غذای سلف دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MRA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غذای سلف دانشگاه

به نقل از بره ناقلا :
چه فهمیده!و با درک و همدردی و اینا ;))
درخواست بدیم نشان درست کنن برات
نشان مدیر فهمیده!

نا سلامتی خودم امسال کنکور دادما :-" هنوزم داغدارم تازه :-"

در ارتباط با تاپیک، تا حالا مورد های مسمویت ( یا هر بیماری مربوط به غذا) هم دیدین از بین دوستاتون؟ یعنی اینقدر که بدی های غذای سلف رو میگن، اتفاق های اینطوری هم افتاده؟

• لایک
امتیازات: MePeR

به نقل از پگاه :
در ارتباط با تاپیک، تا حالا مورد های مسمویت ( یا هر بیماری مربوط به غذا) هم دیدین از بین دوستاتون؟ یعنی اینقدر که بدی های غذای سلف رو میگن، اتفاق های اینطوری هم افتاده؟
نه امکان نداره
چون عموما غذا هاشون یا نمی مونه یا اگه بمونه روز بعد به یه شکل دیگه میدن میخورن ;D روز سوم غذا جدید دارن ....هوا هم عموما" سرده پس فاسد نمیشه (عمرا" یخچالی باشه) مگر در اردیبهشت و خرداد
............................................................

ولی من کلا" این دانشجو های دانشگاه اصفهان رو که میدیدم خیلی با حرص زیادی ظهر دم سلف صف میکشیدن ;D پس بدم نباید باشه ;D

به نقل از :|.Mr :
نه امکان نداره
چون عموما غذا هاشون یا نمی مونه یا اگه بمونه روز بعد به یه شکل دیگه میدن میخورن ;D روز سوم غذا جدید دارن ....هوا هم عموما" سرده پس فاسد نمیشه (عمرا" یخچالی باشه) مگر در اردیبهشت و خرداد

ولی من کلا" این دانشجو های دانشگاه اصفهان رو که میدیدم خیلی با حرص زیادی ظهر دم سلف صف میکشیدن ;D پس بدم نباید باشه ;D
هر وعده منو فرق میکنه و غذا نمیمونه..مورد بوده ولی مرگ و میر نبوده! مثلا اثرات جانبی کافور..

به نقل از پگاه :
نا سلامتی خودم امسال کنکور دادما :-" هنوزم داغدارم تازه :-"

نه امکان نداره

از غذای دانشگاه مسمومیت ندیدیم ما امسال!به خدا به اون فاجعه ای هم نیست ;D ولی از غذای خوابگاه چند بار مریض شدن بچه ها!منم یه بار خوردم مریض شدم.
آره بابا ;D آدم صبح ساعت 8 یا 7.5 تا 12.5 کلاس داشته باشه پشت سر هم سنگ هم بدن میخوره ;;)
آخه فک کنین مثلا یه روزایی ما ساعت 17.5 تا 9.5 بعد 9.5 تا 11 بعد 11 تا 12.5 پشت سر هم کلاس داشتیم ;D بدون یه ربع وقفه حتی ;D
یه روز در هفته هم ترم2 برنامه مون از 8 صبح بود به همین ترتیب بدون وقفه ای حتی برای نماز و نهار تا ساعت 5 عصر!!! یعنی حتی ما نمیتونستیم نهار بخوریم اون روزا!!همه شم تخصصی!!!

بچه ها یه چیزی این جا چرا شده مثل حرف بزن
هروقت در هر ساعتی از شبانه روزاومدم نتدیدم نوشته موضوعات جدید ارسال شده غذا.....‏!‏
یعنی یه جا که اسپم ازاد باشه بچه های بهتر در رابطه با موضوع حث می کنند‏!‏برسه به دست مدیران ;D
حالا یه سوال از خانوم مهسا:
یعنی همه این جری بودن اون ترم که باید تا پنج بعد از ظهر یه سر کلاس می داشتن یا شما حد کثر واحد هاتونرا انتخاب کرده بودید وقت ناهار نداشتید؟می شد کسی از شما هم بیشتر واحد برداره؟

به نقل از علی دلاور :
بچه ها یه چیزی این جا چرا شده مثل حرف بزن
هروقت در هر ساعتی از شبانه روزاومدم نتدیدم نوشته موضوعات جدید ارسال شده غذا.....‏!‏
یعنی یه جا که اسپم ازاد باشه بچه های بهتر در رابطه با موضوع حث می کنند‏!‏برسه به دست مدیران ;D
حالا یه سوال از خانوم مهسا:
یعنی همه این جری بودن اون ترم که باید تا پنج بعد از ظهر یه سر کلاس می داشتن یا شما حد کثر واحد هاتونرا انتخاب کرده بودید وقت ناهار نداشتید؟می شد کسی از شما هم بیشتر واحد برداره؟
ترم2 پیشنهادی دانشگاه 18 واحد بود که بیشترمون 18 واحد برداشتیم.کسانی که ترم1 معدلشون بالای 17 بود میتونستن تا 22 واحد هم بردارن ولی دیگه بچه هامون ماکس 20 واحد برداشتن.
بعد این روزایی که میگم همه ش درسای اصلی بود.یعنی اجبارا باید برمیداشتیم چون پیشنیاز ترم بعد بود!آخه میدونین چیه!ما مثلا 18 واحد داشتیم اما کلاسامون اندازه 28 واحد بود!!!چون فقط خودش نیست!!حل تمریناش هم هست.
مثلا ما این روزایی که میگم 8 تا 9.5 ریاض داشتیم.9.5تا11 فیزیک بعد 11 تا 12.5 AP بعد 12.5 تا 2 حل تمرین DM بعد 2 تا 3.5 خود DM بعد حل تمرین AP تا ساعت 5 ;;) ;D

به نقل از بره ناقلا :
این جوری نیگاه میکنی دیگه از گلومون پایین نمیره داداشی..
بابا فکر کنم نفرین تو منو گرفته.. :(( نپرسید چرا
عی بابا، حالا شما نمی خواد به خودتون سخت بگیرین عذاب وجدان بگیرین، هر آینه بعد از هر سختی آسانی خواهد بود (درس اخلاق هم رفتم براتون برین صفا کنین!:>)

پگاه در حال تلاش برای هدایت تاپیک به مسیر صحیح :-"

میخوام گریه کنم :((
میترسم به خاطر غذا مجبور شم همون ترم اول از شریف انصراف بدم! :((
در ضمن آشپزیمم صفره!

نمیشه یه حرف مثبت بزنین؟مثلا این که میشه رفت فست فود و رستوران؟
کلا اگه نخوایم غذای دانشگاهو بخوریم موقعیت رستوران و این جور چیزا نسبت به شریف چه جوریه؟میشه هر روز رفت؟ [-o<

به نقل از 1024 :
در ضمن آشپزیمم صفره!

کلا اگه نخوایم غذای دانشگاهو بخوریم موقعیت رستوران و این جور چیزا نسبت به شریف چه جوریه؟میشه هر روز رفت؟ [-o<
رستوران مگه میشه بد باشه، اونم رستورانای تهران فقط یه چیزی که هست اینه که قیمتاش بالاهههههه فلافل بخوای از بیرون بخری قیمتش گرون تر از کباب و ... سلفه ;D

به نقل از 1024 :
در ضمن آشپزیمم صفره!

خوبه تو خود دانشگاه دو تا رستوران داره که هم فست فود دارن هم غذاهای برنجی!
بعد یه سلف ویژه هم هست که غذاهای اساتید رو به دانشجو ها می فروشن.

به نقل از زهرا نادری :
بعد یه سلف ویژه هم هست که غذاهای اساتید رو به دانشجو ها می فروشن.

واقعا؟این که خیلی خوبه!حداقل خرجش کمتر از رستورانه \:D/

• لایک
امتیازات: Z.n

آقا ببخشید‌ها اینو میگم یه مثله معروف اصفهانی‌ هست که میگه:مفت باشه ، کوفت باشه

من که بلدم پلو درست کنم ;D
فقط یه چن روزی که خانواده نبودن رفتم کنسرو قورمه و قیمه گرفتم..بعد قورمه هه همش آب و سبزی بود :-" دریغ از گوشت و لوبیا :-"
قیمه هه سیب زمینیاش بزرگ بود اونم خام بود تازه..:-" حالا شما مارک ِ خوب ِ کنسرو و اینا سراغ ندارین؟؟؟
به نظرم باید از همین الان مستقل باشیم و آشپزی بلد باشیم تا گشنه نمونیم...یه 2 -3 روزی میریم رستورانی جایی.،یه 2-3 روزی خودمون آشپزی می کنیم..یه 2-3 روزیم غذای خوابگاه می خوریم که قدر دست پخت مامانمونو بدونیم ;;)

به نقل از star-crossed :
شما مارک ِ خوب ِ کنسرو و اینا سراغ ندارین؟؟؟
بشینین آشپزی یاد بگیرین
کنسرو و اینا واسه سلامتی میگن خوب نی ... 4 سال میخواین هر روز کنسرو بخورین؟ :-s

مامان بابای منم ول کردن رفتن مسافرت ، الان 2 روزه خونه خالیه :-"
مثلا خواستن به جو ّ خوابگاه عادت کنم
صبونه که کلا هیچی
از 4 وعده ی دیگه ، 3 وعده نیمرو زدم به بدن ، 1 وعده ی دیگه هم با کلی سعی و تلاش و کلنجار رفتن با خودم موفق شدم بر تنبلی خود غلبه کرده و از فست فود غذا تهیه نمایم ;D

بشینین آشپزی یاد بگیرین
کنسرو و اینا واسه سلامتی میگن خوب نی ... 4 سال میخواین هر روز کنسرو بخورین؟ :-s
من خودمم بکشم قورمه و قیمه و این جور چیزا پختنُ یاد نمی گیرم ;D اینا ایشالا واسه ارشد :-" تازه حوصله و وقت می خواد این کارا ...:-<
من الان یه هفته نشستم فک کردم تا خودم ُ راضی کردم پلو بپزم ...بعدشم کنسرو هر چی باشه از غذای دانشگاه که بهتره ...

به نقل از star-crossed :
قیمه هه سیب زمینیاش بزرگ بود اونم خام بود تازه..:-" حالا شما مارک ِ خوب ِ کنسرو و اینا سراغ ندارین؟؟؟
قرمه سبزی فقط ____ تن ماهی فقط _____ :))
تبلیغ میشه ;D
خواستین پ خ بدین :))
حالافقط پلوپختن میمونه :(

به نقل از star-crossed :
من خودمم بکشم قورمه و قیمه و این جور چیزا پختنُ یاد نمی گیرم ;D اینا ایشالا واسه ارشد :-" تازه حوصله و وقت می خواد این کارا ...:-<
من الان یه هفته نشستم فک کردم تا خودم ُ راضی کردم پلو بپزم ...بعدشم کنسرو هر چی باشه از غذای دانشگاه که بهتره ...

بابا چیکار میخواین مگه بکنین؟ :-"

اینا که آسونه ماکارونی - لازانیا (فر میخواد یه وقت باشه تو خوابگاه ;D نبود این گزینه حذف میشه) - مرغ سرخ کنین کنارش سیب زمینی - عدس پلو و .. ( پلو عدس و پلو ماش ;D ) به همراه گوشت گولگولی ;D یا تخم مرغ - نون و پنیر - شیر و کورن فلکس - شنسل (یا خودتون بکوبین یا دیگه چاره ای نیس آماده) - سوپ آماده ;D این مشکل نداره

تازه اگه منقل باشه گزینه های دیگه میاد ;D

اینا همه گزینه آسون حتما" باید قرمه سبزی باشه ؟ ;;) اونو خونه مامی میخورین دیگه ;;)

به نقل از مـهـدی :
مامان بابای منم ول کردن رفتن مسافرت ، الان 2 روزه خونه خالیه :-"
مثلا خواستن به جو ّ خوابگاه عادت کنم
هـــــی :-< خانوادس داریم ما :-< مامان بابای منم پاشدن رفتن شاندیز...منم خواستم برم گفتن پول کلاس دادی که بیای تفریح ؟! هی :-<

Back
بالا