• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بگو " نـــه! "

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بگو " نـــه! "

تقریبا همه توی زندگی و مکالمات روزمره به این مشکل برخوردیم که دلمون میخواد بگیم "نه" اما نگفتیم .

از طرفی هم خیلی هامون بعدا فهمیدیم تایید و قبول حرف طرف مقابل به ضررمون تموم شده .

• چه راه هایی پیشنهاد می کنید برای این که بتونیم آسون "نه" بگیم ؟
  • فکر می کنید ، "نه" گفتن مهم تره یا ناراحت نشدن طرف مقابل؟ خودتون کدوم رو ترجیح میدید ؟
  • چی کار کنیم که طرف مقابل ناراحت نشه و ما هم نظرمون رو بگیم ؟

هم بستگی به آدمش داره هم بستگی به مسئلش
اگه با انجام دادنش یا قبول کردنش مشکل پیدا نکنیم و بتونیم به اون فرد کمک کنیم میتونیم انجامش بدیم
اگر نه طرف بیخودی ناراحت شده همه خودشونو دوست دارن!!!
در مورد فرد هم که بچه ها گفتن

من انقدر پررو و لجبازم اگه کاری رو نخوام انجام بدم خیلی قشنگ میگم"نه"
البته با دلیل
اما یه سری دعوا ها هم سر همین نه گفتن پیش میاد

الان جامعه ی ایران جوری نیست که بخواد "نه" رو به مردمش یاد بده... .

الان میبینی طرف بدون کوچیک ترین زحمتی میتونه کلی کارتو راه بندازه... .ولی میگه نه... .

الان باید به ایرانیا یکم یاد داد که همو دوس داشته باشید یکم... .

به نقل از Mr.Mamareza :
الان جامعه ی ایران جوری نیست که بخواد "نه" رو به مردمش یاد بده... .

الان میبینی طرف بدون کوچیک ترین زحمتی میتونه کلی کارتو راه بندازه... .ولی میگه نه... .

الان باید به ایرانیا یکم یاد داد که همو دوس داشته باشید یکم... .
دقیقا...متاسفانه در حال حاضر فرزند ایده ال برای یک خانواده ی"ایرانی" "گوسفند"است... [-(...کسی که نه سوال برایش پیش بیاید و نه مشکلی با حرف کسی داشته باشد

يكى از بزرگترين مشكلات من!
معمولا نميتونم نه بگم! چون خودمو ميذارم جاي طرف مقابل و ميگم چميدونم گناه داره!
به نظرم راه حلم نداره!

به نظرم کردن یه سری کارا از روی سیاست شاید یکم سخت تر از یه نه گفتن باشه ولی شاید روابط اجتماعیمون با یبقیه تو خطر نیفته!
مثلا اینکه یه سری برنامه ریزیارو بکنیم که اون کاری که نمی خوایم انجام بشه انجام نشه و دیگران هم از دست ما ناراحت نشن!

ولی از این که بگذریم چن بار که نه بگیم بقیه رومون یه جور دیگه حساب می کنن و شاید دیگه سوارمون نشن!
ینی بعد اون سختی اول بقیش راحت می شه!

این یه فرهنگه باید یاد بگیریم که از طرف مقابلمون تقاضای نامعقول نداشته باشیم یا ازش بپرسیم و بهش بگیم که ناراحت نمیشیم اگه جوابش نه باشه ناراحت نمیشیم اینجوری فرهنگ تو جامعه جا میفته

یه جا یه مطلبی خوندم در این باره.
اینجا نه گفتن رو یه هنر دونسته.
خلاصش تقریباً اینه که وقتی یه نفر یه کاری از ما میخواد باید تکلیف خودمون رو معلوم کنیم که مثلاً آیا اصلاً وقتشو دارم که بخوام انجام بدم؟ تواناییشو دارم؟ بعد اینکه باید ببینیم کی مهمتره؟ من یا اون؟! اینکه خودم از کارام بمونم مهمتره و استرس بگیرم و اینا مهمتره یا اون؟ و از همین قبیل سوالا.
و در آخر هم گفته برای نه گفتن بهتره مستقیم نگیم. مثلاً بگیم "خیلی دوست دارم انجام وظیفه کنم اما حیف که…" "متاسفانه الآن با توجه به ……… برایم مقدور نیست." و ...
و صد البته اینکه دروغ هم نگیم چون بدتر وضعو خراب تر میکنه.(خیلی موافقم با این)

http://www.pourali.net/1388/09/2077.html

به نقل از ROzhiN :
یه جا یه مطلبی خوندم در این باره.
اینجا نه گفتن رو یه هنر دونسته.
خلاصش تقریباً اینه که وقتی یه نفر یه کاری از ما میخواد باید تکلیف خودمون رو معلوم کنیم که مثلاً آیا اصلاً وقتشو دارم که بخوام انجام بدم؟ تواناییشو دارم؟ بعد اینکه باید ببینیم کی مهمتره؟ من یا اون؟! اینکه خودم از کارام بمونم مهمتره و استرس بگیرم و اینا مهمتره یا اون؟ و از همین قبیل سوالا.
و در آخر هم گفته برای نه گفتن بهتره مستقیم نگیم. مثلاً بگیم "خیلی دوست دارم انجام وظیفه کنم اما حیف که…" "متاسفانه الآن با توجه به ……… برایم مقدور نیست." و ...
و صد البته اینکه دروغ هم نگیم چون بدتر وضعو خراب تر میکنه.(خیلی موافقم با این)

http://www.pourali.net/1388/09/2077.html
کلیت حرفت رو که واضحه قبول دارم...تو پست خودمم هم بود...اما
انسانی که تنها صفتی را که میتوان به او نسبت داد"سریش"و یا"گیر"است اومده پیشت میگه میتونم وقتتو بگیرم...
بنده صریحا معتقدم اینجا به کار بردن"متاسفانه"یا"خیلی دوست دارم اما نمیشه"با دروغ در شرایط دیگر فرقی ندارد...
یه وقت هست انسان حقیقتی را پنهان میکند(مثلا فلان خبر بد رو نمیتونی بگی به طرف پس نمیگی...یا نمیتونی نهی از منکر کنی پس نمیکنی)...اما یه وقت هست انسان دقیقا گزاره ی عکس حرفش را میزند...من با این کار مخالفم :-?

Back
بالا