• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سبک موسیقی مورد علاقتون؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع میکائیل
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

سبک موسیقی مورد علاقتون؟

• رای‌دهندگان
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : سبک موسیقی مورد علاقتون؟

به نقل از Billy the kid :
سلام....
من عذر می خوام، ولی زپ زیر شاخه ای از موسیقی راکه جهت اطلاع همگان....
پس لابد متال هم زیر شاخه ی موسیقیه سنتیه =))

درباره ی رپ یه خورده بیشتر فکر کنی شاید ظاهر جذابی داشته باشه ولی ارزش هنریه چندانی نداره.
رو چه حسابی این حرف رو میزنی ؟ چرا با اعصاب من بازی می کنی ؟ ;D ، واقعا" چقد موسیقی خوندی ؟ از سیاوش قمیشی بیشتر میدونی ؟ دومین آهنگ مورد علاقه اش یه آهنگ رپ فارسیه ! ( یکی رو مثال زدم که قبولش داشته باشی ، والا خیلیا هستن که نصف اونام نمی دونی ، اما فقط چون رپ کار می کنن ارزش کارشون رو پایین میدونی )

هنره موسیقی به اینه که انسان رو به یه دنیایی به غیر از این دنیا ببره و برای چند لحظه هم که شده انسان رو از این دنیا به پرواز در بیاره و انسان رو از تعلقات ه دنیوی دور کنه نه اینکه انسان رو بیشتر وابسته ی این دنیا و مسائل مربوط به اون (سیاست و اجتماع و ...) کنه!
هممون درباره ی سیاست و مسائل تلخ اجتماعی زیاد شنیدیم و دربارش میدونیم و حتی به چشم ه خودمون هم می تونیم ببینیم. من که دیگه حالم از این جور سوژه ها به هم میخوره!
این تعریفارو از کجا میاری ؟ اینکه شما خوشت نمیاد ، یه بحث کاملا" جداست ، ربطی به اینکه باید چیجوری باشه نداره

رپ يه نوع موسيقي هست كه سياه هاي آمريكايي به دليلي بي سوادي در ساخت موسيقي ازش استفاده كردن تا اعتراضشون رو نشون بدن ، ولي الان تو مملكت ما رپ شده وسيله ايي براي آهنگ هاي بزن و برقص و شيش و هشت !
این دیگه شاهکاره ! واقعا" این تعاریف رو از کجا میارید ؟ :o

اما رپ یک موسیقیه اجتماعی سیاسیه واسه همین کلا گوش نمیدم مگر زدبازی که حسابش از بقیه جداست!
شما دم از موسیقی میزنی بعد میگی زدبازی ؟ هزار تا ایراد از رپ میگیری بعد میگی زدبازی گوش میدم ؟!!!!! 8-|

اگه از سبكي خوشت مياد ، اون نظر خودته !
دليل نميشه بگي رپ از همشون بهتره !
این درست ، ولی این از کجا اومد دیگه ؟
اتفاقا موسيقي رپ در دسته بندي ها جز ضعيف ترين ها قرار مگيره !
شما خودت موسیقی دسته بندی میکنی ؟

slipknot گوش بده.باز حداقل خواننده و درامرش خوبن.لیریکاشم من به شخصه دوست دارم البته
ایولا ، یکی ام پیدا شد slipknot گوش بده ، تنها متالی که گوش میدم همینان ، البته قبلنا خیلی تو نخشون بودم الان چند وقتیه دیگه گوش نمیدم ، یعنی کاراشو از هاردم پاک شده ، لینک دانلود هم پیدا نکردم ، اگه آرشیو داری برام بفرست

متال خيلي سبك خوبيه و سبك مورد علاقه ي منه
در ضمن هنرمند ترين هنرمندا رو نياز داره
متال واقعا" هنرمند میخواد،slipknot گوش کن ، بهترین متال بازان به نظر من ( هر چند از آواتارت پیداست که طرفداری )

سلام....
من عذر می خوام، ولی زپ زیر شاخه ای از موسیقی راکه جهت اطلاع همگان....
خیلی ممنون ، روشنمون کردی ، منم عذر میخوام ، کی گفته این مطالب زیبا رو ؟

.......

یادم رفت سبک مورد علاقه ام رو بگم

رپ فارسی که به شدت دنبال میشه
بلوز کارای فرهاد و کار آخر کاغذرکوردز رو خیلی دوس دارم
متال کارای slipknot رو دوست دارم
پاپ هم کارای سیاوش قمیشی و ابی
ترنس های سیاوش قمیشی رو هم دوست دارم ، کلا" سیاوش قمیشی هر سبکی کار می کنه من دوست دارم ( مثلا" بلوز )

به نقل از Amir - Eblis :
شما دم از موسیقی میزنی بعد میگی زدبازی ؟ هزار تا ایراد از رپ میگیری بعد میگی زدبازی گوش میدم ؟!!!!! 8-|
ایولا ، یکی ام پیدا شد slipknot گوش بده ، تنها متالی که گوش میدم همینان ، البته قبلنا خیلی تو نخشون بودم الان چند وقتیه دیگه گوش نمیدم ، یعنی کاراشو از هاردم پاک شده ، لینک دانلود هم پیدا نکردم ، اگه آرشیو داری برام بفرست
متال واقعا" هنرمند میخواد،slipknot گوش کن ، بهترین متال بازان به نظر من ( هر چند از آواتارت پیداست که طرفداری )

راجع به زد بازی فک کنم من گفتم :-? پستمو پیدا نکردم.در هر صورت اگه من گفتم چرت گفتم.رد می کنم حرفمو ;D
اسلیپ نات فول آرشیو دارم.تصویریم نزدیک 6 تا دی وی دی هست.
اسلیپ نات بهترین متال بازان؟؟! با تشکر واقعا ;D

اما در مورد رپ.شما چند تا آهنگ خیلی خفن به ما مخالفا معرفی کن گوش کنیم.چون موسیقی در رپ خیلی ضعیفه از نظر ما.شاید تا حالا آهنگ خوب نشنیدیم که همچین حرفی می زنیم :-?? ما رو قانع کن که موسیقی رپ قویه! ;D

هیچ جوره یعنی نمیتونی بفرستی ؟ لینک دانلود بده حداقل
فقط نظر شخصیمو گفتم ، JUST IT !
اما در مورد رپ.شما چند تا آهنگ خیلی خفن به ما مخالفا معرفی کن گوش کنیم.چون موسیقی در رپ خیلی ضعیفه از نظر ما.شاید تا حالا آهنگ خوب نشنیدیم که همچین حرفی می زنیم :-?? ما رو قانع کن که موسیقی رپ قویه! ;D
با کمال میل این کارو می کنم ، اول شما بگو ، تصورت از رپ چیه ؟ چه انتظاری داری ؟ کلا" رپ رو چیجوری می بینی ، تا بعد من شمارو قانع کنم

به نقل از Amir - Eblis :
با کمال میل این کارو می کنم ، اول شما بگو ، تصورت از رپ چیه ؟ چه انتظاری داری ؟ کلا" رپ رو چیجوری می بینی ، تا بعد من شمارو قانع کنم
دید بدی نسبت به رپ ندارم ولی با حرف نمی خوام قانع شم.شما همون آهنگو معرفی کن بی زحمت :)

ببینید ، شما اول باید بدونی که موسیقیه رپ موسیقیه اعتراضیه ! اینکه روی آهنگ کار خیلی دقیق و حرفه ای کار نشه یا تنظیم کار ترفند های جالب نداشته باشه ، چیزی از ارزشش کم نمی کنه ( ولی اگه باشه مسلما" بهش اضافه می کنه ) ، یکی از اصلی ترین نکات شعر هست ، شعرش هم با شعر پاپ فرق میکنه ( از لحاظ قافیه بندی و وزن ) ، اینکه تو این چند سال اخیر تو ایران خیلی طرفدار پیدا کرده و محبوب شده ، به خاطر مشکلات اجتماعی سیاسی هست که ایران داره ، چون رپ اینارو راحت بیان می کنه و میتونه صدای اعتراض مردم باشه ، اصطلاحا" انقد تو ایران گرفته !
نکته ی بعد اینکه رپ چند سبک زیر مجموعه داره ، ماهیت موسیقیش عوام پسند نیست ! یعنی طوری نیست که شما تو خونه یا ماشین بتونی با خونواده گوش بدی ، نه اینکه هیچکدوم از آهنگاشو نشه ، ولی در کل اینطوریه ( منظورم به خاطر کلماتی که به کار میره یا استایل خاص خوندن یا افکت ها نیست ، موضوع آهنگ ها معمولا" اینجوریه ، طرفدار خاص داره )
آهنگا : آلبوم صادق ( کاغذ رکودز ) - صبح به خیر ایران ، کل آلبوم رو می تونید دانلود کنید گوش کنید ، البته آهنگسازی های این آلبوم سخت و خیلی ریز نیست ، آهنگ سازی های ساده اما درست و قشنگی داره ، تنظیم هاش هم از نظر من قابل قبوله و میکس و مستر خوبی داره
آهنگ حسرت از حسین ( ابلیس ) ، آلبوم خواب در بیداری از مهدار ( کزاز رکوردز ) آلبوم قشنگ و قابل قبولی بود ، آهنگ سینه سپر از امیر خلوت ، اهنگ افسوس و اینجا ایرانه از بهرام ، آهنگ چالیم 2 از رپلرزه و حسین ( ابلیس ) و و و ...
البته این آهنگایی که معرفی کردم سبکهای موضوعیه مختلفی داره ، اجتماعی اعتراضی تا گنگ و پارتی .
باز هم شما اول باید یه تعاریفی برا خودت داشته باشی ، یه انتظاراتی داشته باشی ، بعد یه توضیحاتی رو هم در مورد سبک بدونی ، بعد آهنگش رو گوش کنی و قضاوت کنی

ببین من کلا نه رپ بلکه هیچ موزیک کامپیوتری و مصنوعی رو برای گوش دادن قبول ندارم. چون هیچ هنری نیست که چارتا افکت و صدای از پیش آماده رو سر هم کنی و اسمش رو بذاری موزیک. از شنیدن آهنگای زدبازی لذت میبرم چون ایدئولوژی شون رو خیلی دوست دارم و با عقاید من هماهنگه و جدا از اون سبک شون جدیدا به راک نزدیک شده و حتی پارت های الکتریکش رو خود مهراد اجرا میکنه. من خودم قبلا در کنار راک و متال رپ گوش میدادم و اون زمانی که هنوز رپ وارد ایران نشده بود من 2pac و امینم گوش میدادم و زمانی که هنوز هیچکس توی ایران هیچکس رو نمیشناخت من اولین آهنگای هیچکس که به انگلیسی خونده شده بود رو گوش میدادم ولی بعد که بیشتر روی کارای راک و متال زووم کردم فهمیدم تو این مدت فقط وقتم رو تلف کرده بودم. یک دلیل دیگه که از رپ متنفرم اینه که اشعارش کاملا سخیف و بی در و پیکره حتی همون رپر هایی که اجتماعی میخونن مثه یاس و بهرام! چون اساسا موضاعات اجتماعی و سیاسی انسان رو بیشتر به دنیای مادی متصل نگه میداره و جدا از اون هیچ تاثیری هم نداره جز نا امید کردن جامعه!
رپ فقط حرفه نه موزیک [-(
به نقل از تـــــــــــــــارا :
راجع به زد بازی فک کنم من گفتم :-? پستمو پیدا نکردم.در هر صورت اگه من گفتم چرت گفتم.رد می کنم حرفمو ;D

اسلیپ نات بهترین متال بازان؟؟؟ ;)) پس یعنی متالیکا و مگادث و آرچ انمی و ... هم سطح شون از اسلیپ نات پایین تره دیگه؟؟؟
یادته بهت گفتم لینکین پارک و اسلیپ نات عامه پسندن
حالا گرفتی حرفمو؟؟؟
هرکسی که از متال هیچی نمیدونه و هیچ سررشته ای از متال نداره بش بگی متال گوش میدی بهت میگه منظورت لینکین پارک و اسلیپ ناته؟؟؟ [-(
حتی کسی که اصلا پاپ گوش میده متال رو فقط لینکین پارک و اسلیپ نات میدونه!!!
کسی که زندگیش رپه و صبح تا شب رپ گوش میده هم متال رو لینکین پارک و اسلیپ نات میدونه!!! مثه همین دوست عزیز مون!!!
تا حالا کسی رو دیدی که متال رو با آرچ انمی و اسلیر و کریدل و منووار و مگادث و . . . شروع کنه؟؟؟ از هر متال بازی بپرسی اولین آهنگای متالی که گوش میداده چی بوده اسم همین دوتا گروه یا گروه دیگه ای در همین سطح رو بهت میگه! چرا؟ چون اینقدر سطح کارشون پایینه که درکش کار سختی نیست! الان انصافا خودت متال رو با چه گروه هایی شروع کردی؟؟؟

• لایک
امتیازات: Dizzy

ببین من کلا نه رپ بلکه هیچ موزیک کامپیوتری و مصنوعی رو برای گوش دادن قبول ندارم. چون هیچ هنری نیست که چارتا افکت و صدای از پیش آماده رو سر هم کنی و اسمش رو بذاری موزیک.
چه ربطی به حرف من داشت ؟ بعدشم کی گفته آهنگای رپ کامپیوتریه ؟ چند سال رپ کار کردی ؟
ز گوش دادن آهنگای زدبازی لذت میبرم چون ایدئولوژی شون رو خیلی دوست دارم و با عقاید من هماهنگه
برات متأسفم
اون زمانی که هنوز رپ وارد ایران نشده بود من 2pac و امینم گوش میدادم
متولد چه سالی هستی ؟
زمانی که هنوز هیچکس توی ایران هیچکس رو نمیشناخت من اولین آهنگای هیچکس که به انگلیسی خونده شده بود رو گوش میدادم
چرا دری وری میگی ؟ اولین آهنگ هیچکس فارسی بود ، بقیه آهنگاشم فارسی بود و هست ، اونی که تو گروهشون انگیلیسی میخونه ریوله که اولین آهنگا نبود
یک دلیل دیگه که از رپ متنفرم اینه که اشعارش کاملا سخیف و بی در و پیکره حتی همون رپر هایی که اجتماعی میخونن مثه یاس و بهرام! چون اساسا موضاعات اجتماعی و سیاسی انسان رو بیشتر به دنیای مادی متصل نگه میداره و جدا از اون هیچ تاثیری هم نداره جز نا امید کردن جامعه! رپ فقط حرفه نه موزیک [-(
کاملا" غلطه ! خب ترجیحا" در این مورد دیگه بات بحث نمی کنم چون تو اساسا" چیزی از موسیقی نمی فهمی ، همین که میگی رپ حرفه است نه موزیک کاملا" مشخصیه که بی اطلاعی
کسی که زندگیش رپه و صبح تا شب رپ گوش میده هم متال رو لینکین پارک و اسلیپ نات میدونه!!! مثه همین دوست عزیز مون!!!
چرا سفسطه می کنی حاجی ؟ من گفتم من این گروه رو بیشتر از بقیه دوست دارم ، من متال باز نیستم ، دنبال کارای متال هم نیستم ، همین گروه رو هم که میگم ، آرشیوشون رو ندارم و فقط چنتا از آهنگاشونو شنیدم و خوشم اومد ، در ضمن اون لینکین پارک که مشخصا" راک میخونن ربطی به متال ندارن ، منم حرفی اصلا" در اون مورد نزدم
اینروزا مد شده همه اسکیریم فر می تهران نگاه می کنن میرن پیج های منوتو بعد متال باز 150 ساله میشن !!

یکم کتاب بخون ، حداقل برو تو سایتهای مختلف مقاله های مختلف بخون ، بعد حکم بده !

............

راستی ، آخرم جواب پست 89 رو ندادی !

مثلا الآن فکر می کنین خدای راک و متال هستین...؟؟؟؟
تو تموم کتاب های معتبر و ایضا سایت های معتبر این مطلب رو نوشتن....

به نقل از Amir - Eblis :
چه ربطی به حرف من داشت ؟ بعدشم کی گفته آهنگای رپ کامپیوتریه ؟ چند سال رپ کار کردی ؟برات متأسفممتولد چه سالی هستی ؟چرا دری وری میگی ؟ اولین آهنگ هیچکس فارسی بود ، بقیه آهنگاشم فارسی بود و هست ، اونی که تو گروهشون انگیلیسی میخونه ریوله که اولین آهنگا نبودکاملا" غلطه ! خب ترجیحا" در این مورد دیگه بات بحث نمی کنم چون تو اساسا" چیزی از موسیقی نمی فهمی ، همین که میگی رپ حرفه است نه موزیک کاملا" مشخصیه که بی اطلاعیچرا سفسطه می کنی حاجی ؟ من گفتم من این گروه رو بیشتر از بقیه دوست دارم ، من متال باز نیستم ، دنبال کارای متال هم نیستم ، همین گروه رو هم که میگم ، آرشیوشون رو ندارم و فقط چنتا از آهنگاشونو شنیدم و خوشم اومد ، در ضمن اون لینکین پارک که مشخصا" راک میخونن ربطی به متال ندارن ، منم حرفی اصلا" در اون مورد نزدم
اینروزا مد شده همه اسکیریم فر می تهران نگاه می کنن میرن پیج های منوتو بعد متال باز 150 ساله میشن !!

یکم کتاب بخون ، حداقل برو تو سایتهای مختلف مقاله های مختلف بخون ، بعد حکم بده !

رپ رو با ارکسر سنفونی می خونن پس؟بابا کامپوتره دیگه.اااا
اکیپ متال این فروم قبل ازین که اصن منو تویی باشه متال گوش می کرد.پس از نظر سواد ایرادی بش وارد نیست
رپ موسیقی نداره دوست عزیز!امینم بالاخره آدم صاحب سبکی تو رپه.منم خیلی قبولش دارم.همون امینم موسیقی داره؟موسیقی رپ رو اصن مقایسه نکن با بقیه چیزا.رپ اصن موسیقی نداره.از نظر موسیقیایی هیچی نداره.این واقعیت مسئلس
اصلا رپ مگه گروه داره؟نوازنده دارن؟رپر یه نفره اگه گروهیم باشه همه خوانندن و هیچ کی ساز نمی زنه.حالا نظرت راجع به متال چیه؟درصد زیادی از گروها حتی خوانندشون هم ساز می زنه
در ضمن آلبوم اول و تا حدودی دوم لینکین پارک متال هستن

به نقل از HIM :
اینقدر سطح کارشون پایینه که درکش کار سختی نیست! الان انصافا خودت متال رو با چه گروه هایی شروع کردی؟؟؟
اسلیپ نات سطح کارش پایین نیست!آلبوم آخرشو می فرستم برات حالا می فهمی.
من خودم با کویین کلا شرو کردم ولی متال رو از لینکین پارک شرو کردم چون سی دیش دم دست بود خریدم وگرنه از خیلی وقت پیش تو تلویزیون متال می شنیدم جذب می شدم (برنامه کشتی کچ جم بود ... ;D).موقعی که کورن و خیلی گروهای دیگه گوش می دادم، نمی تونستم اسلیپ نات گوش کنم.اعصابم نمی کشید ;D ولی اصن اعصاب رو باید گذاشت کنار موقع آهنگ گوش دادن
در ضمن من مگه حرف بدی زدم تو پست قبلم که ...؟ ;D من منظورم این بود اسلیپ نات گروه خفنی نیست.جا به جا برداشت کردی گویا ;D
به نقل از Billy the kid :
مثلا الآن فکر می کنین خدای راک و متال هستین...؟؟؟؟
تو تموم کتاب های معتبر و ایضا سایت های معتبر این مطلب رو نوشتن....
کدوم سایتی چنین چرندیاتی نوشته؟ :)) بریم درشو گل بگیریم! لطفا دقیق منابعتو نام ببر :)
شما دچار سو تفاهم شدی گویا
ما تو متال یه سبک داریم که تلفیق رپ و متال هست که بهش میگن رپ متال (به قول محمدرضا رپتال).فک می کنم همین کافی باشه که بفهمید این دو سبک هیچ دخلی با هم ندارن :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا