به نقل از مـهـدی :یعنی اگه ما بریم بهشون تعهد بدیم که پسرای خوب و سر به زیر و با خدایی باشیم دیگه نمیریزن ؟!
یا بازم میریزن ؟!
به نقل از :|.Mr :ملاک اینا خودشونه
حالا از خوبیای سلف بگین یکم
منم فقط تخم مرغ بلدم درست کنم، تازه اونم سفت میشه :-&عسلیشو مامانم بلده درست کنهبه نقل از ali 73 :اصن بهترین کار اینه که برین آشپزی یاد بگیرین !
من الان دارم دوره ی فشرده ی آَشپزی میشه مامانم میرم !
تاجلسه ی 7 ام دیگه یاد گرفتم نیمرو رو نسوزونم
من تا الان 3 بار آشپزی مادر گرامی رو افتادیم در حدی که تصمیم داشت من دانشگاهای غیر شهرمون نرمبه نقل از Suffix :منم فقط تخم مرغ بلدم درست کنم، تازه اونم سفت میشه :-&عسلیشو مامانم بلده درست کنه
باید برم کتاب اشپزی بخونم
داداش منم اول بلد نبود، رفت خوابگاه یاد گرفت، الان ماکارونی درست میکنه باقلوابه نقل از ali 73 :من تا الان 3 بار آشپزی مادر گرامی رو افتادیم در حدی که تصمیم داشت من دانشگاهای غیر شهرمون نرم
منظورم از نیمرو اُملت بودبه نقل از Ehem_Ehem :اینم بلد نیستی؟ نسل جدید
با افتخار من نیمرو بلدم :->
میدونی بخوای بشوری و خورد کنی چقد سخته؟!به نقل از :|.Mr :بابا چه کاریه نیمرو درست کنین گوجه رو هم جدا مصرف کنین
به نقل از melika :) :میدونی بخوای بشوری و خورد کنی چقد سخته؟!
اصن به جا خورد کردن آبشو فقد میگیرم
#-o تو یه کاسه رنده بکنم بعد هر یه لقمه ای که میگیرم یه قاشق از این بریزم بعد بخورم ینی؟! کیف کاریه نداره؟! #-oبه نقل از :|.Mr :رنده بکنین
دقیقا!!به نقل از بره ناقلا :والا اصلا فکر نمیکنم وقت بشه برای اشپزی! مااز شنبه 8 صبح کلاس داشتیم تا 4 شنبه 5 عصر
5 شنبه هم میرفتیم تربیت بدنی..کلا وقت خواب هم نداشتیم..آشپزی؟
به نظرم کلاسای ما رو انقده زیاد میکنن تا بچه ها وقت غر زدن هم نداشته باشن و هرچی میزارن جلوشون بخورن بعد عین مرده بیفتن بخوابن!
خجالت بکش! با همین تفکراته که ساختمون فنی در نظر ما میشه جزیره سیگاری ها!به نقل از علی دلاور :اگه تاپیک پاک سازس شد این پستم پاک بشه
ولی نه جدای از شوخی یه پیشنهاد دارم واستون موقعی که می خواید به مدت طولانی کار فکری انجام بدین و وت خواب یا غذا ندارین
انصافا نسکافه مخصوصا اگه گلد باه این وقتا معجزه می کنه قهوه و چایی درست کرذنش زمان بره ولی این را راحت تو اب حل می کنی هم هوشیاری را می بره بالا هم به خاطر شکرش از ضعف جلوگیری میکنه ا یه دکتری افتادم از اشنا ها مون سم شناس بود مثل اسب کار می کرد یه بار به بابان گف من با همین نصکافه زندگی می کنم گف می تون باش دو سه روز دووم بیارم
اینم داخل پرانتز بگم که اگه خواستید بخونید یواشکی بخونید!( نیکوتین توی سیگارم بد نیست! به قول(( محسن نامجو اینکه لنگ در هوایی این که صبحونت شده سیگار و چای...)) خلاصه این فقط نظر من بود)
اوووووووووه مهسا چه اراده ای داشتی!! ما این جور موقع ها کودتا میکنیم! هرچند تو همین تابستون یه موقعی انقده سرم شلوغ بود که تو دو هفته شبانه روز میانگین 4 ساعت میخوابیدم..به نقل از مهســـــــــــــا :دقیقا!!
بچه ها به خدا روزهایی بود که من 5روز متوالی غذا وقت نمیکردم بخورم
بعد شما عزای آشپزی گرفتین؟!
جای دشمنتون خالی روز قبل از امتحان میان ترم فیزیک2 مونده بودم تو خوابگاه که درس بخونم(اوضاعم داغون بود تو فیزیک و هیچی بلد نبودم)و بقیه بچه ها دانشگاه بودن!تنها بودم یعنی.بعد از صبح هی خوندم و خوندم یهو دیدم چرا چشام داره سیاهی میره ساعت 5 بود بعد یادم اومد من 3 روزه هیچی نخوردم و دارم از ذهنم هم کار میکشم تازه خلاصه به زور خودمو با سرگیجه رسوندم به آشپزخونه و تنها سیب زمینی موجود در یخچالو گذاشتم آب پز بشه.بعد اینقدر حالم بد بود که وقت نشد بذارم درست بپزه وقتی خوردمش نصفش خام بود
یا سر یکی از پروژه هامون 5 شب متوالی نخوابیدم و چیزی هم نخوردم و نتیجه اینکه در موعد تجویل اون پروژه فقط دو نفر بودیم که پروژه رو انجام تونسته بودیم بدیم
دقیقا همونه که معصومه گفت!چنان سرمونو شلوغ میکنن که وقت غر زدن هم نداشته باشیم!!
پ.ن1: جزء غذاهای مقوی و به شدت آسون که میتونین بخورین در مواقعی که وقت نیست واسه آشپزی و اینا سیب زمینی و تخم مرغه!2تا سیب زمینی بذارین تو قابلمه واسه خودش آب پز میشه!!نیم ساعت بعد برین یه دونه م تخم مرغ بذارین توش آب پز بشه.بعد بردارین بخورین انقده خوبه
پ.ن2: انجمنی که مدیر نداشته باشه به همینجا میکشه کار تاپیکاش حال میکنیم اصلا
آقا جدا اوضاع فنی خرابه :-s به قول پزشکی ها همون چاله فنی...!به نقل از بره ناقلا :خجالت بکش! با همین تفکراته که ساختمون فنی در نظر ما میشه جزیره سیگاری ها!
ما تو کلاسای معارف وقتی میخواستیم در مورد جوونای بی هدف مثال بزنیم که خودشونو بدبخت میکنن میگفتیم "اصلا همین فنی ها..از بقل دانشکده شون رد میشی بوی سیگار میگیردت!
چاله فنی رو خوب اومدی!به نقل از مهســـــــــــــا :آقا جدا اوضاع فنی خرابه :-s به قول پزشکی ها همون چاله فنی...!
آقا یه پسر برقیه هست از سال بالاییا که همیشششششه وایساده دم دانشکده داره سیگار میکشه بعد بچه ها بهش میگن screen saver بعدش یه بار که دیدن تو سایت نشسته پشت لپ تاپ تو کل دانشکده این واقعه پیچید!!!اینقدر مه مبود یعنی که جای سیگار کشیدن اومده تو سایت پشت لپ تاپ نشسته :-s
مکانیکیها خیلی بدترن!!خیلیاشون سیگارین