• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

ایده های شما

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع panther
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : ایده های شما!

به نقل از aRThaS_08 :
تعداد ارسال ها میزان پختگی یک کاربر رو نشون میده! این که فقط تشکرها رو الان نشون میده خب بی فایده س! اما میزان ارسال ها به تشکرها میتونه تصویری از شخصیت یک کاربر بده تا بدونیم با چه کسی طرفیم!
و تاریخ عضویت هم میتونه تصویری به ما بده که این کاربر چقدر تو فروم بوده و اصلن میزان شناختش از فروم چه مقداره
تشکر سیستم کاملی نیست ! باید یه چیزی خلاف اون هم باشه ، فکرکنم سیستم امتیاز دهی فعلی یکی از بهترین انواع موجود باشه !
تعداد ارسالا اصلا میزان پختگی رو نشون نمیده ! اصلا برداشتن نمایش به همین دلیل بود ، همه فکر میکردن هرچی بیشتر پست داشته باشن تو سایت پخته ترن و با نمایش تعداد ارسالها کنار هر پست یه جورایی انگیزه اسپم دهی بالا میرفت ،
از اون گذشته اگه خیلی علاقه مند بودید که طرفتونو بشناسین توی پروفایلش میتونید همه اینارو پیدا کنید .

به نقل از aRThaS_08 :
+ - هم تصویر خوشی نداره! یعنی مثلن آدم از هرکی بدش میاد واسش منفی میزنه و اگرم رفیقش باشه مثبت!
اگر تنها مثبت رو بزارید و آمار رو هم توی پروفایل نمایش بده به نظرم این آمار واقعی تر میشه!

هدف همینه که شما از نظر هرکس خوشتون اومد + بدین و با هرکس مخالف بودین - !
اینجور رفیق بازیا که میرن به پستای هم + میدن تابلو میشه و مدیرا هم اگه بفهمن ، امتیازهایی که به هم دادنو حذف میکنن .

من گفتم نسبت تعداد ارسال ها به تعداد تشکرها، منظور من تعداد ارسال ها به صرف نبود!

درضمن همه که اینترنت نامحدود ندارن هی هر کاربرو برن تو پروفایلش!

امیدوارم منظورمو واضح گفته باشم ♥

به نقل از aRThaS_08 :
من گفتم نسبت تعداد ارسال ها به تعداد تشکرها، منظور من تعداد ارسال ها به صرف نبود!

درضمن همه که اینترنت نامحدود ندارن هی هر کاربرو برن تو پروفایلش!

امیدوارم منظورمو واضح گفته باشم ♥
خب همین الانش هم با یک نسبت ِ خیلی منطقی که دیگه هیچ حقی هم از کسی ضایع نمیشه داره این کاری که میگید اجرا میشه
و به صورت درجه بندی ِ کاربری و همچینین رنگ ستاره هاشون نشون داده میشه!!
مشکلش چیه؟
اگه کسی واقعا میخواد از اینا بیشتر بدونه به نظر ِ خودت حتما اینترنت ِ نامحدودی هم کنارش داره!! که بره توی پروفایلش و بقیه ی info هاشو بخونه!!!
درضمن ربطی محدود و نامحدود بودن ِ اینترنت نداره!!! :-??

در مرحله ی بعد هم اینکه بخوای پخته بودن ِ کاربر ِ مقابلت رو ببینی به هیچ وجه میزان ِ تشکر هاش و پست هاش ملاک ِ خوبی نیست!
سمپادیا هیچ وقت سیاست ِ ش این نیست که کابراش فقط به خاطر ِ داشتن ِ دوتا ستاره بیتشر بخوان پست ِ الکی بدن و یا استفاده ی بیهورده از تشکر هاشون بکنن :)

آقا شما برای کی داری دلیل میاری؟

باور کنید با 2تا تکست اضافه کردن زیر یوزر هر کسی سایت نه سنگین میشه نه کسی ناراحت میشه نه مشکلی پیش میاد!

خیلی هم مفیده! البته نمیگم شما اشتباه میگید اما خب به هر حال اگه هر ایده ای داده میشه شما بخواین اینجوری ردش کنین و طرف رو قانع کنین! خب بهتره همچین تاپیکی نباشه اصلن! درضمن فونت پیشفرض تکست باکس مربوط به کوییک ریپلای خیلی بده!

آدم نمیتونه غلط املاییاشو تشخیص بده، Tahoma فونت استاندارده!

به نقل از aRThaS_08 :
آقا شما برای کی داری دلیل میاری؟

باور کنید با 2تا تکست اضافه کردن زیر یوزر هر کسی سایت نه سنگین میشه نه کسی ناراحت میشه نه مشکلی پیش میاد!

خیلی هم مفیده! البته نمیگم شما اشتباه میگید اما خب به هر حال اگه هر ایده ای داده میشه شما بخواین اینجوری ردش کنین و طرف رو قانع کنین! خب بهتره همچین تاپیکی نباشه اصلن! درضمن فونت پیشفرض تکست باکس مربوط به کوییک ریپلای خیلی بده!

آدم نمیتونه غلط املاییاشو تشخیص بده، Tahoma فونت استاندارده!
دوست ِ عزیز و بزرگوار ،
برای خودم که دلیل نمیارم ، دارم برای شما دلیل میارم و مسالمت آمیز راجع به این موضوع صحبت میکنیم :)
برادر جان! اینارو که بنده یا هرکسی برای سنگین شدن ِ سایت نمیگیم
اخه وقتی هیچ دلیل ِ منطقی ای نداره این کار ، باید موافقت بشه؟
الان ما همه ی پیشنهاد ها رو رد کردیم؟
اینی که میگین فونت ِ default ِ ارسال ِ سریع بده ، بله منم قبول دارم و خودمم قبل ِ اینکه بگی این مسئله رو متذکر شدم!
ولی جاش اینجاست نه اینجا!
خب آخه این که شما پست ها و تاریخ ِ عضویت ِ طرف رو ببینید توی پروفایلش انقدر زحمت داره ؟
باور کنید اونقدر مسئله ی مهمی نیست و خیلی از این مهم تر وجود داره!!!

بعدم اینکه درسته این کار توی خیلی از فروم ها رواج داره و به قول مثل ِ معروف ِ یکی از کاربرا ، رنگ ِ شرت ِ همسایشون رو هم نوشته داخل اون کادر کنار اسمش اما به هر حال نمیشه که همه جا یکسان باشه!
یک سری فرق هایی بین ِ هم فرومی وجود داره :)

تاپیک های قدیمی رو هم بی زحمت مطالعه کنین تا اطلاعات خیلی بیشتر و بهتری به دست بیارین و به طور ِ کلی با سیاست های سایت آشنا بشین ;)
ممنون ;D (ببخشید سرتو به درد آوردم )

اختیار دارید بنده سر شما رو درد اوردم

الان مثلن من همون پست قبلی رو سند کردم و آخرش تشکر و اینا یادم رفت خواستم ادیت کنم چیز شدم : دی

آخه توی صفحه جدید باز میشه کلی دنگ و فنگ داره ولی جاهای دیگه ادیت رو که میزنی ادیت پست کادرش همونجا باز میشه : دی

به هر حال ممنون از رسیدگی و راهنمایی هاتون ♥ ممنون که ایندفعه زود جواب دادین چون من برای جواب آرمیتا خانوم مجبور شدم کل پستی که داده بودمو از اول بخونم تا یادم بیاد چی گفتم :دی

پایین پست طرف راست آیکن ویرایش داره که همون‌جا باز می‌شه !

نمیدونم این مربوط به اشکالات نسخه جدید میشه یا نه!
اما اگر میشه عنوان مدیریت هر مدیر رو توی تایتلش بزنید!
می دونم توی صفحه اول لیستی از همه مدیرها هست اما خب اگر باشه بهتره و مثلا برای مدیران موقت هم "مدیر موقت ..." اگه باشه خیلی بهتره
البته خب اینجا یه انجمنیه که یه نفر یهو مدیر 3-4تا انجمن هست که برای اونا مثلن میشه عنوان "مدیر تالار" رو درنظر گرفت!
میدونم بود و نبودش زیاد تفاوتی نداره اما باشه بهتره خب! برای کاربران تازه وارد مثله من خیلی میتونه مفید باشه که مدیرانو بشناسیم و بدونیم مربوط به چه انجمنی هستن توی یک بحث

بازم ممنون از اینکه منو تحمل میکنید :دی ♥ هروقت احساس کردید خیلی دارم حرف میزنم بهم بگید که بدونم : دی

منم یه پیشنهاد دارم...

بنظرم بهتره یه امکان بزارین که فرد بتونه یوزرشو پاک کنه...

معمولا همه ی فروم ها این امکانو دارن ولی من تو اینجا ندیدم!

این باعث شده که خیلی از یوزر ها الکی خالی بیفتن!

نمیشه ! وقتی یوزری پاک بکنه پست هاش هم باهاش میتونن حذف بشن و این باعث میشه به کلی بحث و تاپیک لطمه وارد بشه.

Back
بالا