• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اسلام ایرانی یا ایران اسلامی؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع AMT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

AMT

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشاپور
مدال المپیاد
المپیاد علوم آزمایشگاهی-المپیاد زبان-المپیاد ادبی-المپیاد ریاضی 3 دوره-المپیاد شیمی
دانشگاه
علوم پزشکی ایران (ان ش
رشته دانشگاه
پزشکی
اسلام ایرانی یا ایران اسلامی؟
سلام دوستان . در راستای طرح مطرح کردن انجمن تاریخ و... اینجا درباره اینکه آیا ایران باعث پیشرفت اسلام شد یا اسلام باعث پیشرفت ایران بحث خواهیم کرد.
به نظر شما ایران با ورود اسلام به عنوان پایگاه علمی مطرح شد یا از عهد باستان ایران کشور علمی بوده است؟

پاسخ : اسلام ایرانی یا ایران اسلامی؟

ایران از اول کشور دارای علم بوده و با ورود اسلام هم فرقی نکرده (همچنان علم تولید می کرده)
اما نمی شه منکر این قضیه شد که ورود اسلام بی اهمیت بوده، اولش ایران پسرفت داشته (که ناشی از جنگ بوده) ولی بعد به پیشرفتای بزرگی رسیده.
و البته اینم هست که چون از اون به بعد نام دانشمندای ما شبیه عربا شده ، الان بقیه اونا رو عرب می دونن!

ببینید من میگم خلق کردن آثار معماری و باستانی بزرگی مثل تخت جمشید ، بیستون ، حجاری ها ، معابد و ... نیازمند علوم پیشرفته زمان خودش بوده!
ایرانیا از تاجگذاری کورش تا مرگ یزدگرد همواره یکی از دو پایه قدرت جهان بودن.رقیبشون هم در زمانی یونان و در زمانی روم بوده!
خب اداره کشور به اون بزرگی نیازمند یک سری معلومات و دانش های بزرگ و فراگیره!
گذشته درخشان تمدن های قدیم ایران مثل جیرفت و سیلک و شهر سوخته هم که غیر قابل باوره....
ایران از همون اول قطب علمی بوده و با ورود اسلام هیچ شق القمری رخ نداده!
این نظر من هستش!

حالا نظر شما غیر اینه؟

×پست های متوالی ترکیب شدند×

ببینید ما ضعیف نشدیم اگه ایران اسلامی نمی شد یقینا مسیحی یا یهودی می شد که اونوقت ما الان مثل کشورای دیگه این فرهنگ مقاومتو نداشتیم
شاید بعضیا بگن ایران کشور ضعیفیه ولی اگه اینطور بود ما الان ایالتی از ایالات متحده آمریکا بودیم باید قبول کنیم کشورای دیگه از ما می ترسن >) >) >)

به نظر من کسی که میخواد پیشرفت کنه ، پیشرفتشو می کنه و ربطی به اسلامی یا غیر اسلامی بودن کشورش نداره . مثل خیلی از دانشمندا یا هنرمندایی که میشناسیم .
الآن اگه ژاپن پیشرفتی میکنه فکر نکنم به خاطر نبود اسلام باشه به خاطر خودشونه .

راست میگه شرایط محیطی و زمانی خیلی تاثیر همین پیشرفت ژاپنیا یا اجناس چینیا. این کشور با اینکه نفت و گازشون نسبت به جمعیتشون کمه ولی به دنیا سروری میکنن

بحث منحرف نشه!
من دارم درباره این حرف میزنم که آیا ایران قبل اسلام هم به همون اندازه بعد اسلام علمی و متمدن بوده یانه؟!!نظر من هم آری هست با دلایل و قراین مذکور که اگه بخواین کاملتر بگم

به نقل از A.M.T :
بحث منحرف نشه!
من دارم درباره این حرف میزنم که آیا ایران قبل اسلام هم به همون اندازه بعد اسلام علمی و متمدن بوده یانه؟!!نظر من هم آری هست با دلایل و قراین مذکور که اگه بخواین کاملتر بگم
بیشتر بازش کن :-\

هیشکدوشون فقط ایـــــــــــرانی { البته اگه اسلام ِ واقعی هم قاطیش بشه مشکلی نیس ! } اسلام ِ واقعیه ایرانی ;D

بهتره بگین حمله ی اعراب به ایران ، نه ورود اسلام به ایران
ایران تا قبل از حمله ی اعراب در اوج فرهنگ و علم بود اما بعد از حمله ی اعراب نه تنها اسلام به ایران نیومد بلکه فقط یکسری از سنت های اعراب مثلا حرم سرا در دربار شاهان ایران (عرب زده) وارد شد. البته پس از حمله ی اعراب در برهه هایی شاهان و حکیمانی پیدا شدند که برای بازگشت ایران به آن دوران طلایی تلاش کردند. مثل نادر شاه افشار ، امیر کبیر و ...
در ضمن اسم ایران به معنی سرزمین آریایی هاست و پیشوند و پسوند دیگری نمی گیرد. :x =D>

Back
بالا