم سوادش كمه.البته نميگن همه بايد عاشق تاريخ شن اما يه اطلاعاتى ازش لازمه.دوم اینکه از پایه ششم به بعد، انتخاب رشته بشه و هر رشته هم متمرکز تر باشه!
مثلا رشته ریاضی دیگه خبری از تاریخ جغرافیا مدنی ادبیات زیست شیمی و امثالهم نباشه.
چون واقعا