ایده های شما

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز
پاسخ : ایده های شما

به نقل از نرگس¹ :
اوووه... بيخيال بابا! :D
بعد يه چيزى، اين درجه ها رو كه گفتي، اين طورين كه هر چي درجه ت ميره بالاتر گرفتن ستاره/چرخ دنده جديد بيشتر طول مي كشه. يعني ستاره هاى اولي اون قدر سخت نيست گرفتنش كه كسي انگيزه ازدست بده.
سلام
اینقدر ماست هم نباشه دیگه بابا
یا اگرم باشه تو مرحله ی مقدماتی اینجوری باشه
تو پیشرفته از اینی ک هست یکم کمتر و تو حرفه ای هم همین باشه

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از نسترنّگار :
سلام

۱. چه نشانی به نظرتون باید اضافه بشه؟
۲. من نظری در این باره ندارم. بقیه چی فکر میکنن؟‌
۳. این رو من تقریباً موافقم؛ بقیه چی فکر میکنن؟
۴. شبیه تراوین میشه که :-" در حال حاضر این‌جا نشان‌های هر نفر نشون داده میشن.

بیشتر این‌ها همین الان هم پایین صفحه اصلی و توی سایر آمار و اطلاعات قابل دیدن هستن
پس من چرا تو پیج هرکی می رم نوشته این عضو هیچ نشانی دریافت نکرده است؟! آقا پس سیستم مشکل داره دیگه. من مال هیچکس رو نمی بینم. مثل اینکه مدیرا می بینن فقط! :D
مثلا نشان "عکاس حرفه ای"، نشان "مشاور تکنولوژی" (مثلا کسانی که خوره موبایل و دوربین و اینها هستن)، نشان "ایده پرداز سایت" و چیزهایی از این قبیل.
می تونیم مثلا به صورت دوره ای نشان بدیم. مثلا دوره های مختلف مسابقه عکاسی نشانهاش متفاوت باشن.
ایده اردلان هم خوبه، که گرفتم نشانهای بهتر سخت تر باشه. (عذرخواهی می کنم اسم رو اشتباه دیدم)

Poorya.L

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
مدال المپیاد
-
دانشگاه
-
رشته دانشگاه
مکانیک

شما بیا برو اینجا بعد روی اون ادم کنار کلید کن اعضای اون مدال رو میتونی ببینی

البته فعلا فقط تولید محتوی و مدیریت مطلوب عضو دارن اینم به خاطر اینه که مسابقات و برنامه های تاپیک ها تازه داره شروع میشه

نشان ها اکثرا در اخر مسابقات به برنده ها تعلق میگیره یا به کسانی که از طرف مدیر معرفی میشن
مثلا برای عکاسی نشان به کسی که برنده مسابقه عکاسی میشه داده میشه و نزدیک مسابقه بعدی نشان گرفته میشه تا دوباره به فرد برنده داده بشه
اگر نفر قبلی واقعا مجدد لایق نشان باشه خب میتونه دوباره به دست بیاره

• لایک
امتیازات: N.M

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

به نقل از ◄پـ ــوریـ ـا► :
شما بیا برو اینجا بعد روی اون ادم کنار کلید کن اعضای اون مدال رو میتونی ببینی

البته فعلا فقط تولید محتوی و مدیریت مطلوب عضو دارن اینم به خاطر اینه که مسابقات و برنامه های تاپیک ها تازه داره شروع میشه

نشان ها اکثرا در اخر مسابقات به برنده ها تعلق میگیره یا به کسانی که از طرف مدیر معرفی میشن
مثلا برای عکاسی نشان به کسی که برنده مسابقه عکاسی میشه داده میشه و نزدیک مسابقه بعدی نشان گرفته میشه تا دوباره به فرد برنده داده بشه
اگر نفر قبلی واقعا مجدد لایق نشان باشه خب میتونه دوباره به دست بیاره
قبول کنید اینکه تو پروفایل نشون داده نمیشه خیلی بده دیگه!
و اینکه وقتی من مثلا دوره 15 ام می شم برنده مسابقه عکاسی، یعنی دوره 16 ام که برگزار شد دیگه من برنده دوره 15 ام نیستم و قرار هم نیست که بقیه بقهمن من یه دوره برنده شدم؟! به نظرم خیلی سخت گیرانه و اذیت کننده است...!

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از amparisay :
پس من چرا تو پیج هرکی می رم نوشته این عضو هیچ نشانی دریافت نکرده است؟! آقا پس سیستم مشکل داره دیگه. من مال هیچکس رو نمی بینم. مثل اینکه مدیرا می بینن فقط! :D
مثلا نشان "عکاس حرفه ای"، نشان "مشاور تکنولوژی" (مثلا کسانی که خوره موبایل و دوربین و اینها هستن)، نشان "ایده پرداز سایت" و چیزهایی از این قبیل.
می تونیم مثلا به صورت دوره ای نشان بدیم. مثلا دوره های مختلف مسابقه عکاسی نشانهاش متفاوت باشن.
ایده اردلان هم خوبه، که گرفتم نشانهای بهتر سخت تر باشه. (عذرخواهی می کنم اسم رو اشتباه دیدم)
نشان عكاسي كه داريم. بعضي ايده پردازا با تشخيص مديرا مشاور ميشن و بعضي وقتائم نشان "همكار مديريت"! كلاً نشاناى الان خيلي چيزا رو پوشش ميدن ؛)

بقيه با ديدن تاريخچه نشانا توى تاپيكش ميفهمن كه شما يه زماني، چي بودى! :د

amparisay

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1386
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
برق
تلگرام
اینستاگرام

الان پس میشه به من بگید چرا توی نشانهای عکاسی مینویسه :
کسی این نشان را دریافت نکرده است.
توی خلاقیت هم می زنه :
جالبه اما توی همکار مدیریت مثل اینکه نوشته :
و اینکه اگه اصراری دارید که این سیستم بمونه چرا اینقدر دک و پز باز کردن انجمن برای ایده گذاشتید؟! الان کلا همه نشانها کشک شدن و کسی نمی بینه، نشان شده یه دونه مستطیل وسطش یه نوشته، همه دوره ها شبیه همه، بعد هم که یه دوره تموم میشه از فرد می گیریدش! خوب اسمش رو نذارید نشان دیگه، بذارید کاپ قهرمانی جام جهانی که خیلی هم خوشگله! فقط تفاوتش اینه که یه مستطیل ساده است. خوب چه کاریه همون رو هم بردارید یه مستطیل وسطش بنویسید "نشان"، تازه همون رو هم به هیچکی ندید!

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

من نمی‌دونم تعریف شما از کشک بودن چیه ولی یه چیزیو می‌دونم، مشکل سایت سمپادیا، مستطیل یا مثلث یا مربع بودن نشان‌های اعطایی نیست. مشکلش این نیست که با دوره‌ی ۱۶ نشان دوره‌ی ۱۵ از بین می‌ره و هزار تا چیز دیگه. مسائل مهم‌تر از این هم وجود داره که در اولویت هستند.
تاپیکی هستش که سابقه‌ی نشان‌ ها رو نشون می‌ده، به عبارتی فراموش نمی‌شه که چه کسی چه نشانی رو داشته ولی خب اینکه به پروفایل یک نفر اضافه بشه هم پیشنهاد خوبی هستش اما دردسرهای خاص خودش رو داره، چون این امکان به صورت دیفالت روی مد نشان‌ها نیست و باید رسما داخل کدها دستبرد پس اینقدرا هم ساده نیست.
و بیاین هدف از دادن نشان‌ها رو فراموش نکنیم (; یکی از اهداف اصلی از دادن نشان ایجاد انگیزه بود،‌ نشانی که یه نفر می‌گیره و تا آخر عمر داردش، به نظرتون ارزشش نمیاد پایین؟ چون رفته رفته تعداد این آدما زیاد می‌شه و در نتیجه تعداد آدمایی که این نشان رو دارن سیر صعودی داره. و رسما اینطوری داریم ارزش نشان‌ها رو کم می‌کنیم.
نشانی که زیاد باشه، در دادنش سخت‌گیری نشه یا کسی مادام‌العمر داشته باشدش و هزار تا چیز دیگه ارزش نشان‌ها رو میاره پایین و از اهداف ما رو دور می‌کنه.
و صد البته اینکه همنطور که دوستان اشاره کردن، آیا یه نفر تا آخر عمر تولید محتوا داره که تا آخرش نشان تولید محتوا داشته باشه؟

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

من با اینکه نشان توی پروفایل نمایش داده بشه موافقم؛ بهتر از اینه که بگیم هر کی خواست میره توی تاپیک نشان‌ها میبینه.

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

به نقل از پویا م :
و بیاین هدف از دادن نشان‌ها رو فراموش نکنیم (; یکی از اهداف اصلی از دادن نشان ایجاد انگیزه بود،‌ نشانی که یه نفر می‌گیره و تا آخر عمر داردش، به نظرتون ارزشش نمیاد پایین؟

سلام
خوب وا3 همین ایجاد انگیزه
بح3 نشان ها رو چون خودم تا حالا دنبال نکردم،جسارت نمیکنم و واردش نمیشم.
وا3 همین انگیزه تو درجات کاربری
اون پستم ک ی سری توضیحات دادم
من از برنامه نویسی و اینا چیزی بلد نیستم ولی اضافه کردن ی سری دستور از اصلاحشون آسونتر باید باشه
الان من خودم ی هفتست ک دارم صبر میکنم ک ی ستارم بشه دوتا
ولی هنوز چیزی نشده
خوب این اگه یجوری بودش ک میفهمیدم ک اگه ی سری کارا بکنم میرم مرحله ی بعدی،مسلما بیشتر تلاش میکردم
تو حرف بزن هم باید دیده باشین بچه هایی رو ک اومدن پست دادن ک :
واااااااای ک این ستاره هام تغییر کرد و ...
ینی بیشتر بچه ها متوجه پیشرفتشون نمیشن و یهو میبینن ک ستاره گرفتن و بعد از یی مدتی هم یادشون میره
حالا اگه بدوونن ک مثلا 100تا استپ کله مرحله هست و اونا مثلا استپ 25 اند،تلاششون رو میکنن ک بیشتر جلو برن
اینجوری ی شور و شوقی هم بوجود میادش
:تو مرحله ی چندی؟
:13
:دلت بسوزه من 15 :P
:حالا تا فردا میرسونم ب 16 تا چشت در آد :P

(ینی ایدم حتی جای فکرکردن هم نداره :( )

farz

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سنندج
مدال المپیاد
مرحله اول شیمی
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

میگم یه سامانه ای اگه می تونین راه بندازین که اگه کسی پست های ما رو "نقل قول" زد تو ما خبر دار شیم, مثلا تو پیغام خصوصی
چه طوره؟!!؟ :-?

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از اردلان :
من از برنامه نویسی و اینا چیزی بلد نیستم ولی اضافه کردن ی سری دستور از اصلاحشون آسونتر باید باشه
الان من خودم ی هفتست ک دارم صبر میکنم ک ی ستارم بشه دوتا
ولی هنوز چیزی نشده
خوب این اگه یجوری بودش ک میفهمیدم ک اگه ی سری کارا بکنم میرم مرحله ی بعدی،مسلما بیشتر تلاش میکردم
تو حرف بزن هم باید دیده باشین بچه هایی رو ک اومدن پست دادن ک :
واااااااای ک این ستاره هام تغییر کرد و ...
ینی بیشتر بچه ها متوجه پیشرفتشون نمیشن و یهو میبینن ک ستاره گرفتن و بعد از یی مدتی هم یادشون میره
حالا اگه بدوونن ک مثلا 100تا استپ کله مرحله هست و اونا مثلا استپ 25 اند،تلاششون رو میکنن ک بیشتر جلو برن
اینجوری ی شور و شوقی هم بوجود میادش
اخه نکته اینه که اگه بخوایم استپ ها رو بگیم یه مقدار درکش فک می‌کنم پیچیده بشه چون مدیران چندین وقت پیش کلا این سیستم رو تغییر دادن و یک چیز ترکیبی از تعداد پستا و مدت زمان حضور با یک سری ضریب مشخص ایجاد کردند.
با توجه به اینکه مشهدی هستی حدس می‌زنم پارک آبی رفته باشی، نمی‌دونم اینو تجربه کردی یا نه، ولی وقتی داری سور می‌خوری و همه جا تاریکه و اصلا نمی‌دونی که کی و چطوری میفتی داخل آب، فک می‌کنم اشتیاق بیشتر بهت می‌ده تا اینکه نور باشه و بدونی کی و چطوری میفتی تو آب.
اینم قضیش همینه، کاربرا وقتی نمی‌دونن سیستم چطوریه و یهو مثلا ارتقا درجه می‌گیرن بیشتر اشتیاق و انگیزه می‌گیرن.

به نقل از farz :
میگم یه سامانه ای اگه می تونین راه بندازین که اگه کسی پست های ما رو "نقل قول" زد تو ما خبر دار شیم, مثلا تو پیغام خصوصی
چه طوره؟!!؟ :-?
از لحاظ فنی اصلا نمی‌صرفه! ینی سیستمش اینطوریه که باید تک تک پستا بررسی شه که یه پراسس عظیمی می‌گیره! و به نظر شخصی خودمم چیز خوبی نیست

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

به نقل از پویا م :
اخه نکته اینه که اگه بخوایم استپ ها رو بگیم یه مقدار درکش فک می‌کنم پیچیده بشه چون مدیران چندین وقت پیش کلا این سیستم رو تغییر دادن و یک چیز ترکیبی از تعداد پستا و مدت زمان حضور با یک سری ضریب مشخص ایجاد کردند.
اینم قضیش همینه، کاربرا وقتی نمی‌دونن سیستم چطوریه و یهو مثلا ارتقا درجه می‌گیرن بیشتر اشتیاق و انگیزه می‌گیرن.
ن بابا پیچیدگیش کجا بود؟
ی مستطیل در نظر بگیر
حالا مثلا 100 قسمته
0-25مقدماتی
25-75 پیشرفته
75-100حرفه ای
مقدماتی زیاد سخت گیری نداره (ارتقا)
پیشرفته ی چیزی از این سیستم موجود آسون تر
حرفه ای همینی ک هست( سخت گیرانه تر حتی :-")
اون بخش آسون و سخت کمتر از اون بخشیه ک بچه ها باید بیشترین بازده رو بدن و ب نظر من ی تناسبی ایجاد میشه ک ن سیخ بسوزه و ن کباب

(مثالتم عجیب غریب بودش.من ک با اون سرسره بازه 3 طبقه ایه بیستر حال میکنم :D)

JB

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی‌نژاد ۲ مشهد
دانشگاه
شهید بهشتی تهران
رشته دانشگاه
ریاضی و علوم کامپیوتر

به نقل از اردلان :
ن بابا پیچیدگیش کجا بود؟
ی مستطیل در نظر بگیر
حالا مثلا 100 قسمته
0-25مقدماتی
25-75 پیشرفته
75-100حرفه ای
مقدماتی زیاد سخت گیری نداره (ارتقا)
پیشرفته ی چیزی از این سیستم موجود آسون تر
حرفه ای همینی ک هست( سخت گیرانه تر حتی :-")
اون بخش آسون و سخت کمتر از اون بخشیه ک بچه ها باید بیشترین بازده رو بدن و ب نظر من ی تناسبی ایجاد میشه ک ن سیخ بسوزه و ن کباب

(مثالتم عجیب غریب بودش.من ک با اون سرسره بازه 3 طبقه ایه بیستر حال میکنم :D)

ببین هر چی باشه ، نیاز داره که از نو کدش نوشته شه !

اتفاقا این چیزی که شما میگی پلاگینش هست واسه SMF ! ولی کلی باید روش کار شه چون بر اساسه تعداد پسته ( مشابه سیستم تو سمپاد سیتی ) . خلاصه کلی بدبختی داره :D همین سیستمی که داریم بهترین چیز ممکنه از نظر اکثریت !

بعدشم زیاد تفاوتی نمیکنه ، همین الانش 8تا سطح داره ( 26 تا در واقع ) درجه های کاربری سایت ! اونی که تو میگی 3 سطح داره :D

user_groups.png

• لایک
امتیازات: N.M

اردلان

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد2
شهر
مشهد
مدال المپیاد
زیادن حال ندارم بگم
دانشگاه
عباسقلی خان
رشته دانشگاه
نرفتم ک هنوز

به نقل از جواد باهوش ™ :
ببین هر چی باشه ، نیاز داره که از نو کدش نوشته شه !
اون اولاشو نفهمیدم(حالا خوبه گفتم برنامه نویسی و اینا بلد نیستما)

رو همون شکلی ک آوردی هم میشه اجرایی شه
سبزا همون مقدماتی و ....
بیشتر منظورم تو ایجاد ی تغییر وا3 ارتقا هستش
این سطح بندیا ایدمه
ک حالا ک میگین سخته بیخیالش شین

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﺍﯾﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﺷﻤﺎ

کاربرو از نظر من رو به اسپمر بودنو و فعالیت بیخود پیش میبره،طرف مثلا بیاد سر کلکل به قول خودت زور بزنه که بره استپ بعدی تا اینکه خودش عوض بشه بهتره
اگه غلطت قدرت فعالیت بیشتر باشه و خودش کمتر بهتره تا غلظت قدرت کم ولی زیاد،نباید کاربرارو اشتباهن به این سمت تشویق کرد،،ضررش بیشتر میشه،بحث نشانا بهتر بود در مورد کم بودنشونم اونقد کمه الان که بحث اشتیاق برا گرفتنشو به کل خاموش میکنه(فقط شروع خوب الان وضعیت مناسبی داره)
]مثالت تو حلقم پویا،مثال خاستم تورو خبر میکنم،ینی قصد سوپرایزه الان؟،الان تو تشویق میشی بیشتر پیش بری اون تو ؟اصلا تلاش میکنی؟[

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

فکر کن قبلا یکی اینو مطرح کرد ولی من پیداش نکردم !

وقتی کسی تو سایت عضو میشه اولش نمیدونه چی به چی هست و چیزه زیادی بلد نیست! مدتی طول میکشه تا آشنا بشه با انجمن ها و در نهایت پست های مفید ( فعالیت مفید ) میده!

به نظرم ما میتونیم این مدت زمان رو کوتاه کنیم ! چطوری؟

با نشون دادن یک متنی که راهنمایی های لازم رو کرده و ... !

پ.ن : فک کنم نیما یه بار اینو گفته بود :-?

ویرایش :

نه نه مثکه علی بوده :-"

تایپک که به جایی نرسیده :-??

من میگم یه چیزی باشه از طرف بچه ها ولی وقتی یکی توی سایت عضو میشه نشون بده!

L.E

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 ِ تهران
شهر
تهران

به نقل از علی سینا :
فکر کن قبلا یکی اینو مطرح کرد ولی من پیداش نکردم !

وقتی کسی تو سایت عضو میشه اولش نمیدونه چی به چی هست و چیزه زیادی بلد نیست! مدتی طول میکشه تا آشنا بشه با انجمن ها و در نهایت پست های مفید ( فعالیت مفید ) میده!

به نظرم ما میتونیم این مدت زمان رو کوتاه کنیم ! چطوری؟

با نشون دادن یک متنی که راهنمایی های لازم رو کرده و ... !

پ.ن : فک کنم نمیا یه بار اینو گفته بود :-?
یه تاپیک بود که پارسال زده بودن و قرار شد هر کس با پ.خ اینکارو بکنه وخلاصه به یه نتایجی رسید.
ولی تهش قرار شد که هر کس می خواد پ.خ بده الانم که پرید جوِش.

لینکش

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

بعد از اون تاپيکم قرار بود فرشاد اين کارارو بکنه، که خدافظي کرد.

TMNT

علی‌سینا
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب 1
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
1395
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نرگس¹ :
بعد از اون تاپيکم قرار بود فرشاد اين کارارو بکنه، که خدافظي کرد.

آره یادم اومد !

فرشاد که هیچی رفت نمیشه همین رو دنبال کنیم؟

matin270

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی2
شهر
مشهد
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مکانیک

یه پیشنهاد دیگه
برا بانگ ها امکانه لایک گذاشتن بگذارین فقط برا خوده بانگ نه برا نظرات
خیلی از بچه بانگ ها رو می خونن و می نویسن لایک. خوب اگه این امکان فراهم بشه خیلی خوبه

بالا