- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امین
- شهر
- اصفهان
- سال فارغ التحصیلی
- 1390
پاسخ : غذای سلف دانشگاه
روی قرمهسبزیها آیا یک وجب چربی نمیایستد؟
من از دو سال پیش حالم از همه جور کوبیده به هم خورده...میریم بهترین رستوران کوبیده بقیه سفارش میدن من حالم بد میشه... به خاطر این کوبیدههای مزخرف دانشگاه...
در ۳ سال گذشته ۲-۳ بار به ما بیف استرگانوف دادن که من از اون خیلی راضی بودم هم خوشمزه بود هم با کلاس. کاش بازم بدن
ولی در مورد حجم دیگه دست خودمونه اون! به زور نمیچپونن تو حلقمون که خب اگر زیاده برات معصومه بگو کم بریزن! من همیشه میگم خیلی خیلی کم بریزن.
من هرموقع طولانیمدت میرم خونه (مثل عید یا تابستون یا بین دو ترم) چاق میشم و برمیگردم!! بعد تو خوابگاه لاغر میشم
من از غذاهای دانشگاه راضیم ها ولی شما دیگه خیلی سازگارید واقعا کدوم غذاشو خوردید بهش علاقهمند شدید؟!به نقل از سپهر (Old Alex Delpiero) :من حالا واقعا نمی دونم غذای بقیه دانشگاه ها چطوره ولی دانشگاه ما واقعا اینطوری نیست ....
برنجش که متعادل خورشت ها هم در حد این خورش آماده های بیرون حتی بهتره .... حتی بعضا خشکه غذا ها تا چرب ....
حجمش هم بالا نیست همونقدریه که خونه باشم می خورم .... تازه من تو دوران دانشگاه وزن هم کم کردم ....
حتی این نکته هم جالبه من چند تا غذا رو دوست نداشتم کلا دانشگاه خوردم خوشم اومد ...
روی قرمهسبزیها آیا یک وجب چربی نمیایستد؟
من از دو سال پیش حالم از همه جور کوبیده به هم خورده...میریم بهترین رستوران کوبیده بقیه سفارش میدن من حالم بد میشه... به خاطر این کوبیدههای مزخرف دانشگاه...
در ۳ سال گذشته ۲-۳ بار به ما بیف استرگانوف دادن که من از اون خیلی راضی بودم هم خوشمزه بود هم با کلاس. کاش بازم بدن
ولی در مورد حجم دیگه دست خودمونه اون! به زور نمیچپونن تو حلقمون که خب اگر زیاده برات معصومه بگو کم بریزن! من همیشه میگم خیلی خیلی کم بریزن.
من هرموقع طولانیمدت میرم خونه (مثل عید یا تابستون یا بین دو ترم) چاق میشم و برمیگردم!! بعد تو خوابگاه لاغر میشم