اینجانب انگشت در دهان, خالصانه به فرمایشاتِ شما گوش فرا خواهم داد .به نقل از face on :درمورد کافور هم اگه میخواید تا پروندشو رو کنم
به نقل از ستاره :غذاهای دانشگاه ما خیلی گوشت داره!!آدم میترسه بخورتشون.
آخه قیمتش800تومنه!
بله به 2 دلیل میگی خوبه غذاشبه نقل از farhid :ب نظر منم واقعا اونجور ک میگفتین بد نیستن
میشه خوب خوردشون
فقط میشه خوب خوردشون ...به نقل از farhid :ب نظر منم واقعا اونجور ک میگفتین بد نیستن
میشه خوب خوردشون
به نقل از آرشــــــــ هاشمی :خدمت دوستان امیرکبیری هم بگم
پارسال توی لوبیا پلو سوسک پیدا شد
و دقیقا من دیدمش
آب سوسک قشنگ درومده بود به خورده لوبیا پلو رفته بود
خود سوسکم که...
همین پارسالل آخراش کوبیده رو میشد از ی رفش گرفت اورد بالا و بعد صاف نگهش داشت
همین پارسال بعد از یک ماه از گذشت ترم مرغ دادن نپخته بود ی طرف بوی بدی میداد و همون باعث شد من و از بین بقیه ک میشناختم 7-8 نفر دیگه مصموم بشن
پارسال همین اوایل ترم بود توی ساندویج سلف کالباس تاریخ گدشته ریخته بودن و بعد گندش درومد و در عین ناباوری پیمانکار سلف عوض نشد
و نهایتا بعد از عید همین امسال بود که توی سلف پسرا ساعت 12:30 ظهر که شلوغ ترین تایمه سلفه آأم پیدا نمیشد ک بره غذا بخوره
ما هم دوبار تو سلفتون غذا خوردیم.یه بارش مصموم شدن بچه هابه نقل از آرشــــــــ هاشمی :خدمت دوستان امیرکبیری هم بگم
پارسال توی لوبیا پلو سوسک پیدا شد
و دقیقا من دیدمش
آب سوسک قشنگ درومده بود به خورده لوبیا پلو رفته بود
خود سوسکم که...
همین پارسالل آخراش کوبیده رو میشد از ی رفش گرفت اورد بالا و بعد صاف نگهش داشت
همین پارسال بعد از یک ماه از گذشت ترم مرغ دادن نپخته بود ی طرف بوی بدی میداد و همون باعث شد من و از بین بقیه ک میشناختم 7-8 نفر دیگه مصموم بشن
پارسال همین اوایل ترم بود توی ساندویج سلف کالباس تاریخ گدشته ریخته بودن و بعد گندش درومد و در عین ناباوری پیمانکار سلف عوض نشد
و نهایتا بعد از عید همین امسال بود که توی سلف پسرا ساعت 12:30 ظهر که شلوغ ترین تایمه سلفه آأم پیدا نمیشد ک بره غذا بخوره