اسلام ایرانی یا ایران اسلامی؟

• شروع کننده موضوع AMT
  • تاریخ شروع

sk1v

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی 3
شهر
تهران
پاسخ : اسلام ایرانی یا ایران اسلامی؟

آقا سعید در زمینه موسیقی صفی الدین ارموی و عبدالقادر مراغه ای فراموش نشود
در فلسفه جناب صدر المتالهین و استادش میرداماد همچنین سهروردی یا از معاصرین علامه طباطبایی و سید حسین نصر

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از HIM :
ببین قرار نیست شما به مرگ بگیری ما به تب راضی بشیم.
لپ کلام ایران قبل از حمله ی اعراب چیزی جز بزرگترین و مهمترین کشور دنیا در زمینه های علمی ، فرهنگی ، هنری و ... نبوده و مسلما پس از حمله اعراب جز از دست دادن جایگاه پیشین نبوده و نیست. هر نکته ی مثبت و پیشرفتی هم که ایران در این دوران داشته مربوط به خود مردم ایران بوده و اسلام و اعراب هیچ نقشی نداشتند. [-(
در ضمن اینو بدون که اگر این بلا توسط اعراب سرمون نمی اومد الان به جای این مقداری که از حکما و علما و ... ایران پس از حمله ی اعراب گفتی باید در چندین جلد کتاب فقط اسمه مشاهیر ایران رو می نوشتی. B-) x:

خب شما اینطور فکر کن و برو به همه پستهای منم منفی بده. اصلا همین الانشم ابر قدرتیم :)) بر منکرش لعنت. :D

خود فریبی و مالیخولیا که کاری نداره. جواب علمی هم نداری بدی منفی میدی همش چون کار دیگه ای از دستت بر نمیاد.

اوج افکار ارتجاعی و تحجر تاریخی و فرهنگی تو این بخش حرفهات معلوم میشه:

به نقل از HIM :
لپ کلام ایران قبل از حمله ی اعراب چیزی جز بزرگترین و مهمترین کشور دنیا در زمینه های علمی ، فرهنگی ، هنری و ... نبوده و مسلما پس از حمله اعراب جز از دست دادن جایگاه پیشین نبوده و نیست. هر نکته ی مثبت و پیشرفتی هم که ایران در این دوران داشته مربوط به خود مردم ایران بوده و اسلام و اعراب هیچ نقشی نداشتند. [-(

شما اصلا بگو کامپیوترم ایرانیای قبل از اسلام اختراع کردن. :D خب به جایی بر نمیخوره. وقتی کسی اینهمه علت و دلیل تاریخی و مشخص میاری براش اینطور میاد جواب میده. یا بهتره بگیم وقتی کسی در قرن 21ام در عصر پیشرفت و گفتگوی تمدن ها میاد و افکار نژادپرستانه مطرح میکنه، این آدم رو ما چه توقعی داریم ازش؟

اگر اینقدر مشاهیر قرار بود در دوران انحطاط ساسانی به وجود بیاد که به وجود میومد. نه اینکه فقط در رویاپردازی های شما به وجود بیاد.

من با کسانی که وقتی روز رو مستقیما بهشون نشون میدی و بازم وجودش رو کتمان میکنن بحثی ندارم.

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار
که تاج کیانی کند آرزو تفو بر تو ای چرخ گردون تفو

منم دیگه با شما حرفی ندارم.
خدا رو شکر همه ، همه چیز رو در این باره میدونن. البته به جز کسایی که حسه ایرانی بودن درشون مرده. [-(

khashayarfn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر - علوم تصمیم و دانش

ببخشید آقای سعید جان شما صفحه قبل اون مطالبی که من گذاشتم رو نخوندی! خواهشا بخون! شما بازم داری میگی ایران بدون اسلام هیچه! همون اول کار گفتم آخرش نه ما کوتاه میام نه شما و یه دعوا راه میوفته پس من دیگه جوابی نمیدم از بقیه هم میخوام جوابی ندن چون با حرفای ما گذشته عوض نمیشه! شما خودتم بکشی ایران همون جایی که 2500 سال پیش برده داری رو حذف کردن و در عوض اعراب همونایی هستن که با زناشون مثل برده رفتار میکنن! آخرین حرف من بود! زت زیاد!

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از HIM :
ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار
که تاج کیانی کند آرزو تفو بر تو ای چرخ گردون تفو

منم دیگه با شما حرفی ندارم.
خدا رو شکر همه ، همه چیز رو در این باره میدونن. البته به جز کسایی که حسه ایرانی بودن درشون مرده. [-(

یادت رفت به پست آخرم منفی بدیا.

بله خدا رو شکر که همه همه چیز رو می فهمن. خدا رو شکر که من ایرانی ام و در ایران امروز زندگی و فکر میکنم. خدا رو شکر مثل 98 درصد بقیه ایرانیای امروز مسلمانم. خدا رو شکر که تاریخ علمه و با شعر و خیال و وهم فرق پیدا کرده. خدا رو شکر که حقایق تاریخ روشنه و در مقابل حقایق تاریخ کسی چیزی نمیتونه بگه. کلا خدا رو شکر که این بحثم تموم شد. (;

به نقل از khashayarfn :
ببخشید آقای سعید جان شما صفحه قبل اون مطالبی که من گذاشتم رو نخوندی! خواهشا بخون! شما بازم داری میگی ایران بدون اسلام هیچه!

بنده هیچ نگفتم ایران بدون اسلام هیچه. حالا شما میخوای اینو به من نسبت بدی بده.

ضمنا ایران زمان ساسانی هم زمانی بود که زنها شون رو از ترس کاهنان زرتشتی پرده نشین می کردن. زمانی بود که کوچکترین مخالفت با آیین فاسد خودشون رو سرکوب میکردن. زمانی بود که اختلاف طبقاتی بیداد میکرد و تحصیل و علم آموزی مخصوص طبقه خاص و محدودی از جامعه بود.

در همین زمان هخامنشیان یک ایرانی نبوده که تاریخ ایران رو بنویسه. چون ایرانیان باستان زیاد اهل کتابت و خلق آثار علمی و تالیف کتاب نبودند. نه اینکه هیچ کتابی نبوده. بوده ولی نه در حدی که ایران باستان رو در زمینه علم شاخص بدونیم. تمام تاریخ زمان هخامنشیان رو تاریخ شناسان یونانی نوشتن. در همون زمان مکاتب علمی و فلسفی دریونان جریان داشته و دانشمندان بسیار زیاد یونانی بوده اند که اهل علم ودانش و خلق آثار علمی بودند. همین الانم در همه جای دنیا شناخته شده اند. این خودش نشون میده که چه ملتی در چه زمینه ای شاخص بوده.

ایرانیان باستان هم در زمینه های دیگر بسیار زیادی شاخص بودن ولی در علم و علم آموزی و کتابت آثار علمی و فرهنگی شاخص نبودن. شما به من بگو اینو قبول نداری؟ همه اینها که برده داری نمی کردن و تمدن داشتن و .... ربطی به علم و علم آموزی و کتابت آثار علمی و فرهنگی نداره. اینها ویژگی های دیگری هست که ایرانیان باستان داشتن و ما هم قبول داریم.

ضمنا گفتم هر وقت خواستید به همین شکلی که گفتم حاضرم گسترش علم و فرهنگ در ایران بعد از اسلام و قبل از اسلام رو مقایسه کنیم:

دانشمند در مقابل دانشمند

کتاب در مقابل کتاب

اختراع در مقابل اختراع

اکتشاف در مقابل اکتشاف

شاعر در مقابل شاعر

هنرمند در مقابل هنرمند

بنای فاخر و هنری در مقابل بنای فاخر و هنری

شما خودتونم منظور من رو متوجه میشید و خودتونم میدونید که ایران بعد از اسلام رشد علمی و فرهنگی چشمگیری کرده. ولی وقتی نمیخواید اینو قبول کنید نمیشه بحث رو ادامه داد. (;

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

اوه ...
یه مشکل اصلی که من بیبینم تو همه ی این حرف ها ، همه مشکل نژاد پرستانه دارن ...! با دعوا بحث رو نباید جلو برد ، با احساسات و .....
درکل ببخشید من پارازیت هستم ،
اما یک نکنه ی انکار ناپذیر اینه که ایران در زمان هخامنشیان و ..( کلا" قبل از اسلام ) یه پیشرفت ما فوق بشری داشته ...!!! هر روز چیز های بیشتری و جدید تری در موردشون کشف میشه که همش تقریبا" تکنولوژی جهان امروز ولی متنها خیلی ابتدایی هست ... . عده ی قلیلی از باستان شناس ها هم تخت جمشید رو جزو عجایب می دونن ..!!
خب حالا بعد از اسلام ،......،، من اصلا" الان قصد ندارم عقیده ی اصلی خودم رو بگم ..!! چون اون هم برمیگرده به احساساتی که دارم به نژادم ( آریایی) و این فوق العاده اشتباهه .....!!
ولی یک چیزی رو که می تونم با قاطعیت بگم اینه که زیاد نباید رو گذشته حساس بود و تعصب داشت ...!!! با ورود عرب ها به ایران تمام تاریخ و تمدنمون نابود شد تقریبا"( لااقل با کار فردوسی نصف زبانمون موند برامون!!) بعد از اسلام هم پیدایش چند تا دانشمند و شاعر و .... روندش کاملا" طبیعی بوده .. همیشه یه سری انسان هستن از هر تمدنی و در هر شرایطی واسه چیشرفت علم ....، پس وجود داشمند و شاعر و ..... هیچ چیزی رو تضمین نمی کنه ...، ما داریم در مورد تمدن حرف می زنیم ، در باره ی کل جامه..، ببینین ، در زمان هخامنشیان اگه شما پدرت کشاورز بود باید ده نسل بعدتم کشاورز بوده باشن ، هیچ جایی واسه پیشرفت نبود ، به عنوان یک کشاورز باید پیشرفت می کردی و این غلط ترین سیاستشون بود ! اسلام اومد یه تعادلی ایجاد کرد بین همه ی قشر های جامعه اما ما اون طور که می بینیم دانشمندان و بزرگ های جامعه هم بعد از اسلام نود درصدشون از بالاترین و ثروتند ترین افراد بودن ...اگه از لحاظ انسانی بررسی کنیم این طوریه ... هیچ تفاوتی نکرده ....! آدم ها همون بودن که هستن و اگه نخوان تغییر بدن همین خواهند بود ..!!!!
ببین برادر من ! این که بحث الکی نیست تو چند خط دربارش بحث کنیم بعد بگیم به خاطر فلان چیز فلان بهتر بوده یا ..... . از چندین جنبه باید بررسی شه ....!
باور کنین عقل خود من کفاف نمی ده نتیجه گیری آخرش رو کنم .....!
موفق باشین همتون .....
فقط یه چیزی که می دونم اینه که دوستان شما الان به عنوان جوانان آریایی این احساس ها به جاست اما توجه کنید که همین چیز ها زیادیش بحث رو به نژاد پرستی و ... میکشونه که که باعث نیشه از اعراب ببخشید ( کم شعور تر ) و از هیتلر بد ترشیم ...! ( بازم ببخشید این حرفه خودش نژاد پرستانه بود !!)

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

بله من فقط یک بُعدشو بررسی کردم. وگرنه حمله اعراب و دو قرن حکومت اعراب بر ایران (نه ورود اسلام) تاثیر منفی زیادی هم بر فرهنگ ما داشته. اونها هم جای خودش باید بررسی بشه.

مثلا یک موضوعی که میشه بررسی کرد رواج نژاد پرستی عربی و پست دونستن نژاد ایرانی در دوره حکومت های عربی بوده که از جمله نقاط بسیار بد اون دوره بوده. کلا نژاد پرستی از هر نوعش بده. اونم میتونیم بررسی تاریخی کنیم.

یا جریان صوفیه که تقریبا میشه گفت جنبه های منفی زیادی میتونسته داشته باشه.

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

به نقل از HIM :
dark-boy عزیز به چند تا از مشاهیر قبل از اسلام اشاره کردند.
در ضمن دوستان توجه داشتید که Saeed.A تاریخه 2500 ساله ی ایران رو کرد 1200 سال و بعد گفت که من افتخار میکنم که ایرانیم؟! :O :-/
مطمئن باش که نژاد آریایی ، نژاد برتره (حتی الان) . حالا شما دوست داری بگو نژاد پرستیه.
به جان خودم این نژاد پرستیه ...! باور کن نژاد پرستیه !!! تو رو خدا یه دقیقه بی طرف نگاه کنین به موضوع ...!!!!
هیتلر هم نژاد آریایی رو نژاد برتر می دونست ..... شما شاید الان بگین نه اون نژاد پرستیش خیلی بیشتر بود و .... نه این اصلا" درست نیست ..، با همین طرز فکر بریم جلو آخرش مثل اون میشیم ...، ..! ایبن طرز فکر اشتباهه و آخرش به " هیچی " خطم میشه ..... ببین ، از انیشتین فهمیده تر که نداشتیم ،( تا اونجایی که عقلم و اطلاعاتم بهم اجازه میده !!) اون خودش گفته " وقتی توانستم ثابت کنم همه ی انسان ها یکسانند ، آنگاه انسان سعادتمندی هستم .."
.......
بابا بیخیال زیاد خودتون رو درگیر گذشته نکنین ...، مهم الانه .....

• شروع کننده موضوع

AMT

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشاپور
مدال المپیاد
المپیاد علوم آزمایشگاهی-المپیاد زبان-المپیاد ادبی-المپیاد ریاضی 3 دوره-المپیاد شیمی
دانشگاه
علوم پزشکی ایران (ان ش
رشته دانشگاه
پزشکی

فاخرترین بناهای ایران مربوط به دوره طلایی اسلامه.
تخت جمشید هم کشکه!فیروز آباد و ... و ...
تاریخ می دونی چیه؟
هیچ کس منکر تمدن ایرانی نیست اما این ایرانیا هستن که اون کارها رو میکنن. نه به تعبیر شما اسلام طلایی

khashayarfn

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر - علوم تصمیم و دانش

به نقل از arman.a :
در زمان هخامنشیان اگه شما پدرت کشاورز بود باید ده نسل بعدتم کشاورز بوده باشن ، هیچ جایی واسه پیشرفت نبود ، به عنوان یک کشاورز باید پیشرفت می کردی و این غلط ترین سیاستشون بود ! اسلام اومد یه تعادلی ایجاد کرد بین همه ی قشر های جامعه.
ببخشید ولی این حرف اشتباهه من یه کتاب به شما میگم بخون بعد بیا اینجا
کتاب "پانته آ نوشته ی فواد فاروقی"
وقتی اسلام وارد ایران شد و سپاه عرب بر ایران چیره شد و ایرانیا مسلمون شدن بخشی از ایرانیا اجبارا در سپاه اسلام خدمت میکرد که اونا خط مقدم رو تشکیل می دادن و بایستی جلوی هجوم اولیه دشمن که شخت ترین قسمت جنگ هست رو میگرفتن بعد اعراب حمله میکردن! تمامی غنایم هم به اعراب میرسد! شما یه این میگی عدالت؟!! ایرانی حق سوار شدن بر اسب رو نداشت! شما به این میگی اعتدال؟ واقعا متاسفم برای خودم و بقیه ایرانیا که عدالت کورش رو داریم و میتونیم سرچشمه قرار بدیم ولی میایم....

• شروع کننده موضوع

AMT

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشاپور
مدال المپیاد
المپیاد علوم آزمایشگاهی-المپیاد زبان-المپیاد ادبی-المپیاد ریاضی 3 دوره-المپیاد شیمی
دانشگاه
علوم پزشکی ایران (ان ش
رشته دانشگاه
پزشکی

اگر در ایران فقط 100 نفر مثل تو فکر کنن که بیشتر از این حرف ها هم هستن هر بزغاله ای جرات پیدا میکنه که سد بسازه و آرامگاه کورش رو به آب ببنده!
در تمام دوران ها این ایرانی هست که حرف اول رو میزنه و بس...
اگر در دوران بعد از اسلام نام بیشتری از دانشمندان و ... میشنویم به این علت هستش که اون دوران به دوران ما نزدیکتر بوده!کتب و آثارشون هم به تعداد زیاد تکثیر می شده و در کتابخانه ها موجود بوده و مورد هجوم هیچ قوم وحشی مثل اعراب قرار نگرفتن(یادتون باشه مغول رو هم ایرانیا آدم کردن اما عربا رو نتونستن! در حالیکه به اسلام عریان که اعراب هرجور خواستن تحریف کردن اعتبار و آبرو بخشیدن)حالا شما ایران ساسانی رو مشاهده کن.کشوری که منابع و گنجینه های یک دولت 1200-1400 ساله رو در اختیار داره!

بذار یک داستان رو برات روایت کنم:
سعد ابن ابی وقاص فرمانده فاتح تیسفون وقتی به کتابخانه عظیم اون میرسه میمونه که چه کنه.نامه به عمر مینویسه و میگه با این همه کتاب چه کنم؟؟
عمر میگه که قرآن کتاب کاملی هستش که خدا برای ما فرستاده و به سایر علوم نیازی نداریم! همه کتاب هارو بسوزونین!
اعراب هم تمام کتتاب هارو میسوزونن یا به رود میریزن! حالا این اتفاق در سایر شهر های بزرگ ایران هم افتاده! دیگه چی از اون علوم و دانشمندان اون میمونه؟؟؟؟

مگه میشه بدون هیچ علم و سیاستی دنیای شرق رو در طول این مدت اداره کرد؟؟؟؟؟
مگه میشه اون همه آثار بدیع معماری رو خلق کرد؟؟؟؟ خوبه که محمد رسول الله(ص) میگه که اگر هنر (علم) در ثریا هم باشد مردانی از پارس بدان دست خواهند یافت
خب دیگه حرفی نمیمونه!دانشمندا هنوز نمیدونن ایرانیا چطوری با ساروج و گل اون طاق و قوس بزرگ (طاق خسرو) رو آفریدن!
هنوز دانشمندا نتونستن کشف کنن که چطوری ایرانیا سنگ های بزرگی که تخت جمشید رو اونا قرار داره رو ساختن یا حمل کردن به اونجا!
جدیدا کشف شده که ایرانیا برای برپا نگهداشتن ستون های کاخ هاشون از یک آلیاژ خیلی خاص که از سرب و فولاد و ... تشکیل میشده استفاده کردن!
تو تماما داری به تاریخ وطنت توهین میکنی!اعراب که مسلما هیچ کاره بودن اما هنر نزد ایرانیان است وبس!

mahshi:D

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان1طهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
نجوم-زيست.... دوس دارم !!!

واقعا این چیزا مسائلی نیستن که با یه تاپیک و 4 تا پست واسه یه آدم حل بشن. هر کس بنابرکلی چیز که از بچگی تا حالا روش تاثیر گذاشته تصمیم می گیره. با این جور بحث نظر کسی عوض می شه؟

• شروع کننده موضوع

AMT

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشاپور
مدال المپیاد
دانشگاه
علوم پزشکی ایران (ان ش
رشته دانشگاه
پزشکی

خب وظیفه ما همینه که نظر ها رو یکسان کنیم. من الان در یک خانواده مذهبی زندگی میکنم اما وطنم رو از مذهبم بیشتر دوست دارم. اگر یک ایران بزرگ و آباد بخواهیم باید نظر های خودمون رو یکی کنیم و با اتحاد نظر و عقیده به جلو بریم!

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

به نقل از khashayarfn :
ببخشید ولی این حرف اشتباهه من یه کتاب به شما میگم بخون بعد بیا اینجا
کتاب "پانته آ نوشته ی فواد فاروقی"
وقتی اسلام وارد ایران شد و سپاه عرب بر ایران چیره شد و ایرانیا مسلمون شدن بخشی از ایرانیا اجبارا در سپاه اسلام خدمت میکرد که اونا خط مقدم رو تشکیل می دادن و بایستی جلوی هجوم اولیه دشمن که شخت ترین قسمت جنگ هست رو میگرفتن بعد اعراب حمله میکردن! تمامی غنایم هم به اعراب میرسد! شما یه این میگی عدالت؟!! ایرانی حق سوار شدن بر اسب رو نداشت! شما به این میگی اعتدال؟ واقعا متاسفم برای خودم و بقیه ایرانیا که عدالت کورش رو داریم و میتونیم سرچشمه قرار بدیم ولی میایم....
:-\ ...
شما هم سعی کنین اول منظور نویسنده رو بفهمین بعد نظر بدین ...!
بله ... حرف شما صحیح ولی من منظورم از اسلام در ایران ، وقتی بود که حکومت های مستقل مثل طاهریان و دیلمیان و .... بود ، خب اون حرفی هم که شما می زنی مربوط میشه به وقتی که ایران تحت تسلط عرب ها بود ، و شما از چند تا عرب ( با همون ویژگی هایی که خودتون تو حرفاتون می گی ) چه انتظاری داری آخه ؟ ^-^
من توی این حرفم فقط مقایسه کردم پیشرفت ها یا پسرفت ها ی انسانی رو هرچند خیلی ناقص بعد و قبل از اسلام ..!
بله در مورد اون چیزی هم که گفتین ، باید بگم من خودم مطالعه ی تاریخی خیلی بیشتر از سایر علوم انسانی داشتم و دارم و با خوندن کتاب های مثل مدیریت وروش کوروش بزرگ (گزنفون) و یه کتاب های درباره ی بعد از اسلام ولی کلی مثل خواجه تاجدار خوندم ، الکی نمی یام حرف بزنم ، همین جوریش هم با وجود اینکه خیلی طلاعاتم ضعیفه از پدر و مادرم که سرزمین جاوید رو کامل خوندن کمک می گیریم ، در کلب از لحظ منبع مشکلی ندارم ، شما کخ نمی تونی همه ی این ها رو زیر سوال ببری ؟
ببین ، عدالت کوروش بزرگ یه چیز دیگه بود و این چیزی که ما داریم دربارش حرف می زنیم یه چیز دیگه ، این سیاستشونه ....، تو رو خدا قاطی نکن این مفهموم ها رو با هم .... .

آرمان آریا

کاربر حرفه‌ای
شهر
شیراز

به نقل از A.M.T :
اگر در ایران فقط 100 نفر مثل تو فکر کنن که بیشتر از این حرف ها هم هستن هر بزغاله ای جرات پیدا میکنه که سد بسازه و آرامگاه کورش رو به آب ببنده!
اگر در دوران بعد از اسلام نام بیشتری از دانشمندان و ... میشنویم به این علت هستش که اون دوران به دوران ما نزدیکتر بوده!کتب و آثارشون هم به تعداد زیاد تکثیر می شده و در کتابخانه ها موجود بوده و مورد هجوم هیچ قوم وحشی مثل اعراب قرار نگرفتن(یادتون باشه مغول رو هم ایرانیا آدم کردن اما عربا رو نتونستن! در حالیکه به اسلام عریان که اعراب هرجور خواستن تحریف کردن اعتبار و آبرو بخشیدن)حالا شما ایران ساسانی رو مشاهده کن.کشوری که منابع و گنجینه های یک دولت 1200-1400 ساله رو در اختیار داره!

سعد ابن ابی وقاص فرمانده فاتح تیسفون وقتی به کتابخانه عظیم اون میرسه میمونه که چه کنه.نامه به عمر مینویسه و میگه با این همه کتاب چه کنم؟؟
عمر میگه که قرآن کتاب کاملی هستش که خدا برای ما فرستاده و به سایر علوم نیازی نداریم! همه کتاب هارو بسوزونین!
اعراب هم تمام کتتاب هارو میسوزونن یا به رود میریزن! حالا این اتفاق در سایر شهر های بزرگ ایران هم افتاده! دیگه چی از اون علوم و دانشمندان اون میمونه؟؟؟؟

مگه میشه اون همه آثار بدیع معماری رو خلق کرد؟؟؟؟ خوبه که محمد رسول الله(ص) میگه که اگر هنر (علم) در ثریا هم باشد مردانی از پارس بدان دست خواهند یافت
خب دیگه حرفی نمیمونه!دانشمندا هنوز نمیدونن ایرانیا چطوری با ساروج و گل اون طاق و قوس بزرگ (طاق خسرو) رو آفریدن!
هنوز دانشمندا نتونستن کشف کنن که چطوری ایرانیا سنگ های بزرگی که تخت جمشید رو اونا قرار داره رو ساختن یا حمل کردن به اونجا!
جدیدا کشف شده که ایرانیا برای برپا نگهداشتن ستون های کاخ هاشون از یک آلیاژ خیلی خاص که از سرب و فولاد و ... تشکیل میشده استفاده کردن!
تو تماما داری به تاریخ وطنت توهین میکنی!اعراب که مسلما هیچ کاره بودن اما هنر نزد ایرانیان است وبس!
الان شما داری این رو به من میگی ..؟؟؟؟؟ ^-^ ^-^ همون حرفی رو که به khashayarfn می زنم به شما هم می گم ، منظور نویسنده رو اول سعی کنین بفهمین بعد نظر بدین ....
ببین ، این یه اتفاق اشتباهیه که افتاده ، شما به اسلام را به ^-^حکومت عمر میبینی ، معلومه همه سیاستاشون اشتباه بوده ، دیگه ،
ببخشید ، شما که الان داری این حرف رو میزنی ، به من بگو تفاوتت رو با اون عرب های جاهل و نژاد پرستی که خودتون ازشون حرف میزنین؟ ببین من به همه ی شما پیشنهاد می کنم فقط کتاب " نبرد من " (سرگذشت آدولف هیتلر به دست خودش ) رو بخونین،، شاید ........!
این قدر تو گذشته موندن که اصلا" حال و آینده رو نمیبینین ،

Emperor of Shadow

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
خیلی دور
رشته دانشگاه
هوافضا

به نقل از Emperor of Shadow :
ببینید ما ضعیف نشدیم اگه ایران اسلامی نمی شد یقینا مسیحی یا یهودی می شد که اونوقت ما الان مثل کشورای دیگه این فرهنگ مقاومتو نداشتیم
شاید بعضیا بگن ایران کشور ضعیفیه ولی اگه اینطور بود ما الان ایالتی از ایالات متحده آمریکا بودیم باید قبول کنیم کشورای دیگه از ما می ترسن (< (< (<
آی کسایی که منفی میدید آمریکا بمب اتم نداره هارپ نداره چی کم داره به ایران حمله کنه

میکائیل

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی / هنرستان
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات نمایشی

به نقل از A.M.T :

امیر جان این قضیه ی کتاب سوزی و تخریب بناهای فرهنگیه ایران توسط اعراب فقط مربوط به زمان حمله ی اعراب نیست الانشم که تو قرن 21 زندگی میکنیم عده ای ایرانی عرب صفت هستند که واسه تخریب تخت جمشید سد میزنن ، واسه تخریب نقش رستم کنارش ریل قطار میکشن ، و همین که خیلی از کتاب ها مجوز چاپ نمی گره فرقی با کتاب سوزیه اعراب نداره.
آدم بی فرهنگ و کوته فکر زیاده ، فقط عمر نبود. [-(

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از A.M.T :
تخت جمشید هم کشکه!فیروز آباد و ... و ...
تاریخ می دونی چیه؟
هیچ کس منکر تمدن ایرانی نیست اما این ایرانیا هستن که اون کارها رو میکنن. نه به تعبیر شما اسلام طلایی

ما ادعا میکنیم که بنا های فاخر و فرهنگی که امروز در ایران باقی مونده، اغلبش مربوط به دوران پس از اسلامه. حالا شما میتونید دلیل بیارید که در گذر زمان بناهای باستانی از بین رفته. این قابل قبوله ولی به هر صورت اون چیزی که الان هست چندین برابر بناهای باستانی، بنای مربوط به بعد از اسلام داریم.

حالا ما روی بنا بحث نکردیم که شما به بنا گیر دادی. ما در مورد اینکه آیا ایران باستان قطب علم و دانش بوده یا نه داریم بحث میکنیم. و اینکه آیا اسلام فرهنگی رو در ایرانیان ایجاد کرده که دانش و علم پس از ورود اسلام بین ایرانیان گسترش پیدا کرده.

ما هم نگفتیم که اعراب ساختن یا اسلام که شخص نیست که بخواد بسازه. اسلام در ایرانیان تغییرات فرهنگی ایجاد کرده. این تغییرات فرهنگی باید بررسی بشه. ادعای ما اینه که یکی از این تغییرات این بود که اسلام فرهنگ کتابت، مطالعه ، تحقیق، تالیف آثار علمی و فرهنگی و... رو در بین ایرانیان گسترش داد نسبت به قبل از اسلام. آیا شما این رو قبول ندارید؟ اگر قبول ندارید بگید که روی همین موارد بحث کنیم.

ما نمیگیم این فرهنگ رو اعراب به ایران آوردند. خود اعراب هم پیش از اسلام چنین فرهنگی نداشتند و حتی بسیار سطح علمی و فرهنگی پایین تری نسبت به ایرانیان داشتند. ولی اسلام در تمام ملت ها از جمله اعراب و ایرانیان یک سری تغییرات فرهنگی پدید آورد که یک موردش همینه.

بنده با توجه به جملاتی که از شما دارم می بینم کم کم دارم به این نتیجه میرسم که شما تاریخ نمی دونید چیه. تاریخ یک علم و محتوای نسبتا ثابتی داره. تاریخ مجموعه افکار و احساسات پان ایرانیستی شما نیست که هر طور مایل بودید تغییرش بدید. تاریخ اون چیزی هست که در دانشگاههای روز جهان و مجامع آکادمیک دنیا قبول دارند. نه افکار و احساسات من و شما.

به نقل از A.M.T :

اولا که درست صحبت کن. شما که ادعای ادب میکنی از شما بعیده. قضیه سد اصلا ربطی به مساله مورد بحث ما نداره. بحث تو بحث نیار.

اینکه در تمام دوران ها این ایرانی هست که حرف اول رو میزنه و بس...
یا اینکه هنر نزد ایرانیان است و بس...

جملات بسیار زیبایی هستند. همه ما ایرانی ها این جملات رو دوست داریم. احساسات وطن پرستانه ما رو تحت تاثیر قرار میده این جملات. اما آیا واقعا در تمام ادوار تاریخ ایرانیان حرف اول رو زدن؟ آیا تاریخ اینو میگه؟

ببین پسرم سن نوجوانی و ابتدای آشنایی افراد با تمدن عظیم و قدرتمند ایران باستان این تفکرات رو در هر کسی به وجود میاره. اما بذار از یک زاویه دیگه به موضوع نگاه کنیم:

فرض کن که من بگم علم نزد ایرانیان است و بس.
هنر نزد ایرانیان است و بس.
اختراع نزد ایرانیان است و بس.
اکتشاف نزد ایرانیان است و بس.
فرهنگ نزد ایرانیان است و بس.
و....

خب کجای دنیا، در کدام دانشکده تاریخ، در کدام دانشگاه مشهور دنیا، در کدام دانشگاه اروپا و امریکا، ذره ای برای این جملات اعتبار قائلند؟ یک تاریخ شناس غیر ایرانی نه دوستی با ایرانیان داره و نه دشمنی. جهانیان و مجامع علمی تاریخی جهان نسبت به تاریخ هر ملت و کشوری اونطور که بوده و هست قضاوت میکنه.

این همه ملت و این همه فرهنگ و تمدن در کنار ایرانیان در تاریخ جهان وجود داشته. در دوره ای و در زمینه ای ایرانیان درخشیدند و در دوره های دیگه و زمینه های دیگه، ملت های دیگه. دنیا تاریخ رو اینطور مطالعه و بررسی میکنه.

شما امشب برو و از روی این جملات صد بار در دفترت بنویس. به کجا بر میخوره؟ فکر میکنید اگر برای ایران باستان تاریخ و افتخارات اغراق آمیز بسازیم و سایر تمدن ها رو هم هیچ حساب نکنیم، بیشتر ایرانی میشیم؟ یعنی ایرانی بودن مساوی است با گفتن جملات پان ایرانیستی؟

یعنی اگر من بگم همه چیز کلا نزد ما ایرانیان بوده و بس، من میشم یک ایرانی اصیل؟ و اگر یک نفر بخواد تاریخ و فرهنگ هر ملت در هر دوره ای هر طور که بوده بررسی کنه همراه تمام نقاط قوت و ضعفش، این فرد عرب زده میشه؟

شما میخواید تاریخ رو بررسی کنید؟ یا اینکه یک سری جمله از ذهن خودمون بنویسیم و لذت ببریم؟ خب خیلی لذت بخشه خودمونو برای خودمون بزرگ کنیم. ولی خب آخرش که چی؟ درست میشه مشکلاتمون؟ مایه عبرت میشه واسمون؟ دانشمند میشیم؟ خب چی میشه؟ من بگم ایرانیان سوپر من بودن و فوق بشر بودن چی میشه؟ چه حقیقتی تغییر میکنه؟ دنیا هم همین عقیده رو داره؟

ما یک کلام گفتیم اسلام (نه اعراب) در ایران باعث گسترش فرهنگ علم آموزی و کتابت و تالیف و تحقیقات علمی شد. و برای این حرف هم دلایل تاریخی مشخص وجود داره.

گفتیم ایران باستان در کنار یک تمدنی مثل یونان باستان، تمدن بزرگی بوده و خیلی ویژگی های بزرگ و افتخار آمیزی داشته ولی قطب علمی نبوده. باز هم دلایل تاریخی و مدارک تاریخیش مشخصه.

یک ایرانی نداریم که تاریخ دوره هخامنشیان رو نوشته باشه و چیزی الان به دست ما رسیده باشه. تمام تاریخ ایران باستان رو بررسی کنیم نهایتا یک تعداد معدود فیلسوف و منجم و ریاضی دان و... بتونیم پیدا کنیم که اینا کتابی نوشته باشند. نظریه ای داده باشند. چیزی رو کشف کرده باشند. در دنیا شناخته شده باشند.

یک نفر در ایران یک کتاب از تاریخ کشور خودش در دوره هخامنشی ننوشته ولی معاصر همون دوره اونقدر کتابت و نوشته و خلق آثار علمی و فرهنگی رواج داشته که دست کم سه تارخی نویس یونانی تاریخ کشور ما رو نوشتن.

اینطور نیست که چیزی بوده و از بین رفته. ما از دوره هخامنشیان حتی ریز حسابرسی های مالی و اداری رو در اختیار داریم. چیزی که هیچ ملت و کشوری از تاریخ 2500 سال قبلش نداره. یعنی ایرانیان باستان به این اهمیت میدادن و این کار رو کردن. ولی تاریخ ننوشتند. اثر کتابت شده علمی و فرهنگی زیادی به جا نذاشتند.

ولی معاصر همون دوره در یونان باستان این فرهنگ وجود داشته و علت کتمان ناپذیر اون هم چندین دانشمند و آثار و اکتشافات و نظریات علمی و فلسفی هست که هنوز هم در تمام دانشگاه های و مدارس دنیا میشناسند. همین الان اگر به یک بچه در ایران بگید 5 دانشمند یونان باستان رو نام ببر کاملا میتونه این کار رو انجام بده. هنوز هم پایه خیلی از مکاتب علمی جهان نظریات یونان باستان هست. خیلی از عبارت های علمی در دنیا ریشه یونانی داره. اینها رو که نمیشه کتمان کرد. خب چطور ممکنه که قدمت و گذر زمان باعث نابودی این فرهنگ علمی نشده و این همه حمله نظامی و ویرانی که در یونان شده باعث نابودی این مکاتب علمی نشده، اما درایران باستان همه چیز بوده و از همه دنیا هم بیشتر بوده و یک دفعه همه آثار و نام و نشان اونها هم همگی از بین رفت؟ خب کجای دنیا این حرف رو قبول دارن؟

داشتن یک کشور پهناور، یک تمدن بزرگ، حتی یک زندگی شهروندی غنی و پیشرفته، ارتباط مستقیمی با قطب علمی و فرهنگی بودن در جهان نداره. گستره امپراطوری که چنگیز مغول تشکیل داد چندین برابر ایران باستان بود. اما هیچ کس مغول ها رو دارای مکتب علمی و فرهنگی نمیدونه و هیچ کس اونها رو قطب علمی دنیای زمان خودشون حساب نمیکنه.

اگر با این حرفها مشکل دارید بگید که روی همین ها بحث کنیم. احساسات وطنیمون رو نیومدیم اینجا برای همدیگه بنویسیم. اومدیم بحث تاریخی کنیم.

لازم نیست وقتی حرف تاریخی ندارم بزنم ته پستم بیام داد بزنم آی مردم من ایرانو دوست دارم که خواننده رو تحت تاثیر احساسات وطن پرستانه قرار بدم. (;

• لایک
امتیازات: s.h

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

بنا های فاخر و فرهنگی که امروز در ایران باقی مونده، اغلبش مربوط به دوران پس از اسلامه
بد گیر سه پیچ دادی ها
شما که معاون انجمن تاریخی ویل دورانتو که میشناسی انشا...
"اگر آن چیزی را که اعراب به واسطه ی اسلام از ایران گرفتند را از آنها بگیریم عرب می ماند و شترش"
حالا هی بگو تمدن اسلامی
عزیز من اسلام دینه و مسلک
تمدن می دونی چیه؟برو تحقیق کن لغت نامه ی دهخدا رو هم بخونی کفاف حالتو میده
تمدن مربوط به اقوامه نه ادیان
اعراب اگه تمدنی داشتن رو می کردن
تمدن اسلامی همون تمدن ایرانیه که اسم مذهبی داره به نوعی کلای شرعیه

ISO9002

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی
دانشگاه
صنعتی امیرکبیر

به نقل از damad masoodi :
بد گیر سه پیچ دادی ها
شما که معاون انجمن تاریخی ویل دورانتو که میشناسی انشا...
"اگر آن چیزی را که اعراب به واسطه ی اسلام از ایران گرفتند را از آنها بگیریم عرب می ماند و شترش"
حالا هی بگو تمدن اسلامی
عزیز من اسلام دینه و مسلک
تمدن می دونی چیه؟برو تحقیق کن لغت نامه ی دهخدا رو هم بخونی کفاف حالتو میده
تمدن مربوط به اقوامه نه ادیان
اعراب اگه تمدنی داشتن رو می کردن
تمدن اسلامی همون تمدن ایرانیه که اسم مذهبی داره به نوعی کلای شرعیه

من اون همه مطلب تایپ کردم و اون همه حرف زدم. ولی چون نمیتونستی جواب اونها رو بدی و احتمالا حتی شاید نخونده باشی، اومدی و یک جمله رو نقل کردی و یک حرفی زدی که اصلا معلوم نیست چه ربطی به بحث ما داره.

من صد بار هم میگم اعراب وقتی به ایران حمله کردن هیچی نداشتن. اصلا ما به اعراب کاری نداریم. ما در مورد فرهنگ و تمدن ایرانیان داریم بحث میکنیم.

شما اساسا آثار فرهنگی آیین ها، ادیان و انقلاب های فرهنگی بر تمدن ها رو نمی دونی. من میدونم تمدن چیه. شما اگر خیلی میخوای بحث کنی کل مطلبی که نوشتم رو بخون بعد جواب حرف منو بده. اون چیزی که در موردش بحث هست رو بگو.

من بازم میگم ما اصلا کاری به اعراب نداریم. ولی چون شما هیچ چیزی در مقابل بررسی تاریخی خود ایران ندارید که بگید هی ربطش میدید به اعراب و ایرانیان رو با اعراب مقایسه میکنید.

من دارم ایران بعد از اسلام و ایران قبل از اسلام رو مقایسه میکنم. لطفا موضوع بحث رو متوجه بشو بعد بیا بحث کن.

بالا