• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

غذای سلف دانشگاه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع MRA
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : غذای سلف دانشگاه

به نقل از ninja :
غذاي دانشگاه اصفهان خيلي خوبه!من احساس کافورهم نکردم!
اصولاهم کلاساي بعدناهارخودشون خواب آورن!

من به اطلاعتون میرسونم که در اشتباه محضین سارا جون :-" :-"

يعني چي؟يعني کافورميريزن؟؟
نگين کافوربدمزه است!خواب آوره!امآمن ازوقتي رفتم دانشگآه خواب زده شدم مزه هم حس نکردم

به نقل از Ali pasha :
اصولا كتاب ها رو افست چاپ مي كنن كه قيمت خارجشون در نمياد
شما ترم اولي هنوز نمدوني چي به چيه!!
ارزش جواب تيكه دادن هم نداري :)
جمع کن بابا با این جواب دادنت.دیدی که بقیه هم همینو میگن.برو سرچ کن میفهمی.حالا مثلا چند ترم خوندی که میگی سال اولی.البته از تو انتظار بیشتر از اینم نمیره.یکی دیگه از تفاوتای دانشگاه ما اینه که سال بالاییا خودشونو تافته جدابافته نمیدونن.خیلی با ما راطشون خوبه.جو نگرفتشون خلاصه.بعدم نترس تیکه بنداز ببین چی جواب خواهی شنید.

آقا ما پریروز رفتیم سلف اون یارو که برنج میکشید کلی معطل کرد

هی جلو ما برنجا با زرشکا که زعفرونم بشون زده بودن رو هی هم میزد .... هم میزد .... هم میزد ما هم منتظر ...

انتظار

انتظار

همچنان در حالت =P~

که یهو از دیگ کناری یه کف گیر برنج سفید معمولی ریخت واسه ما :|

میگم پَ اونا چی میشه میگه اون مال اساتیده که از پشت میان میگیرین :)

پَ بیشعور چرا ما رو معطل میکنی ~X( یه قاشوق چی هم نریخت :|

هی ی ی ی ی :-<

حالا این دوروز خونه خودمون اینقدر از این برنجا خوردم که هفته دیگه به تو محل سگم نذارم ;;)

غذاهای شما هم اینجوریه که ظهرش خوشمزه باشه شبش بیخود؟ آدمو ترغیب میکنن ظهر دو تا غذا بگیره خب :-"

به نقل از میعاد :
جمع کن بابا با این جواب دادنت.دیدی که بقیه هم همینو میگن.برو سرچ کن میفهمی.حالا مثلا چند ترم خوندی که میگی سال اولی.البته از تو انتظار بیشتر از اینم نمیره.یکی دیگه از تفاوتای دانشگاه ما اینه که سال بالاییا خودشونو تافته جدابافته نمیدونن.خیلی با ما راطشون خوبه.جو نگرفتشون خلاصه.بعدم نترس تیکه بنداز ببین چی جواب خواهی شنید.
با هم دوست باشين! :)
اين تاپيك درباره ي غذاي سلفه!بحثاتون لطفا بمونه براي پ.خ! ;)

غذای سلف دانشگاه اصفهان(کبابش فقط فعلا) افتضاحه !!برنجشو یادم نیس! :-& [-(

به نقل از ninja :
يعني چي؟يعني کافورميريزن؟؟
نگين کافوربدمزه است!خواب آوره!امآمن ازوقتي رفتم دانشگآه خواب زده شدم مزه هم حس نکردم

حس نکردی شاید عادت کردی ......ولی من شنیدم میریزن . :-?? :-??

یعنی کافور میریزن و اوضاع دانشگاه ما اینه ;D نمیریختن چی میشد؟! ;D

8-^ ;D

خب بگذریم :P

آخه کباب همه چی توش هست جز گوشت ;D غذای سلف ما فقط قیمه بادمجونش مورد پسند بود یه روزم که جوجه کباب میدادن صف طولانی بود (2 طبقه صف بود) من و دوستم یکم رفتیم بیرون چرخیدیم برگشتیم دیدیم دارن به جا جوجه مرغ میدن رفتیم نشستیم مرغا رو که خوردیم دیدیم دوباره دارن جوجه میدن :))

از سلف تا حالا 3 بار غذا گرفتم، یه بارش که پلو ماهی بود بنده هم شعور قشنگ تیغ های ماهی رو جدا کردن و اینا ندارم با هر تیکه که میخوردم 600 تا تیغ هم بود به حالت :| بیخیالش شدم سه چهارمش موند یه بار دیگه هم قیمه بادمجون بود که عملا آب + لپه بود با دو تا تیکه گوشت در حد مکعب به ضلع 2 من به طور عادیش هم کم میخورم ولی دیگه اون چقدر بود که منو هم سیر نکرد!

واسه من غذای دانشگاه بیشتر نقش اینو داره که صرفا زنده نگهم داره نمیرم از گشنگی ;D

Back
بالا