• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

محدودیت در خانه

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : محدودیت در خانه

به نظر من پدر و مادر باید اول تمام راهنماییا اطلاعات و تجربه هاشونو به بچشون منتقل کنن بعد اجازه بدن خودش تصمیم بگیرن
و از دور روش نظارت داشته باشن ! اگه دیدن داره اشتباه می کنه بعضی چیزارو دوباره یاد آوریش کنن ...
(((ولی بعضی وقتا هم باید بپذیریم که اجبار به نفع ما تموم میشه هرچند که به ذائقمون خوش نیاد )))
& برای اینکه کنترلو کمتر کنییییییییییییم ...
خب بعضی وقتا پدر و مادر با اون چیزی که بچشون دنبالشه آشنایی ندارن ! اینجا باید اون بچه بیاد و اونارو با سرگرمیش آشنا کنه ... و حتی اگه اونا تصور بدی
دارن ، جنبه های مثبتشو نشونشون بده ! سخته ولیییییییییییییییییی میشه ;)
.
.
.
بسی رنج بردم در این سال 6 ... ;D ;D ;D

من خودم خدارو شکر محدودیت زیادی ندارم!
چون تاالان هرچی بوده رو به مامانم گفتم و مامان بابام بهم اطمینان دارن!
کارایی رو هم که توش محدودیت دارم به نظر خودم هم تقریبا لازمه!
تاجایی که میشه اتفاقات رو بهشون بگین تابهتون اطمینان کنن.

من تو خونه هیچ محدودیتی ندارم چون بهم اعتماد دارن
فقط یه بار یه اتفاقی افتاد که اعتمادشون نسبت بهم کم شد ولی بعد فهمیدن کخه مقصر من نبودم
البته محدودیت تو بعضی کار ها لازمه و ضروری

خب یکی به مابگه محدودیت توخونه یعنی چی؟
مگه توخونه هممیشه کسی رومحدودکرد؟
چجوری؟ :-?
محدودیت ازاین بیشترکه توخونست؟

درسته كه همه ي اين محدوديت ها بخاطر مهر و محبت پدر و مادرمونه چون ما الآن تو دوران خيلي مهمي هستيم كه زندگيمون رو ميسازه ولي گاهي اوقات اينقدر محدود ميشي كه حتي نميتوني از اتاقت بياي بيرون و اونموقع است كه ميزني زير گريه كه چرا من مثل بقيه ي بچه ها نيستم!

من تو خونه هیچ محدودیتی ندارم چون پدر و مادرم بهم خیلی اعتماد دارن
البته محدودیت تو بعضی چیزا واقعا لازمه و ضروری ;)

من فکر میکنم بیشتر اوقات بچه های بزرگتر بیشتر مورد اعتمادند. نمیدونم چرا اما تو بیشتر خانواده هایی که من میبینم بچه بزرگتر آزادتره. تو خانواده ماهم تقریبا اینطوریه.

به نظرم راه درست اینه که پدر مادر بچه رو ول کنن تو جامعه و بعد نظرات خودشونو بهش پالس بدن(نه اینکه تحمیل کنن یا اصن نذارن بره تو جامعه)

البته خانواده باید بچه هارو از خطرات موجود آگاه کنه ولی به هیچ وجه عقاید ش رو تحمیل نکنه..
باید اجازه بده بچه ها خودشون پی ببرن وآزاد اندیش ومستقل باشن. :)

خدا رو شکر تا الان زیاد محدود نشدم چون تو بعضی مسائل دست از پا خطا نکردم و این موجب جلب اعتماد اطرافیان شده
;))

Back
بالا