طبق نظریه ی نیاز های فروید کسی نیاز به تایید داره که تایید نشده باشه.من تا الان کم تایید نشدم.تو هر چیز!اولاش که اخلاق گرا بودم تو ادب و...بعدش که شطرنج باز شدم نتایجم رو تحسین کردند.تو فلسفه روانشناسی و جامعه شناسی درستی و تازگی نظریاتم توسط بسیاری از بزرگان این رشته ها تایید شد.الانم که دارم نظریاتم رو در قالب کتاب میارم تو درس نمراتم خیلی وقتا موجب تحسین میشه.دیگه میخوام مزد تایید خودم باشمبه نقل از afroDt :ینی شما تو زندگیت هیچ کسو دوس نداری؟ به هیچ کسی وابسته نیستی؟ حس نمیکنی باید از طرف یه سری ادم که دوسشون داری و برات مهمن( اگه وجود دارن!) مورد قبول باشی؟

باش...تبریک میگم!به نقل از prabd.chess :طبق نظریه ی نیاز های فروید کسی نیاز به تایید داره که تایید نشده باشه.من تا الان کم تایید نشدم.تو هر چیز!اولاش که اخلاق گرا بودم تو ادب و...بعدش که شطرنج باز شدم نتایجم رو تحسین کردند.تو فلسفه روانشناسی و جامعه شناسی درستی و تازگی نظریاتم توسط بسیاری از بزرگان این رشته ها تایید شد.الانم که دارم نظریاتم رو در قالب کتاب میارم تو درس نمراتم خیلی وقتا موجب تحسین میشه.دیگه میخوام مزد تایید خودم باشم
چرا!خیلیا رو دوست دارم.برا روابط اجتماعیم هم برام مهمه و براشونم خیلی تلاش میکنم.ولی میگم با مردم حرف بزن اما از حرفهایشان فارغ باش.نبودن در عین نبودن در کنارشان
من یه نظریه ی فلسفی دارم که یکی از اصول اون حقیقت گرایی است.دروغ تو مرامم نیست.بعدم راه های دیگه ای هم هست.خودم چند تایی از دلایل قرار گرفتن تو این شرایطو گفتمبه نقل از afroDt :باش...تبریک میگم!
خب حالا که خیلی رو دوس دارین قطعا براتون مهمه این ادمایی که دوسشون دارین ناراحت نشن!
حالا اگه بدونین این ادم با شندین یه حقیقت از زبون شما ممکنه ناراحت شه یا حتی ضربه بخوره! اون وقت بازم این حقیقتو بهش میگین؟
یا ترجیح میدین با گفتن یه دروغ موجب ناراحتیش نشین؟

و حاضرین به خاطر اون فلسفه ها و توجیح هاتون کسایی که براتون مهمن رو ناراحت کنین؟به نقل از prabd.chess :من یه نظریه ی فلسفی دارم که یکی از اصول اون حقیقت گرایی است.دروغ تو مرامم نیست.بعدم راه های دیگه ای هم هست.خودم چند تایی از دلایل قرار گرفتن تو این شرایطو گفتم
نظریه ی فیلسوف خط وراهش برای زندگیشه.نه اونا بی ارزش نیستن.این خیلی با ارزشهبه نقل از afroDt :و حاضرین به خاطر اون فلسفه ها و توجیح هاتون کسایی که براتون مهمن رو ناراحت کنین؟
ینی اونا این قدر براتون بی ارزشن؟

مثلا یه بحث داغ بگیم! اینکه آره شنیدی آتش سوزی شده کلا ذهنش منحرف میشه!!!به نقل از ROzhiN :چجوری میشه بحث رو منحرف کرد؟؟ خب میفهمه! دوباره سوالشو میپرسه، بالاخره باید جواب بدیم!
مثلا قراره دروغ نگیم!
اما سومیو آخری خوب بود!![]()

حالا همیشه ئم که یه بحث داغ اتفاق نمیفته میفته ؟!به نقل از Rouzbeh !! :مثلا یه بحث داغ بگیم! اینکه آره شنیدی آتش سوزی شده کلا ذهنش منحرف میشه!!!
خب نمیدونم اینجا نمیشه دروغ نگف دیگه!! البته طرف اگی گیر نباشه میفهمه نمیخوایم جواب بدیم بیخیال میشه!

به نقل از prabd.chess :اخه من نمیفهمم چرا انقد نظر بقیه براتون مهمه.اقا جان ما تنها به دنیا اومدیم و تنها هم میریم از این دنیا.پس همه ی این روابط اجتماعی نا پایدارن.بی خیال بابا!حق گو همیشه موفقه
ببین تایید که شمردنی نیست. مثلا نمیتونی بگی هروقت اطرافیانم من رو 20 بار تو 5 تا کار (مثلا!) تایید کردن، دیگه بسه! نیاز به تایید ندارم! انسان تا آخر عمرش به تایید نیاز داره.به نقل از prabd.chess :طبق نظریه ی نیاز های فروید کسی نیاز به تایید داره که تایید نشده باشه.من تا الان کم تایید نشدم.تو هر چیز!اولاش که اخلاق گرا بودم تو ادب و...بعدش که شطرنج باز شدم نتایجم رو تحسین کردند.تو فلسفه روانشناسی و جامعه شناسی درستی و تازگی نظریاتم توسط بسیاری از بزرگان این رشته ها تایید شد.الانم که دارم نظریاتم رو در قالب کتاب میارم تو درس نمراتم خیلی وقتا موجب تحسین میشه.دیگه میخوام مزد تایید خودم باشم
چرا!خیلیا رو دوست دارم.برا روابط اجتماعیم هم برام مهمه و براشونم خیلی تلاش میکنم.ولی میگم با مردم حرف بزن اما از حرفهایشان فارغ باش.نبودن در عین نبودن در کنارشان
)اتفاقا اصل موضوع تاپیک همینه جون برا همینه که خیلیا از گفتن نه بیزارن.اگر چرایی برای نه گفتن بیابیم میتونیم با هر چه گونه ای بسازیم.به نقل از ROzhiN :انسان ذاتا به برقراری ارتباط نیاز داره و حتی این همون دلیلیه که شبکه های اجتماعی مثل ف***وک و حتی همین سمپادیا اعتیاد آوره. و همین دلیل باعث میشه خیلی از ما کلی از وقتمون رو اینجا بگذرونیم. نه فقط واسه تایید. مثلا برای ابراز عقایدمون. حتی واسه شناخت خودمون. واسه پیدا کردن دوستای جدید. هیچوقت نمیتونی بگی نباید نظر بقیه آدما واسمون مهم باشه. باید طبقه بندی کنی. مثلا معلومه که من نظر مامانم یا بهترین دوستام یا برادرم مثلا برام مهمه. اما خب نظر بقال سر کوچه عمرا واسم اهمیتی نداره چون تاثیری تو زندگیم نداره. اما قطعا نظر اطرافیان نزدیک من، تو زندگیم تاثیر میذاره و نظرشون برام مهمه.
ببین تایید که شمردنی نیست. مثلا نمیتونی بگی هروقت اطرافیانم من رو 20 بار تو 5 تا کار (مثلا!) تایید کردن، دیگه بسه! نیاز به تایید ندارم! انسان تا آخر عمرش به تایید نیاز داره.
(یکم زیادی از موضوع تاپیک دور شدیم...)