• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بگو " نـــه! "

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بگو " نـــه! "

من خودم اگه دوستم هی به بهانه های مختلف بپیچونم بیشتر ناراحت میشم تا اینکه خیلی راحت و صمیمی بگه ببخشید به این دلیل نمیتونم!

مشکل در درجه ی اول به اعتماد به نفس و ترس از خود بر میگرده.اول باید اینو درک کنی که تنها به این دنیا میای و تنها هم ازش میری.ضمنا تو فقط مسیول راحتی خودتی و دیگران.باید رابطه باش برای فکر کردن بذاری کنار و صرفا به عواقب و منشا پیشنهادش فکر کنی و بعد تصمیم بگیری

بنظرم آدم نبايد نه گفتنشو تو هيچ حالتي مستقيم بگه!
يعني مستقيم گفتنش خيلي خوبه ولي سخته واسمون پس بهترين حالتش اينه كه واسه چيزايي كه مخالفشونيم بهونه بياريم!

به نقل از Meli :
يعني مستقيم گفتنش خيلي خوبه ولي سخته واسمون پس بهترين حالتش اينه كه واسه چيزايي كه مخالفشونيم بهونه بياريم!
خب مگه چقد میتونی بهونه بیاری ؟
رفش خوبیه ولی واسه یه سری مسائل کوچیک که حالا تاثیر زیادی هم تو زندگیمون نمیزاره جواب میده نه مثلا نه گفتن به مواد مخدرُ اینا ...

به نقل از Meli :
اصلا چه دلیلی به بهونه هست؟
اگه بتونیم لحن نه گفتنمونو درست کنیم شاید اصلا نیازی به بهونه نباشه.

اغلب ادم توی اون جو خاص نمیتونه نه بگه.پس یا باید به رفتن تو اون جمع نه بگه و یا ادم مثل من میخواد با همه دوست باشه در اون صورت باید با اعتماد به نفس بالا به اون کار نه بگه

اگه آدم بتونه راحت بگه نه اونم تو هر جمعی و هر جایی اونوقت میتونه بفهمه از نظر عقلی بزرگ شده یا نه
ما یه کاری رو با قوه عقلمون بهش نه بگیم بهتره یا از روی بیفکری بهش آره بگیم؟
پس اگه یکم فکر کنیم میتونیم بفهمیم بهتره بگیم نه یا آره

قبول دارم نه گفتن کاره سختیه اما تو بعضی مواقع خیلی لازمه خیلی زیاد طوری که می تونه مسیر زندگی ادما رو عوض کنه 8-|

نه گفتن برای من یکی به شدت سخته... خیلی سخت!

ترس از اینکه طرف مقابلو ناراحت کنم خیلی اذیتم میکنه!

بهونه اوردن هم واقعا بعد از چند بار ضایه میشه! برای کسی که هر روز میبینیش مثلا بهونه اوردن اصن درست نیس!

این یه بحثی بود سر کلاس پرورشی 1 ساعت و نیم حرفیدیم سر کلاس زبانم همینطور "Say No"
- خب میشه بحث منحرف کرد!! در مورد یه چی دیگه بخرحفیم
- رو راس بهش بگیم ناراحت میشیم از این اخلافت!
- دوس داشتم کمکت میکردم ولی الان متاسفانه نمیتونم
- باید جایی برم شرمنده
- از عهده من خارج هس

Back
بالا