• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بگو " نـــه! "

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بگو " نـــه! "

خب به نظرم درمورد هر آدمی این نه کاملا متفاوته ! مثلا آدم از یکی خوشش نمیاد اصن حوصله ریختشُ نداره بعد به راحتی میتونه بهش نه بگه !
ولی به نظرم رودرواسی چیز قابل حلی نیست ! ینی آدم هرچی رو خودش کارکنه نمیتونه درستش کنه !
مگر اینکه خیلی فرد خاصی باشه !

خب به این بستگی داره که طرف چه درخواست یا پیشنهادی داشته باشه ...

به نقل از Sajal :
خب حالا چرا این همه دروغ؟! یه کلمه بگو نه و خودتو راحت کن! سخته ولی شدنیه...
ا
خب اینجوری یوخ طرفت میخوره تو ذوقش ناراحت میشه حسابی و دوستی بهم میخوره ولی اگه غیر مستقیم برسونی ناراحتی هم یهو نیست.

به نقل از Mohammadreza128 :
خب اینجوری یوخ طرفت میخوره تو ذوقش ناراحت میشه حسابی و دوستی بهم میخوره ولی اگه غیر مستقیم برسونی ناراحتی هم یهو نیست.
خب اینطوری که بدتره.یه وقت بفهمه پیچوندیش،از صد تا نه گفتن بدتر دوستیرو به هم میزنه.

خدارو شكر من تربيتم جوري بوده ك اصولا به شدت ركم هر جا هم حرفمو ميرنم نه گفتن كه سهله ولي از نظر من شمايي كه دوستشي يا كاري از دستت در مياد بايد دخالت كني در واقع مسئولي(شخصه شما نه كلي گفتم)
دوست به درد اين موقع ها ميخوره

خب آدم نباید ضایع ب
به نقل از R0zh!n D :
خب اینطوری که بدتره.یه وقت بفهمه پیچوندیش،از صد تا نه گفتن بدتر دوستیرو به هم میزنه.

خب آدم نباید ضایع بپیچونه...

یه تعارفایی هست که معلوم میکنه نمیخوای ولی غیر مستقیمه..

اینجوری از همه بهتره!!!!

به نقل از R0zh!n D :
ا
وقتی یهو بگید نه مثله یه شکه ولی وقتی بپیچونی یارو حسابش میاد دستش البته نفس این کار که بش نمیدی از هر راهی باعث ناراحتی میشه اما پیچوندن چون کم کمه و یک دفعه نیست ناراحتیش عمیق نیست.

خـُب من به شخصه نمی تونم خیلی نه بگــم
و طوری جــا افتاده که انگــار هرکی راحت می گه نه قصد بی احترامی داره یا بی ادبه و ...

به نقل از کــو یــ ــ ــیــن :
خـُب من به شخصه نمی تونم خیلی نه بگــم
و طوری جــا افتاده که انگــار هرکی راحت می گه نه قصد بی احترامی داره یا بی ادبه و ...
موافقم !

من شخصا برای نه گفتن اول به شخص رو به روم نگاه می کنم !

اگه بدونم ناراحت نمی شه بدون رو در واسی می گم " نه " ولی اگه بدونم ناراحت می شه ! می پیچونم تا خودش بفهمه جوابم منفیه !

من با این روش موافقم !

حالا یه مشکل دیگه!
گذشته از ناراحت شدنشون گاهی آدما نمیتونن بگن نه چون انگار کلاسشون میاد پایین.
مثلا به یکی میگن میای بریم فلان جا؟ یارو خوشش نمیادا اما چون کلاس داره میگه باشه.
میدونیم که خیلی از مسائل اعتیاد و... از همین جا شروع میشه.
اینجور مواقع چه کنیم؟

Back
بالا