• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بگو " نـــه! "

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع روژین د.
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : بگو " نـــه! "

به نقل از Rouzbeh !! :
- خب میشه بحث منحرف کرد!! در مورد یه چی دیگه بخرحفیم
چجوری میشه بحث رو منحرف کرد؟؟ خب میفهمه! دوباره سوالشو میپرسه، بالاخره باید جواب بدیم!

به نقل از Rouzbeh !! :
- باید جایی برم شرمنده

مثلا قراره دروغ نگیم! :-"
اما سومیو آخری خوب بود! =D>

یه کار دیگه ای که میکنم استفاده از معانی مختلف معنی کلمات است
مثال:رفته بودم بیرون دنبال یه کادوی خوب برای دوستم میگشتم.یکی از اشنایانمو دیدم که نمیخواستم قضیه رو بش بگم.از شانسم اونم پرسید برا چی اومدی بیرون؟!منم گفتم اومدم بیرون بگردم!!(اون فکر کرد اومدم گردش ولی من دنبال کادوی مورد نظر میگشتم!!!دروغ هم نگفتم ولی ایشون نفمیدیند!

به نقل از prabd.chess :
یه کار دیگه ای که میکنم استفاده از معانی مختلف معنی کلمات است
مثال:رفته بودم بیرون دنبال یه کادوی خوب برای دوستم میگشتم.یکی از اشنایانمو دیدم که نمیخواستم قضیه رو بش بگم.از شانسم اونم پرسید برا چی اومدی بیرون؟!منم گفتم اومدم بیرون بگردم!!(اون فکر کرد اومدم گردش ولی من دنبال کادوی مورد نظر میگشتم!!!دروغ هم نگفتم ولی ایشون نفمیدیند!
پست رو اشتباه دادی فک کنم...واسه تاپیک دروغ نبود؟!

• لایک
امتیازات: L.E

به نقل از ROzhiN :
پست رو اشتباه دادی فک کنم...واسه تاپیک دروغ نبود؟!
چرا راست میگی!هنگیدم!

به نقل از ROzhiN :
سلام!
چند وقته که یه چیزی بین اطرافیان میبینم که خیلی آزار دهندس!
اینکه افراد نمیتونن در مواردی که لازمه بگن نه و درخواست طرف مقابل رو رد کنند و در نتیجه چون کاری رو قبول میکنن که از دستشون برنمیاد تو دردسر میفتن.
شما در اینجور موارد چه میکنید؟
چه جوری میشه رُک و بی رو درواسی گفت نه و به نوعی به فشار دوستانه غلبه کرد بدون اینکه طرفی که داریم باهاش حرف میزنیم ناراحت شه؟
اگه از دستم بر نياد سعي ميكنم با طرفم صادق باشم و بهش بگم كه نميتونم....

ولي اگه بتونمو نخوام...من ادمي نيستم كه بتونم مستقيم نه بگم! 8-|

سعي ميكنم غير مستقيم به طرفم بفهمونم كه نميخام اينكارو انجام بدم!

به نقل از sadlove :
اگه از دستم بر نياد سعي ميكنم با طرفم صادق باشم و بهش بگم كه نميتونم....

ولي اگه بتونمو نخوام...من ادمي نيستم كه بتونم مستقيم نه بگم! 8-|

سعي ميكنم غير مستقيم به طرفم بفهمونم كه نميخام اينكارو انجام بدم!
اخه من نمیفهمم چرا انقد نظر بقیه براتون مهمه.اقا جان ما تنها به دنیا اومدیم و تنها هم میریم از این دنیا.پس همه ی این روابط اجتماعی نا پایدارن.بی خیال بابا!حق گو همیشه موفقه

اگه از همون اول رک رفتار کنی و همه چیز رو به طور مستقیم به طرفت بگی دیگه بعدا لازم نیست بترسی که طرفت ناراحت شه تازه اگرم ناراحت شه بهتر میشه که یه همچین آدمی که جنبه ی یه نه مگفتن رو نداره دوست نباشی

به نقل از prabd.chess :
اخه من نمیفهمم چرا انقد نظر بقیه براتون مهمه.اقا جان ما تنها به دنیا اومدیم و تنها هم میریم از این دنیا.پس همه ی این روابط اجتماعی نا پایدارن.بی خیال بابا!حق گو همیشه موفقه
ما داریم با اطرافیانمون زندگی میکنیم ! پس حتی اگه نخوایمم نظر دیگران تو زندگیمون تاثیر میزاره !

به نقل از prabd.chess :
شما یه ماه تنها باش و تنها زندگی کن و با هیشکی هم در ارتباط نباش... از لحاظ روانشناسی ثابت شده حتما دیوونه میشی!!!

ما واسه زندگی کردن به ارتباط با دیگران احتیاج داریم!!!

به نقل از Meli :
شما یه ماه تنها باش و تنها زندگی کن و با هیشکی هم در ارتباط نباش... از لحاظ روانشناسی ثابت شده حتما دیوونه میشی!!!

ما واسه زندگی کردن به ارتباط با دیگران احتیاج داریم!!!
طبق تعاریف دوستام من الانم دیوونه هستم چون اون جور که مردم میخوان رفتار نمیکنم.دیوانه ام چون عقایدم را بی هراس میگم.دیوانه ام چون از هر قید و بندی مثل اخلاق و هنجار ودین کندم تا بتونم ازاد زندگی و فکر کنم.
منم نگفتم تنها باشیم.من در حال حاضر در میان مردم هستم و نیستم

Back
بالا