- نام مرکز سمپاد
- BHT
- شهر
- LNG
- سال فارغ التحصیلی
- 1397
- دانشگاه
- SBU
- رشته دانشگاه
- ARC
خوبمسلامتی ^^
خوبی؟
خوابه
خوبه
(جواب سوالای بعدیت بود )
پلوی خالی که نمیشه
پیشنهادت چیه؟
خوبمسلامتی ^^
خوبی؟
))))))خوبم
خوابه
خوبه
(جواب سوالای بعدیت بود )
پلوی خالی که نمیشه
پیشنهادت چیه؟
#تا_1401_با_سوسیس_تخم_مرغ ((:))))))
کوکو و کتلت ی طیف مدل درست کردنشم ی جوره .
مرغ یاد بگیر.
دمپختک .
خورشت بادمجون و کدو واین داستانا .
ببین هر چی خواستی درست کنی،درست کن ولی سراغ کوکو سیب زمینی نروووو(هر چند خیلی خوشمزه س)#تا_1401_با_سوسیس_تخم_مرغ ((:
منم فک می کردم واقعیت داره تا قیمت کافورو دیدم -__-والا با چیزایی که از غذای دانشگاه بهم گفتن و عکسایی که برام فرستادن حتی اگه لاکچری ترین غذا رو هم بدن باز من نمیتونم بخورم
نمیدونم بعضیا مریضن هی حال آدمو با داستاناشون بهم میزنن یا اینکه همه ی اینایی که میگن واقیعت داره
شورای صنفی شما شیمی می خونه؟!عاره واقعن کافور گرونه و نمی ریزن حتا شورا صنفی ما غذای خابگاه رو تایید کرده کافور نداره
اگه اینم باشه چون گیاهه فک نکنم تاثیر زیادی بذاره (مگه سیانوره؟).قیمتشو دیدم گرونه اما به نظرم اینکه استفاده کنن یا نه به میزان مصرفش بستگی داره مثلا ممکنه یه بسته ی 25 هزار تومنی برا کل غذا کافی باشه
اون بسته 25 ت الان دیگ کمتر از 50 نمیدن.....قیمتشو دیدم گرونه اما به نظرم اینکه استفاده کنن یا نه به میزان مصرفش بستگی داره مثلا ممکنه یه بسته ی 25 هزار تومنی برا کل غذا کافی باشه
الان اون غذا 1200ای رو 2400 کمتر نمیدنولی خداییش من هر وقت فک میکنم غذای سلف 1200 هس هر جور شده,میخورم
و صبحانه اینا جدی عالیه فرض کن ی شیر کیک چهارتا تخم مرغ خامه مربا 2500 :/
نه من همین هفته هم غذای سلف خوردم چن روز 1200 بودالان اون غذا 1200ای رو 2400 کمتر نمیدن
اره اینو شنیدم, ولی جدی من با اینکه وحشتناک ادم حساسی بودم جزبا مرغ با چیز دیگه ای مشکل بهم نزدمکیفیت غذا تو هر دانشگاه متفاوته
فکر کنم نباید از غذای دانشگاه آزاد همچین انتظاری داشت
بر مراحل طبخ غذا نظارت دارهشورای صنفی شما شیمی می خونه؟!
عاره واقعن خاب آوره غذاهاشونپ.ن:من چن ترم خوردم همش خابم میگرف بعد غذاش..شدیددددد....خیلی رفیقا و هم پیاله ایامونم همینطور بودن...
وسط گریه هات ی قرصم میخوردی ...بر مراحل طبخ غذا نظارت داره
عاره واقعن خاب آوره غذاهاشون
من تو ماه رمضون مجبور بودم همش غذای خابگاه بخورم معدم انقد خراب شده بود نصفه شب از درد از خاب پا می شدم فقط گریه می کردم
خب باید بگم انقد تنبلم که حاضر نبودم برم بیرون قرص بگیرم و خب ماه رمضون انقدری بی حوصله و عصبی می شم که اصن کم تر از حالت عادی جایی برم یه بارم رفتم سرپرستی گفتم قرص می خام گفتن ما نداریم لباس بپوش بریم از اورژانس برات بگیریم و خب من عمرن لباس می پوشیدموسط گریه هات ی قرصم میخوردی ...
اره کافور نمیریزناونجور که من شنیدم کافور انقدری گرون هست که نریزن تو غذا. ولی با چیزایی که من میبینم تو بچه ها، فکر نکنم بریزن. اگرم میریزن و همچنان وضع اینجوریه ببین نریزن چی میشه دیگه
داستان همونه پس باز. :))اره کافور نمیریزن
ما از یکی از اساتید ک اینکارس پرسیدیم
گفتن کافور گرونه یه چیزی شبهاش رو میریزن، اسمشم گفت یادم نیست