ب ما همش دلستر استوایی میدن )به نقل از امـیـرحـسـیـن :به ما هم روز آخر دلستر دادند اتفاقا ما هم استوایی بود
واسه ما که مثل معجزه بود بعد 6 ترم دلستر دادند
ترم 2 بهمون یه آبمیوه های داغونی می دادند ما هم واس اعتراض خالیشون می کردیم تو سینی غذا
به نقل از امـیـرحـسـیـن :الان موندم مخاطب زهرا27 من هستم که بعد 6 ترم یه بار دلستر دادند یا cutenin
به نقل از ستاره :غذای سف دانشگاه مفته؟؟
مفت نیستن.ولی قیمتش نهایتا 1000 تومنه.بعضی غذاهام ارزون تر 800 اینا.به نقل از ستاره :غذای سف دانشگاه مفته؟؟
دانشگاه دولتیه دیگه ...به نقل از ستاره :اگه کلن با آب خالی هم بخوان غذا درس کنن قیمتش بیشتر میشه!800تومن!!!!
باعلف و گوشت کلاغ غذا درس میکنن؟
کدوم غذا 200 تومنه؟؟؟ من شنیدم 600-800 ایناسبه نقل از face on :این مخالفت با غذای یونی یه چیزیه که بین دانشجو ها مد شده
وگرنه طرف تو خونه صبح و شب نیمرو میخورده حالا میاد میگه کباب سلف بی مزس
خب جونور 200 تومن دادی همینم زیادته
دیگه نبینم به غذایه سلف گیر بدیدا
خیلی خیییلی خوشبینی که 200 تومن برا غذا...به نقل از face on :این مخالفت با غذای یونی یه چیزیه که بین دانشجو ها مد شده
وگرنه طرف تو خونه صبح و شب نیمرو میخورده حالا میاد میگه کباب سلف بی مزس
خب جونور 200 تومن دادی همینم زیادته
دیگه نبینم به غذایه سلف گیر بدیدا
اقا من یه جا خوندم کافور خیلی سمیه :د بعد با اینکه مقادیر خیلی کم میزنن ولی بازم در طولانی مدت اثرات جانبی بدی داره :دبه نقل از ...anti love... :حالا یه چیزی بگم بخندیم :)
مسلما میدونین که کافور برای کم شدن غیزه ی جنسی استفاده میشه تویه غذای سلف....
داداشم میگه دوستاش بعد غذا یه قرص که باعث میشه اثر کافور از بین بره میندازن بالا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا داریم؟!!!واااا...بچه های این دوره ان دیگه!!!!