• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فکر میکنی چقد جرئت داری؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sara .s
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فکر میکنی چقد جرئت داری؟

برگه خروج جعل کردم،رفیقم باهاش از مدرسه در رفت.(2 بار) ;D

یه دفه تو راهنمایی دبیر داش درس میداد پشتش به ما بود شیرو پرت کردم تو تخته کنار سرش ترکید :)) یک حالی داد
یه بارم شیمیی تکلیف داده بو زنگ آخر داشتیم باش وقتی اومد سر کلاس فقط دو نفر سر کلاس بودیم

از این جرئت بیشتر که 90 نفر رو رهبری کردم و امروز فقط 20 نفر رفتن مدرسه؟!!! ;D

ما هم یه بار با چند تا از دوستام از مدرسه جیم شدیم رفتیم ایرانویچ پیتزا خردیم

یه بار هم سر کلاس اعصابمون از دست معلم زبانمون خرد شد هممون بدون این که چیزی بگیم یکدفعه پا شدیم رفتیم بیرون واقعا تعجب کرده بود اون مونده بود چی‌ بهمون بگه

و به تازگی هم که سر کلاس عربی‌ قرار گذشتیم راس ساعت ۱۲ هممون بگیم کیه...کیه....و گفتیم معلممون داشت از ترس سکته میکرد دو تا منفی‌ نفریبهمون داد ولی‌ خوب خیلی‌ خوش گذشت

یک بار هم از یکی‌ از برگه‌های خروج قبلیم استفاده کردم دوستم رفت پیتزا خرید بعد برگشت مدرسه هیچکی هم نفهمید
>) >)

• لایک
امتیازات: Sajal

شنیدم چند روز پیش بچه های اون کلاس قرار گذاشته بودن سر یه ساعتی همه مقنعه هاشونو بکشن جلو و عقب!!
بع سر ساعت با علامت یکی از بچه ها شروع شده بوده !!
همه مقنعه ها جلو بوده و همه باهاش ور میرفتن!!!
زنگ امادگی دفاعیشون بوده.
بعد معلمه میگه: بچه ها شما دارین یه کاری میکنین ولی من نمیفهمم چیه!!!!!

یه روز قبل از کلاس ریاضی با بچه ها قرار گذاشتیم یه کاری کنیم دبیر ریاضیمون نیاد سر کلاس . 1 ساعت هم زنگ نماز داشتیم و بیکار بودیم. رفتم شماره موبایلشو از تو دفتر پرورشی بلند کردم آوردم و بهش اس دادم که : « سلام علی آقا از توی خونه تون بوی گاز میاد لطفا یه سری بزنین .» این اس رو 2 دقیقه قبل از اومدنش به کلاس زدم.کلی زنگ زد که ببینه من کیم ولی نتونست بفهمه اومد سرکلاس ولی تا آخرکلی استرس داشت.!!!! ;)) ;)) ;))

پارسال سر کلاس ریاضی ( دبیر ریاضیمون خیلی خنگ بود ولی احساس زرنگی میکرد.) یکی از بچه ها یه ساندویچ پنیر گردو گوجه در آورد در ابعاد 50 * 10 سانتی متر و دبیرمون رو سردسته کردیم که بخوردش . ... خلاصه 5 دقیقه گذشت . معلم ساندویچ خوران در حال تماشای تخته بود ، ما در حال تماشای فیلم و معلم .... که در کلاس در زدن و یکی اومد دبیر رو برد بیرون . 30 ثانیه بیشتر طول نکشید ولی ما در طول همین 30 ثانیه توی ساندویچش تفففففف و ـــــــــ کردیم. وقتی برگشت یه کم خورد .... بعد انگار ــــــــ زیر زبونش مزه داده باشه ... ساندویچو با عصبانیت انداخت تو سطل آشغال :)) :)) :)) :)) :))

به نقل از lof :
از این جرئت بیشتر که 90 نفر رو رهبری کردم و امروز فقط 20 نفر رفتن مدرسه؟!!! ;D
من 16 نفر رو رهبری کردم و فردا فقط یه نفر میخواد بره مدرسه تازه اونم باباش معلممونه و روش نمیشه نره.

این در حالیه که امروز همه ی کلاس ما تهدید شدیم که اگه نیایم مدرسه از مستمر شیمیمون 2 نمره کم شه!!! :-$ :-$ :-$ :-$

هفته پیش معلم فیزیک تکلیف داده بود...ولی چون سمینار داشتیم هماهنگ کردیم هیچ کی ننوشت.
کفری شده بود کلی تمرین دیگه داد.

برای نرفتن هم که امروز کلاس 7 نفری تشکیل شد.فردا که دیگه نمیریم.

من معاون پایمون هم سرویسیمه :-s

همیشه هم با پرروئیت تو سرویس آهنگ گوش میدم یه دفعه داشتم گوش میدادم یه دفعه هندزفری در اومد وسط سرویس شروع کرد به خوندن!!!! :))

معاون پایمون برگشت نگام کرد منم به روی خودم نیاوردم...!

نکته جالب: ان روز گوشیمو تحویل ندادم ;D

به نقل از s.mohammad reza :
من 16 نفر رو رهبری کردم و فردا فقط یه نفر میخواد بره مدرسه تازه اونم باباش معلممونه و روش نمیشه نره.

این در حالیه که امروز همه ی کلاس ما تهدید شدیم که اگه نیایم مدرسه از مستمر شیمیمون 2 نمره کم شه!!! :-$ :-$ :-$ :-$
ما هم امتحان فیزیک از ناحیه داشتیم و کاری کردم که امروز آخرین روز مدرسه ی پایه باشه در حالی که 2 تا امتحان دیگه هم از ناحیه داریم عربی هم گفته امتحان ندین صفر میدم ;)

Back
بالا