عصبانیت!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع namak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : عصبانیت!

:-w:-wمن زود عصبانی میشم و طرف مقابلو تا حد ممکن خورد می کنم
اما در بعضی مواقع به ضررم تمام شده

به نقل از Mr.128 :
نکته اینجاس که نوع بروز عصبانیت در مقابل افراد مختلف هم مختلفه دوستان...
مثلا اگه برادر/خواهرتون یه کار اشتباه کنه نوع بروز عصبانیتتون با وقتی که همون کارو پدر/مادر میکنن فرق داره.
یا یه غریبه با آشنا و...

البته این بیشتر بر بروز عصبانیت تأثیر داره.
کاملا درسته
اما چرا اینطوریه؟

به نقل از official_killer94(جلاد) :
نکته اینجاس که نوع بروز عصبانیت در مقابل افراد مختلف هم مختلفه دوستان...
مثلا اگه برادر/خواهرتون یه کار اشتباه کنه نوع بروز عصبانیتتون با وقتی که همون کارو پدر/مادر میکنن فرق داره.
یا یه غریبه با آشنا و...

البته این بیشتر بر بروز عصبانیت تأثیر داره.

کاملا درسته
اما چرا اینطوریه؟

چون که انسان حتی در موقع عصبانیت نکاتی رو در نظر میگیره شاید کمی عاقبت اندیشی شرم یا همچین چیزی ....
شایدم اینکه احترام متقابل یا احترام به بزرگتر یا کسی بر اساس باورها

.

امروز یه عالمه عصبانی شدم رفتم واسه مامانم گل بخرم آقاعه:
تو گل نخر بوس بده
من:
X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-( X-(

به این نتیجه رسیدم من استعداد خوردنِ عصبانیتمو ندارم؛ وقتی هم که به روم نمیارم سرِ اشیاء دور و برم خالی میکنم. خودکارِ بیچاره م X_X

به نقل از age :
ایا انسان میتونه عصبانیتش رو کنترل کنه؟ اگر آره به چه شکل؟
اصلا چرا انسان عصبانی میشه؟
شما در هنگام عصبانیت چیکار میکنید؟سعی میکنید منطقی عمل کنید یا اینکه یک بلایی سر یک چیزی میارید؟

میتونه، روش های مختلفی هم هست که گفته شدن.
به دلایل بیخودی و زودگذر ;D هیجان در لحظه
محل حادثه رو ترک میکنیم

من اصولا عصبانی نمیشم؛ همیشه یه چیزی اون ته مها هست میگه اصلا مهم نیست، موقتیه، ناراحت نباش، خودتو ناراحت نکن و این حرفا!

من کلا عصبانی نمیشم..... ;D
همه بهم میگن زیادی خونسردی... :-"

به نقل از Mohammadreza128 :
کاملا درسته
اما چرا اینطوریه؟

چون که انسان حتی در موقع عصبانیت نکاتی رو در نظر میگیره شاید کمی عاقبت اندیشی شرم یا همچین چیزی ....
خب بیام این ظرفیت رو در خودمون ایجاد کنیم که در مقابل همه این نکات رو در نظر بگیریم!

من خودم دیر عصبانی میشم اما اگه عصبانی شدم خیلی وحشی میشم !خودمم قبول دارم!ولی واقعا بعضیا برای چیزای خیلی چرت کلی عصبانی میشن! #-o

به نقل از mlg :
من خودم دیر عصبانی میشم اما اگه عصبانی شدم خیلی وحشی میشم !خودمم قبول دارم!ولی واقعا بعضیا برای چیزای خیلی چرت کلی عصبانی میشن! #-o
مثه من.....منم خیلی دیر عصبانی میشم ولی وقتی عصبانی میشم هیچکی جلودارم نیست

من خیلی زود عصبانی میشم و بیشترشم به خاطر اینکه کسی سرم داد بزنه...جاتون خالی صدام خیلی بلنده خیلی یه طور جوابشو میدم موهای تنش سیخ شه...!! :>
ام زود فراموش میکنم همه چیزو...
+در کل خیلی هم لطیفم...! ;;)

خیلی زود و شدید عصبانی می شم اما مثل بقیه کنترلم (حمله نمی کنم) رو از دست نمی دم و می ریزم توی خودم (نسبت به شرایط). شاید با تمرین های یوگا و تغییر باور بشه کنترلش کرد اما فردی که ذاتا عصبانی نمیشه با فردی که سعی می کنه عصبانی نشه و نمیشه رو به راحتی میشه تشخیص داد.

خب شما همه نوع عصبانیتتون رو گفتید بیاید راه حل هاتون رو بگید؟

بیشترسعی میکنم کنترلش کنم هرچندبیشتروقتا موفق نمیشم

ایا انسان میتونه عصبانیتش رو کنترل کنه؟ اگر آره به چه شکل؟علومه که میتونه و به خودش بستگی داره به نظرم هر کی یه قلقیی برای خودش داره که عصبانیتش رو کنترل کنه ; مثلا اینکه نفص عمیق بکشه - دوش آب سرد بگیره - به موضوعی که باعث عصبانی شدنش شده بی توجهی کنه - ...
اصلا چرا انسان عصبانی میشه؟خب یه موقعایی یه چیزایی همین جوری رو اعصاب آدم راه میره که باعث عصبانیتش میشه
شما در هنگام عصبانیت چیکار میکنید؟سعی میکنید منطقی عمل کنید یا اینکه یک بلایی سر یک چیزی میارید؟بستگی داره چه چیزی باعث عصبانیتم شده

خداهیچ چیزیو بیهوده توفطرت ما قرار نداده .عصبانیتم چیز خوبیه که تو وجود ماهست ولی به موقش.ما اگه عصبانی نمیشدیم هیچ وقت پیشرفت نمیکردیم مثلا اگه حق پای مال شه توسط دیگری تو اگه نعمت عصبانیت نداشته باشی نمیتونی حقتوبیگیری
برداشته اشتبا نکنینا عصبانیت میتونه به شیوه های مختلف بروز پیداکنه نه فقط دعوا و فش و بد بیراه
پس یاد بگیریم عصبانیتمونو که نعمت واقاگرانبهایی هست کنترل کنیم تا درموقع نیاز یاورمون باشه نه آتیش بزن به زندگیمون(این حرفم خیلی شعاریه ولی منطقی هم هست)

من اگه کسي بخواد عصبانيم کنه ميخندم
ولي اگر عصباني بشم ديگه خدارحم کنه چون انقدر داد ميزنم سرطرف و جوابشو ميدم که خودش پشيمون شه
معمولا مواقعي که تمرکز ميکنم يادارم يه کار جدي انجام ميدم مسخره بازي دربيارن بد عصباني ميشم

من زیادعصبانی نمیشم اماوقتاییم که عصبانی میشم واقعابهم میریزم.معمولااگه تنهاباشم گریه ام میگیره امادرکل سعیم رواینه که عصبانی نشموبادیدمثبت به همه چیزنگاه کنم تاخودمم اذیت نشم.وقتی ام کسی عصبانیم میکنه سعی میکنم هیچ عکس العملی نشون ندم مگراینکه نیازباشه،فقط بهش میخندم یاتیکه میندازموازپیشش میرم،اینطوری هم خودم آرومترمیشم هم طرف مقابلوعصبانی کردم ;;)

به نقل از Mohammadreza128 :
کاملا درسته
اما چرا اینطوریه؟

من فکر نمیکنم شرم در برابره بزرگتر باشه ها
بیشتر شرم در برابره پدرو مادره
چون بیشتر وقتا که فرد بایه بزرگتر دعواش میشه یا از دستش عصبانی میشه
اگه فرد غریبه باشه معمولا خودشونو کنترل نمیکنن چون میدونه دیگه با اون فرد برخورد ندارن
ولی چون پدر مادر همیشه کنارتن این احساسه شرمو میکنی چون میدونی فردا روزی قراره دوباره باهاشون
حرف بزنی و کنارشون زندگی کنی

به نظر من هر آدمي ميتونه عصبانيت خودشو كنترل كنه .
با فكر كردن به يه چيز ديگه :))

Back
بالا