marziye
کاربر نیمهفعال
- شهر
- bushehr
پاسخ : مامان بابا ها!
به نقل از hossein33 :انتظارم اینه که همونطور که من کاری بهشون ندارم به منم کاری نداشته باشن عیدا همدیگرو بوس کنیم و سر سفره ببینیم
البته دیدم انتظاراتمو برآورده نمیکنن با یه سری جنگ داخلی خودم برآورده کردم الانم خیلی رابطه مسالمت آمیز داریم
به نقل از نرگس² :یعنی فقط انتظارتون اینه که مثلاً بهتون نگن : پاشو از پای اون لپ تاپ ؟!
من انتظار دارم سعی کنن بیشتر با من مشورت کنن ، حالا تو همه چی . خب بیشتر تویِ مسائل مربوط به خودم ؛ اما کلاً انتظار دارم عضوِ صاحب نظر( ) خانواده باشم .
یه جورایی همون حرفی که بقیه زدن ، اینکه من بچه نیستم .
با این مشورت کردنا و حرف زدنا خیلی مشکلایِ دیگه ( مثلاً همین نت که گفتین ! ) حل میشن ...
منظورتو اون جمله ی بچه نیستمه ؟ ده نفر قبلتون گفته بودن اونُ کهبه نقل از stewie_griffin :دزدی تو روز روشن اونم از پست بالایی! بچه ها چقدر پررو شدن
مساله ی این مشورت اینه که همیشه تهش به تحمیل عقیده منجر میشه به خاطر همین من معمولاَ خیلی کارامو تا 60% به اتمام نرسیده بهشون نمیگم اینجوری لااقل در مقابل عمل انجام شده قرار می گیرن.
به نقل از نرگس² :منظورتو اون جمله ی بچه نیستمه ؟ ده نفر قبلتون گفته بودن اونُ که
خب وقتی مشورت به معنیِ درستش مد نظر اعضای خانواده باشه ، این مشکل پیش نمیاد . هرکس مساله ای براش پیش اومد با خانواده مشورت میکنه ، و بعدش شاید حتّی کمکی از دستشون بر بیاد . بازم میگم در صورتی که قصدِ خانواده دیکتاتوری نباشه """