شما ها نمی تونین بدون طعنه و تیکه دو کلوم بحث کنین؟!

من اون آهنگای رپی رو که گفتی چند تاشو دانلود کردم.اول این که من ابلیس خیلی دوست دارم سر اون آهنگ "سنگین" خیلی حال کردم باحاش
حسرت:پیانو،گیتار بیس (بیس که هیچی.ولی پارت پیانوشو بخوای می تونم واست گوشی درارم.کمتر از 10 ثانیس اونی که داره هی تکرار میشه!)
چالیم 2

این چی بود؟

، خوب بود البته) سازی که توش هست یه زنگه.نمی دونم سازش چیه!پرکاشنه فک کنم

سینه سپر:تمبک، نی، یه ساز دیگه.تکرارو داری دیگه؟
افسوس:درامز،پیانو، فلوت فک کنم.پارت پیانو رو داری، اینم دقیقا مثه آهنگ اول زیر 10 ثانیس پارت پیانوش!فلوتم که هیچی اصن.درامزش واسه یه آهنگ رپ بد نبود ولی تعریفیم نداره
این جا ایرانه:ویولن،دف (مطمئن نیستم)،ستار (مطمئن نیستم)،پیانو .هم ویولن هم اون ساز ایرانیش در حدود 5 ثانیس و بهدش هی تکرار میشه.پیانوام که همون پارت ویولن رو می زنه
اینارو گفتم که ببینی میگیم همش کامپیوتره ینی چی
ببین این آهنگا قشنگه ولی تا وقتی تو شعرو بشنوی.من خودم واسه ی دفعه دوم که یه آهنگو گوش میدم خود به خود گوشم میره رو موسیقیش و واقعا اعصابم خورد شد از این همه تکرار ناجور.بله رپ باید تکرار داشته باشه پس موسیقیش نسبت به کلاسیک، متال، سنتی و حتی پاپ ضعیفه.هر کدوم از این سازایی که گفتم بالا رو واسه من بیاری حتی بدون استاد و کلاس می تونم گوشی واست نتشو درارم.ینی هیچ نوازنده ی خفنی اینو نزده.کاملا مشخصه.بدون تعارف اگه شک داری در این مسئله می تونم با گیتار پرو نتشو در بیارم و بذارم برات.البته فک کنم خودت انقد وارد هستی که نیازی به این کار نباشه
تحصیلاتو چیکار داری؟!هنر چیزی نیست که بگیم که تحصیل داره می فهمه.یه چیز ذاتیه.ممکنه یکی دکترای موسیقی داشته باشه ولی کارش به اندازه کسی که هیچ تحصیلاتی نداره به دل نشینه
لایو زده میشه تو رپ؟پس خیلی بی کاره اون نوازنده که این کارو می کنه! والا ما کارای پاپ که لایو اجرا میشه هم نتشو می زدیم می گفتیم عجب نوازنده ی با حوصله و بی کاری داره که این پارت تکراری رو می زنه.دیگه رپ که والا خیلی تکراراش داغونه.هیچ پارتی نبود که بیش تر از 10 ثانیه باشه!تو ببین واسه یه آهنگ 2 دقیقه ای : 2*6=12.12 بار باید یه نت خیلی آسون و مسخره زده شه!تازه من هم 10 ثانیه رو پر گرفتم، هم آهنگا معمولا بیش تر از دو دقیقس
منظورم این نبود تو قشر رپر فرد ساز زن نداریم.ساز زدنش به درد عمشم نمی خوره طبق گفته های بالای من
برو تب 4 تا آهنگ متال بگیر با این نتای کشک مقایسه کن بعد می فهمی منظورم چیه!
خوبه که آدم منطقی باشه یکم.تعصب بیجا مخصوصا تو این زمینه ها که همه چیزش مشخصه خیلی ...ه :)