تو سوالات و مشکلات سوالاتی که پرسیده میشه معمولا متداول نیست ( حداقل من خیلی وقته ندیدم) . سوالاتی هم که متداول هستن معمولا تو تاپیکهای مختلف توضیح داده شدن. نمونش "آموزش استفاده از سایت"به نقل از علی سینا :توی تاپیک "سوالات و مشکلات" پست زیاد داده میشه و مشکل ها و سوال های تکراری زیاد داره!
نمیشه مثلا بعد هر هفته باز سازی کرد و پست های بچه ها رو پاک کرد و سوال ها و مشکلات رو در غالب یک پست جامع در اورد مثل "سوالات متداول" توی اکثر سایت های دیگر!
این طوری دیگه کم تر اون جا سوال می پرسمو میپرسن !
![]()
به نقل از fireball II :میشه قوانین تاپیکایی مثل حرف بزن بصورت اتوماتیکی چیزی برا کاربرا ارسال بشه ، با زبون آدمیزادو کاربرگانه که بخونن و کوتاه ، داداش این فرشاده که بود طرحشو زده بودید ، یا همین فرشاد اگه بیکار شد
ملت خودشون میکشن برا پ.خبعله دیه ، هم قوانینو میخونن ، هم خوشحال میشن که وای پ.خ دارم نمیان تو حرف بزن پست بدن که من پ.خ ندارم خود کشی میکنم
![]()
کار خوبیه به شرط اینکه کسی وقت و حوصله ش رو داشته باشه !به نقل از علی سینا :توی تاپیک "سوالات و مشکلات" پست زیاد داده میشه و مشکل ها و سوال های تکراری زیاد داره!
نمیشه مثلا بعد هر هفته باز سازی کرد و پست های بچه ها رو پاک کرد و سوال ها و مشکلات رو در غالب یک پست جامع در اورد مثل "سوالات متداول" توی اکثر سایت های دیگر!
این طوری دیگه کم تر اون جا سوال می پرسمو میپرسن !
![]()
نخیر. چنین امکانی تو سیستم سایت فراهم نیست. برنامه نویسی میخواد که سخته. ماهم بلد نیستیم.به نقل از M@TiN :میشه موقعی که مثلا من یه پست می دم بعد یکی می اد نقل فول می کنه یه پ.خ برا من بیاد به جایی اینکه طرف بعد یه مدت بره نگا کنه و ببینه کسی نقل قول کرده پستشو ک جوابشو داده
کار نشد نداره ولی اینها همگی برنامه نویسی میخواد که اصلا آسون نیست.به نقل از fireball II :جواب هم بدین میشه ها !![]()
درست کردن کلماتی که اشتباه نوشته میشن کار قشنگیه به نظر من ولی منظورت مثلا جابهجایی حروفه یا مثلا غلطهای املایی رایج؟به نقل از نسترنّگار :امکانش نیست که فروم auto correct داشته باشه؟ برای همه کلمه ها هم نه، فقط برای کلمههایی که زیاد اشتباه نوشته میشن. کلاً یک سری محدودیت ها هم باشه برای تایپ مثلاً بیشتر از ۲ تا علامت سؤال رو پشت سر هم قبول نکنه.
جا به جایی حروف مثل : لسام => سلام یا ظنر => نظربه نقل از نسترنّگار :جابهجایی حروف یعنی چی؟ من منظورم غلط املایی بود در کل ولی اگر بشه چیزای دیگه رو هم درست کرد خیلی خوب میشه. به طور کلی پستهای استاندارد تری داشته باشیم.
مد فک کنم زیاد داشته باشه اینکار چون چیز رایجی هست ( قبلا فک کنم یه مد برای اینکار دیده باشم. یه چیزای گنگی تو ذهنمه)به نقل از علی ع. :همچین چیزی معادل انگلیسیش هست واس SMF ؟
چون نوشتن همچین چیزی از پایه خیلی سخت خواهد بود مسلما.
×اون نیمفاصله یه سایتی بود متنو که مینوشتی خودش برات نیمفاصلهها رو درست میکرد٬ باید بگردم سایتشو پیدا کنم.
به نقل از مــهــســافــت...! :یه دیوار ، مثِ دیوارِ چین ، فقـَد کارِ خدا ـس برداشتنِ این دیوار ـا ، نه من ، نه تو . بسپاریم ـِش به خودش بهتر ـه :)
اینا هم بشه درست شه خوبه که فک نمیکنم بشه نه؟به نقل از مــهــســافــت...! :حال ـَم یه طوری ـه .
ایران تهِ دنیاست تو موتور خونه ـَش انگار .
" چیه غیرِ قابلِ هضم ـه حرفام یـِه کم ؟ منتظری حقیقتُ توی آخبار بگـَن ؟ " ( من دِمُده . راضی ـی ؟ )
خو اکثرا هم تفاوت پست ها با فارسی معیار تو همین کلماته، خیلی کم پیش میاد که غلط داشته باشن که اونم طرف حتما یه بار پستشو میخونه و متوجه میشه و ویرایش میکنهبه نقل از پویا م :اخه "خو" و "هاع" و ... بیشتر استیل صحبت کردنه تا غلط