stevendeljoo
داماد مسعودی
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی نیشابور
- شهر
- نیشابور
- سال فارغ التحصیلی
- 1391
- مدال المپیاد
- ندارم
- دانشگاه
- امیرکبیر
- رشته دانشگاه
- برق
پاسخ : اسلام ایرانی یا ایران اسلامی؟
کتابایی که اعراب سوسمارخور یا بقیه ی اقوام سوزوندن رو خوندی که می گی؟
شما می گی تمدن ما با اسلام شکوفا شد ولی به نظر من شکوفه زد! نه اسلامو کامل گرفتیم نه سنن و شعایر خودمونو حفظ کردیم
سنت بد باقی نمیمونه سنت هایی که از دوره ی ایران پیش از اسلام باقی مونده حتما خوب بوده
شما که سنگ تمدن درخشان اسلامی رو به سینه می زنی از انحطاط اخلاقی شدید اون دوران خبر داری؟
دورویی و نفاق و بددهانی از ثمرات همون دورانه
ایرانی دروع نمی گفت تهمت نمی زد فحش نمی داد....
کتاب عبید زاکانی آینه ی تمام نمای ادب مردم دورانشه تو اون کتاب چیزایی نوشته که الان هم شرم آوره خوندنش
مگه فقط پیشرفت دانش مهمه؟نیاز های اخلاقی جوامع مهم نیست؟
یعقوب لیث که می خواست نیشابورو بگیره یک ساعت قبل از فتح نیشابور همه به عربی بهش فحش میدادن
همین که نیشابورو فتح کرد همه حتی بزرگان که دیدن فارسی حرف میزنه به فارسی اصیل و فصیح مدحشو گفتن!چرا؟
این نشون دهنده ی دورویی و انحطاط اخلاقی نیست
میگی من به ی جمله ت گیر دادم مگه نمی دونی مشت نمونه ی خرواره؟
شما از کجا می دونین نساخت؟این خون پاک آریایی اگر دانشمند و فرهنگ میساخت که در دوران خودش میساخت. چطور دهها برابرش در دوره طلایی اسلام ساخته شد؟
کتابایی که اعراب سوسمارخور یا بقیه ی اقوام سوزوندن رو خوندی که می گی؟
شما می گی تمدن ما با اسلام شکوفا شد ولی به نظر من شکوفه زد! نه اسلامو کامل گرفتیم نه سنن و شعایر خودمونو حفظ کردیم
سنت بد باقی نمیمونه سنت هایی که از دوره ی ایران پیش از اسلام باقی مونده حتما خوب بوده
شما که سنگ تمدن درخشان اسلامی رو به سینه می زنی از انحطاط اخلاقی شدید اون دوران خبر داری؟
دورویی و نفاق و بددهانی از ثمرات همون دورانه
ایرانی دروع نمی گفت تهمت نمی زد فحش نمی داد....
کتاب عبید زاکانی آینه ی تمام نمای ادب مردم دورانشه تو اون کتاب چیزایی نوشته که الان هم شرم آوره خوندنش
مگه فقط پیشرفت دانش مهمه؟نیاز های اخلاقی جوامع مهم نیست؟
یعقوب لیث که می خواست نیشابورو بگیره یک ساعت قبل از فتح نیشابور همه به عربی بهش فحش میدادن
همین که نیشابورو فتح کرد همه حتی بزرگان که دیدن فارسی حرف میزنه به فارسی اصیل و فصیح مدحشو گفتن!چرا؟
این نشون دهنده ی دورویی و انحطاط اخلاقی نیست
میگی من به ی جمله ت گیر دادم مگه نمی دونی مشت نمونه ی خرواره؟